Koji Burekovic? Samir ili Mahir?dundee je napisao/la:hocel nama ovaj burekovic ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
lijevi bek iz vojvodine ja ms mahir da je to..raskinuo govor potpisuje za klub iz pl sljedece sedmice..taman da nam himnu odpjevaalenpitar je napisao/la:Koji Burekovic? Samir ili Mahir?dundee je napisao/la:hocel nama ovaj burekovic ?

Ja bi ga pustio i nikoga nebi dovodio,imamo Adukora i Stanojevica i Rahmanovica plus dva odlicna igraca Mustafica i Herica sa njima sigurno nebi bilo fule,kao backupovima.joker90 je napisao/la:Ode Saric, samo uskoci Heric..
dženan bureković bi dobar bio umjesto ivetića taman, onda desni bek šabanović umjesto kadušića i to je to.
sarića prodati , imamo tu adukora, stanojevića, mustafića, herića, jadovca i rahmanovića, pare uložiti u špica (obradović/krpić).
još kad bi se naši invalidi sjetili da posude tina sven sušića...
sarića prodati , imamo tu adukora, stanojevića, mustafića, herića, jadovca i rahmanovića, pare uložiti u špica (obradović/krpić).

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
To za Tina mi se sviđa, volio bih da dođe, prekuca i da ga žuti zovne u repku, gdje odigra dobro. Samo iz inata onima koji su ga popljuvali.Testo je napisao/la:dženan bureković bi dobar bio umjesto ivetića taman, onda desni bek šabanović umjesto kadušića i to je to.
Ali relno je da je to praktično nemoguće.
Ja budala, to sakrivaju taktičke finese, u borbi za sredinu Federalke.Memara je napisao/la:Nema prenosa na Citytv, ovi iz Veleža im zabranili. Ne znam za ss.

- escobarpablo
- Kontakt:
Zna li se hoće li ss.ba raditi stream?
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja vjerujem da hoce ako im Velez da da rade dzabe. Ali dok nisu dali city tv-u nesto sumnjam da ce ss.ba prenositi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- franklampard8
- Kontakt:
Ovi iz ss.ba, tek nakon utakmice će reći kako su pokušali.. pa sad nam napisite da li ćete pokušat i je li može? Znam da nije jednostavno ali barem da znamo o čemu se radi, da li ćemo gledati ili ne?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kaze pomocni trener , do Turske se prikljucuje ekipi kvalitetno pojacanje. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Kaze pomocni trener , do Turske se prikljucuje ekipi kvalitetno pojacanje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FK Velež Mostar započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Adukor, Mihojević, Šabanović, Bekić, Sarić, Mustafić, Rahmanović, Hebibović, Halilović i Ahmetović
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- muhamedhulk
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FK Velež Mostar započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Adukor, Mihojević, Šabanović, Bekić, Sarić, Mustafić, Rahmanović, Hebibović, Halilović i Ahmetović

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa nema prenosa ni na city tvaleksandar_veliki je napisao/la:Nece biti stream jer domacin ne dozvoljava. Prikljucili smo sve, jedva nasli poziciju ali dzaba. Oni ne dozvoljavaju jer imaju valjda ugovor sa city tv.
Pozdrav za pitare
Samo da potvrdim da nema nikakvog prenosa iz Vrapcica jer je Ibro zabranio prenose svih prijateljskih utakmica radi proslogodisnjeg loseg iskustva,**** ni meni nije drago jer nisam u starMo ali sta da se radi.Sve najbolje raja

Samo da potvrdim da nema nikakvog prenosa iz Vrapcica jer je Ibro zabranio prenose svih prijateljskih utakmica radi proslogodisnjeg loseg iskustva,**** ni meni nije drago jer nisam u starMo ali sta da se radi.Sve najbolje raja

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uigrao Ibro 3-5-2, pa sad neće da ga protivnici skuže prije početka sezone hahahah
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zalila ga Halil . 0-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rahmanović je asistirao, a Halilović je nakon sjajnog lažnjaka pogodio mrežu Veleža sa vrha kaznenog prostora.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Haksss, muhamedhulk, nebeskasila, nedimmmm1337, Posejdon, zagorski i 70 gostiju.