Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Proći će mnogo Bonya i Negreda kroz Chelsea dok Edina leđa ne ušćaknu od godina.
Babo opet ode na otok da pisa po EPL.
Sretno
Sretno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da je Conte zadovoljan Moratom ne bi sigurno dovodio Dzeku.
Edin ga sigurno moze izgurati iz prvih 11 jer nam bas takav igrac i treba (dobar u skoku, odlican pregled igre, jak ko stijena), dok Morata pada na svaki manji kontakt i ne zna zadrzati loptu i odloziti je dalje (kao sto je to radio Costa), a i promasuje zicere kakve cak ni Dzeko nije promasivao u onoj prvoj "peh" sezoni u Romi.
Srce mi je k'o kuca, dobrodosao Edine.
KTBFFH
Edin ga sigurno moze izgurati iz prvih 11 jer nam bas takav igrac i treba (dobar u skoku, odlican pregled igre, jak ko stijena), dok Morata pada na svaki manji kontakt i ne zna zadrzati loptu i odloziti je dalje (kao sto je to radio Costa), a i promasuje zicere kakve cak ni Dzeko nije promasivao u onoj prvoj "peh" sezoni u Romi.
Srce mi je k'o kuca, dobrodosao Edine.
KTBFFH
ja još uvijek ne mogu da vjerujem u ovo, previše dobro zvuči 
koliko nas sleduje tačno od transfera? čovjek će nam teren napraviti
koliko nas sleduje tačno od transfera? čovjek će nam teren napraviti
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da od ovog nece biti nista, ali vidicemo.
-
KanistuViniga
- Kontakt:
Sreća pa se tebe pitaGoalgetter je napisao/la:Mislim da od ovog nece biti nista, ali vidicemo.
KanistuViniga je napisao/la:Sreća pa se tebe pitaGoalgetter je napisao/la:Mislim da od ovog nece biti nista, ali vidicemo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se ja pitam, on bi vec prije ove sezone otisao iz ovog luzerskog kluba.KanistuViniga je napisao/la:Sreća pa se tebe pitaGoalgetter je napisao/la:Mislim da od ovog nece biti nista, ali vidicemo.
da se ja pitam on bi svake godine mijenjao klub za kojih 20-30 miliona 
mislis ligujestamaji je napisao/la:da se ja pitam on bi svake godine mijenjao klub za kojih 20-30 miliona
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
naravnoTMovac je napisao/la:mislis ligujestamaji je napisao/la:da se ja pitam on bi svake godine mijenjao klub za kojih 20-30 miliona
da mi je neko onda rekao da će nam onaj “mali parmak“ ovoliko donijeti ja bi mu rekao da je i lud i pjan i drogiran. to osim plišeka stvarno niko nije vidio. ko kaže da jeste laže!
Poziv kluba kao sto je Chelsea se jednostavno ne odbija. Lakse ce ponovo otici iz Chelsea u neku ekipu tipa Roma, nego iz Rome u neku ekipu tipa Chelsea. Pored toga manji broj odigranih minuta bi mu mogao produziti karijeru. Dobit ce ugovor do 34 godine, nakon toga opet moze potpisati negdje ugovor na 2 godine, pretpostavljam da bi to mogao biti Wolfsburg da zavrsi karijeru i tu bi se mogla zaokruziti jedna lijepa prica, zapravo najljepsa prica bosanskohercegovackog fudbala. Nadam se da ce se to i ostvariti, da se vrati u Wolfsburg i da kao kapiten ekipe zavrsi tu karijeru.
Mogu misliti sad radosti na Grbavici, doveli sve hodze i popove da mole za Dzekin transfer
Mogu misliti sad radosti na Grbavici, doveli sve hodze i popove da mole za Dzekin transfer
Edine ni milimetra !
Ako si rekao da, neka bude da
Ako si rekao da, neka bude da
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja i dalje ne vjerujem 
-
KanistuViniga
- Kontakt:
Do ljeta u Čelziju, kada se javlja Guangzhou Evergrande i nudi 40 miliona. Odlazi i nakon osvojene titule mijenja Benzemu u Realu. Transfer cirka 30 miliona europskih novčanica. Nakon provedene sezone, pošto je već u godinama, javlja se nostalgija za dobrim vremenima u Wolfsburgu. Prelazi u Wolfsburg za neke sitne pare, tipa 15 miliona dojče maraka. Uz njegovu pomoć se plasiraju u EL, te odlazi u Hajduk, kako je i obećao. Poslije toga u Željezničar B, jer u prvom timu nema mjesta. Tu trenira sa Bekrićem, koji biva promovisan u prvi tim, a Džeko dobija sporazumni raskid ugovora, te odlazi u Čelik da im pomogne da se plasiraju u treću ligu.mercurial je napisao/la:Poziv kluba kao sto je Chelsea se jednostavno ne odbija. Lakse ce ponovo otici iz Chelsea u neku ekipu tipa Roma, nego iz Rome u neku ekipu tipa Chelsea. Pored toga manji broj odigranih minuta bi mu mogao produziti karijeru. Dobit ce ugovor do 34 godine, nakon toga opet moze potpisati negdje ugovor na 2 godine, pretpostavljam da bi to mogao biti Wolfsburg da zavrsi karijeru i tu bi se mogla zaokruziti jedna lijepa prica, zapravo najljepsa prica bosanskohercegovackog fudbala. Nadam se da ce se to i ostvariti, da se vrati u Wolfsburg i da kao kapiten ekipe zavrsi tu karijeru.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Hajde Edine da od tebe napravimo i teren i jug plus kupimo titulu.
Životni saputnik! 1921
Nakon Chelsea pređeš u neki klub iz Kine, zatim odeš malo do MLSa, isfuraš Hajduk i vratiš se kod nas!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Men samo zao sto ga necemo gledati u LP u ovoj daljoj fazi,taman kad su prosli dobili protivnika po mjeri on ode 
Al svakako bi mi bilo drago da predje u Chelsea
Al svakako bi mi bilo drago da predje u Chelsea
Neka Dzeko mjenja klubove i kontinente dok mi stadion ne izgradimo.Rokoko87 je napisao/la:Nakon Chelsea pređeš u neki klub iz Kine, zatim odeš malo do MLSa, isfuraš Hajduk i vratiš se kod nas!
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Choma, DanijelTZ, Google [Bot], KarlMarx, legendarnadruga, MostarReds22, muhamedhulk, Wolffire i 59 gostiju.