Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

miky_hz
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2009, 21:51

amerosm je napisao/la:Evo sada kaze da ce u napadu igrati Muslimovic pored Dzeke, i da ce Rahimic igrati, Ciro u emisiji na TVSA. Haj ga sada znaj ko ce igrati, ako bude igro Muslimovic mislim da Ibricic ispada iz prvih 11.
I sada bi trenutno ovako trebali igrati

--------------------------------Neki golman--------------------------
-----------------Nadarevic-----Spahic-----Pandza------------------
Berberovic------------------------------------------------------Topic
-----------------Rahimic-------------------Muratovic----------------
-----------------------------Misimovic--------------------------------
-----------------Muslimovic---------------Dzeko---------------------
Laze konj laze...evo vidis da i na treningu uvjezbava onu defanzivnu taktiku sto je zamislio...cak je ta njegova ekipa koju ce 99 % izvesti u belgiju,izgubila od rezervi :) ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 26 mar 2009, 21:56

miky_hz je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Evo sada kaze da ce u napadu igrati Muslimovic pored Dzeke, i da ce Rahimic igrati, Ciro u emisiji na TVSA. Haj ga sada znaj ko ce igrati, ako bude igro Muslimovic mislim da Ibricic ispada iz prvih 11.

Laze konj laze...evo vidis da i na treningu uvjezbava onu defanzivnu taktiku sto je zamislio...cak je ta njegova ekipa koju ce 99 % izvesti u belgiju,izgubila od rezervi :) ...
to je bilo do veceras a od veceras je

*shield*
Kontakt:

Post Postao/la *shield* » 26 mar 2009, 22:00

Ako je reko ciro da ce da igra i Muslimovic onda leti napolje Pandza a na njegovo mjesto dolazi Damjanovic :cry: samo nema od tog nista on ce da igra sa jednim spicom nazalost igra ce na kontre :roll:

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 26 mar 2009, 22:04

*shield* je napisao/la:Ako je reko ciro da ce da igra i Muslimovic onda leti napolje Pandza a na njegovo mjesto dolazi Damjanovic :cry: samo nema od tog nista on ce da igra sa jednim spicom nazalost igra ce na kontre :roll:
a zasto damjanovic.. ja neki dan gledo kaiserslautern.. damjanovic u duele ulazi ko zena majkemi ... mozda i grijesim ali ja bih prije i pandzu i jahica stavio umjesto njega

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 mar 2009, 22:06

dzenidm je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

to je bilo do veceras a od veceras je
mozda bude igrao ovako:

____________________Mitrovic?______________________

Jahic_____Damjanovic________Nadarevic________Spahic

Berberovic___________Rahimic______________Muratovic
___________________Misimovic______________________

_________Dzeko__________________Muslimovic________

*shield*
Kontakt:

Post Postao/la *shield* » 26 mar 2009, 22:08

Pa stavio bi ga ti al cirko vjeruje Damjanovicu al sto jes jest bori se covjek a moze igrati i vise pozicija

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 mar 2009, 22:12

Onaj "patriota" sto organizuje "koridu" u Genku imace sigurno mnogo TEFERIC navijaca,doce mnoge zagorjele tave da pare oci na Selmu,doce i zbog "velikog patriote" Enesa Begovica itd itd......znaci i u slucaju da izgubimo-TEFERIC navijaci ce da slave,ko ode na tu "koridu" u slucaju poraza,ne treba sebe da smatra navijacem.....ne bih se zacudio,da taj sto organizira tu "koridu"-nema nikakve veze sa BiH,a ako ima,ne bih se zacudio da je jedan od onih koji je ne vole!!!! Nalozi naivnu dijasporu i oderi ih!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2009, 22:15

Znal neko otprilike dali belgijanci najavljuju neki sastav,koja formacija i to,cini mi se da je neko to vec ovdje postavio al nemogu da nadjem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 26 mar 2009, 22:23

miky_hz je napisao/la:Znal neko otprilike dali belgijanci najavljuju neki sastav,koja formacija i to,cini mi se da je neko to vec ovdje postavio al nemogu da nadjem
-----------------------------Stijnen------------------------------------

Swertes------Van Buyten------Simons--------Vermaelen

---------------Defour-----------Fellaini------------------------------

Witsel----------------De Camargo----------------Dembele-----------

--------------------------Sonck-------------------------------------------

Tako je Belgija odigrala trenng utakmicu i tako kazu da ce verovatno igratu u subotu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2009, 22:27

kokoroko je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Znal neko otprilike dali belgijanci najavljuju neki sastav,koja formacija i to,cini mi se da je neko to vec ovdje postavio al nemogu da nadjem
-----------------------------Stijnen------------------------------------

Swertes------Van Buyten------Simons--------Vermaelen

---------------Defour-----------Fellaini------------------------------

Witsel----------------De Camargo----------------Dembele-----------

--------------------------Sonck-------------------------------------------

Tako je Belgija odigrala trenng utakmicu i tako kazu da ce verovatno igratu u subotu

E to care thx ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 mar 2009, 22:32

najvise me strah Felainia i Defoura...tesko da ce se nasi nesto previse naigrati protiv njih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 26 mar 2009, 22:36

kakvo naguravanje na treningu stvarno su zaista :D
spahic mjesto da rjesava probleme na treningu on ih pravi zajedno sa Muslimovicem :shock: :shock: :shock:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

brcko
Kontakt:

Post Postao/la brcko » 26 mar 2009, 22:39

Ima li igdje Pjanica u kombinacijama za prvih 11.
Samo me strah da opet ne budemo igrali kakav bunker i onda izgubimo jedan razlike i nas selektor prica kako nismo imali srece kako je kriv neko kao sto je to bio Nadarevic protiv Turske.
A ako se budemo branili nemamo nikakve sanse jer nasa odbrana ne moze izdrzati utakmicu da odigra bez greske.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 mar 2009, 22:40

Nadam se da ce Sanel jahic zaigrati sigurno da bi on bio pravo rjesenje, Damijanovic je iskusan i treba i on da igra, ali kakav ba Pandza pa on je odskoro i nije nesto kvalitetan, puno je kvalitetniji JAhic 100% I naravno da treba da igra i Muslimovic pa necemo samo spasavati nas GOOL...Prijatno spavanje :!:
mB!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 26 mar 2009, 22:56

Jahic bi trebao za-igrat ali Ciro mjenja taktiku ko carape- al sta je tu je nase je da podrzimo repku pa sta DRAGI BOG DA - U SUBO-TU CE GORITTTT BELGIJAAAA GORIT BELGIJAAAAA :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 mar 2009, 22:58

Mukiol je napisao/la:Nadam se da ce Sanel jahic zaigrati sigurno da bi on bio pravo rjesenje, Damijanovic je iskusan i treba i on da igra, ali kakav ba Pandza pa on je odskoro i nije nesto kvalitetan, puno je kvalitetniji JAhic 100% I naravno da treba da igra i Muslimovic pa necemo samo spasavati nas GOOL...Prijatno spavanje :!:
slazem se da je puno blje da igra Jahic nego Pandza, mada imam neki filing ako Pandza bude igro da ce odigrati fantasticno...neznam sto...a Pandza je jedan od vecih talenata naseg fudbala na obranbenim pozicijama...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 26 mar 2009, 23:13

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Nadam se da ce Sanel jahic zaigrati sigurno da bi on bio pravo rjesenje, Damijanovic je iskusan i treba i on da igra, ali kakav ba Pandza pa on je odskoro i nije nesto kvalitetan, puno je kvalitetniji JAhic 100% I naravno da treba da igra i Muslimovic pa necemo samo spasavati nas GOOL...Prijatno spavanje :!:
slazem se da je puno blje da igra Jahic nego Pandza, mada imam neki filing ako Pandza bude igro da ce odigrati fantasticno...neznam sto...a Pandza je jedan od vecih talenata naseg fudbala na obranbenim pozicijama...

Nadarevic - Spahic - Pandza

To bi bio respektabilan trio, i nadam se da ce oni zaigrati jer fakat i predispozicijama i igrom odgovaraju jedni drugima.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 mar 2009, 23:20

denimb je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:

Nadarevic - Spahic - Pandza

To bi bio respektabilan trio, i nadam se da ce oni zaigrati jer fakat i predispozicijama i igrom odgovaraju jedni drugima.
Nece Pandza igrati..Rahimic se oporavio..to znaci Damjanovic se vraca na stopersku poziciju, Pandza ispada!eto samo jos ciro da izbaci ibricica i ubaci pjanica ili stilica, i stavi jahica na bok, onda je to to...

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 26 mar 2009, 23:25

Ljudi evo nesto aktuelno,nema veze sa sportom i molim Admine da me ne banuju ali mislim da nikoga ne provociram,izgleda da je uhvacen Ratko Mladic ili onaj Hadzic,jos nije potvrdjeno ali je aktuelno,uhvacen je u Keniji :o
Tracy McGrady!!!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 26 mar 2009, 23:28

evo vam sastav koji ce iztrcati kada bi ja bio selektor BiH!
Supic
Berberovic-spahic-nadarevic-jahic
Rahimic
Bajramovic-Misimovic-Stilic
Dzeko-Muslimovic

sa ovim sastavom dajemo 2-3 gola sigurno i cak da primimo jedan ili dva mislim da nije nikakav problem ako damo 2-3 a sa ovim sastAvom je to moguce, sumnjam u to da sa sastavom 5-4-1 ili 3-5-2 ili 7-2-1 kao sto onaj starac planira mozemo postici vise od 1 gola, stim sto uvijek mozemO primiti vise od 1nog gola, znaci najbolje bi bilo, odigrati dobar fudbal primiti 2 gola i remizirati 2-2 ili cak pobjediti 2-3 a ovaj gore navedeni sastav je jedino dobro rijesenje za to.

pozdrav i puno srece u subotu, a budemo li igrali 3-5-2 moguce da necemo dati nijedan gol!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.