3.Raonffa je napisao/la:Najjači sastav.
Koja su liga ovi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nađoh i ja odmah, hvala svakako.irfo je napisao/la:3.Raonffa je napisao/la:Najjači sastav.
Koja su liga ovi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gubimo danas 2:0 i expresno dovodimo 3 pojačanja
gubimo 0 1
Ko ce ako nece Bogicevic
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 20 jan 2018, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mehremiću Adile
Odbrane katile
Odbrane katile
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Ljoze na aparatimaMonci je napisao/la:gubimo 0 1
Bogi najaci stoper ligee
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Moglo bi bas biti takobraco je napisao/la:Gubimo danas 2:0 i expresno dovodimo 3 pojačanja
Zec MackaMonci je napisao/la:1 1
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
To Zec! Neces dopustit da ti valjda Crnov uzme mjesto u prvih 11 
GOLEM SI ŽELJO
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Vala ako će mu kruševački Marcelo (aka poslovna odluka kluba) bit opasna konkurencija, nek okači kopačke o klin.irfo je napisao/la:Znaci Mehremic ispred MarcelaŽeljo pocinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Graovac, Mehremić - Blagojević, Šabanadžović - Zakarić, Ramović, Zec - Ubiparip.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma yebo prijateljske, kad god smo ih gubili na proljece smo izdominirali
46' Počinje drugo poluvrijeme. Za Željo igraju: Ćeman - Kurtović, Ćubara, Osmanković, Mehremić - Hajdarević, Zeba - Žerić, Kajkut, Crnov - Zajmović.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Koliko imamo postotak od Dzekinog transfera?
3,5%Jiestifo je napisao/la:Koliko imamo postotak od Dzekinog transfera?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.