Btw, legao bi nam ovaj Velezov Doljancic za rotacije na beku, Rahimic biranim rijecima prica o njemu. Mislim da nije ni star (21-22)...istice mu ugovor na ljeto, nije skup... Po vokaciji je desni, a moze igrati i lijevog beka.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alenpitar WroteColonNakon prve prijateljske utakmice stavicete Halilovica na avatar
Asimetric WroteColonDosta dobra utakmica danas, mozda bude snimak na city tv, steta sto nije bilo neko bolje mjesto za snimanje.
U prvom poluvremenu su igrali najjaci sastavi, tako da se u takvim odnosima Sarajevo puno bolje pokazalo, Halilovic izuzetno dobar, Rahmanović standardno dobar, zatim svi juniori koji su vam igrali su za klasu bolji i iskusniji od nasih juniora, istice se desni bek i Mujagic dobar je i Sadiku. Velez je izjednacio kada su igrali izmjesani sastavi, i mozda je i realan rezultat na kraju. Uglavnom Sarajevo pod Musemicem je druga prica steta sto nije ranije dosao, sretno vam
Evolution87 WroteColonE cuj bek bez seniorskog iskustva bio medju najboljima. Eto kakav smo mi klub...
shaman7 WroteColonizvinjavam se sto upadam n temu, samo cu pozdravit i bacit komentar. Halilovic vam najbolji igrac na terenu danas bio, odlican go zabio. Sa njim isto u prvom poluvremenu neki visoki momak, dosta mlad, svijetle teni , cini mi se da je igrao iza Ahmetovica. Odican igrac. Moguce da je to ovaj Rahmanovic, ali nisam siguranm Od njega vam je sve islo prema naprijed. Drugo poluvrijeme se ne zna ko je gori bio kod vas, stoperi su radili fin posao, ostalo nije vrijedno pomena. Pogoovo Husejinovic, sta bi od onakvog igraca. Hvala raji iz sarajeva sto je dosla, upratio sam da ih je bilo, nadam se da su uzivali u mostarskom suncu i finom fudbalu
Asimetric WroteColonDosta dobra utakmica danas, mozda bude snimak na city tv, steta sto nije bilo neko bolje mjesto za snimanje.
U prvom poluvremenu su igrali najjaci sastavi, tako da se u takvim odnosima Sarajevo puno bolje pokazalo, Halilovic izuzetno dobar, Rahmanović standardno dobar, zatim svi juniori koji su vam igrali su za klasu bolji i iskusniji od nasih juniora, istice se desni bek i Mujagic dobar je i Sadiku. Velez je izjednacio kada su igrali izmjesani sastavi, i mozda je i realan rezultat na kraju. Uglavnom Sarajevo pod Musemicem je druga prica steta sto nije ranije dosao, sretno vam
Zagor WroteColonE ovako, bio sam na utakmici danas. Ne mogu nesto konkretno da kazem ko je valjao ko nije, jer me ono sunce spicilo u glavu.. Al otprilike ovako. U prvom dijelu smo bilo vjerujem bolji, iz prostog razloga sto nam je igrao prvi sastav. Adukor je ekstra odradjivao posao kao inace. Opet se Hebibovic bori, al **** zavrsnica nula. Drugi dio smo losi bili, pogotovo u odbrani. Kolko sam vidio onaj Mujakic i Sadiku su usli, ljudi se nisu najbolje snasli, posebno Sadiku. Bilo je dosta nasih dole s obzirom da se igralo na popocnom i prijateljska, a i guzva bila u pm, koda se igra finale Lige Prvaka. Po nekoj mojoj procjeni 20 do 40 nasih. Ekstra gol Halilovica.
shaman7 WroteColonZagor WroteColonE ovako, bio sam na utakmici danas. Ne mogu nesto konkretno da kazem ko je valjao ko nije, jer me ono sunce spicilo u glavu.. Al otprilike ovako. U prvom dijelu smo bilo vjerujem bolji, iz prostog razloga sto nam je igrao prvi sastav. Adukor je ekstra odradjivao posao kao inace. Opet se Hebibovic bori, al **** zavrsnica nula. Drugi dio smo losi bili, pogotovo u odbrani. Kolko sam vidio onaj Mujakic i Sadiku su usli, ljudi se nisu najbolje snasli, posebno Sadiku. Bilo je dosta nasih dole s obzirom da se igralo na popocnom i prijateljska, a i guzva bila u pm, koda se igra finale Lige Prvaka. Po nekoj mojoj procjeni 20 do 40 nasih. Ekstra gol Halilovica.
jesi vidio brato hladno milja ljudi na prijateljskoj. A za koga nema mjesta, ima na zidu uvijek. Hvala sto ste uljepsi svakako fin dan svojim dolaskom
shaman7 WroteColonZagor WroteColonE ovako, bio sam na utakmici danas. Ne mogu nesto konkretno da kazem ko je valjao ko nije, jer me ono sunce spicilo u glavu.. Al otprilike ovako. U prvom dijelu smo bilo vjerujem bolji, iz prostog razloga sto nam je igrao prvi sastav. Adukor je ekstra odradjivao posao kao inace. Opet se Hebibovic bori, al **** zavrsnica nula. Drugi dio smo losi bili, pogotovo u odbrani. Kolko sam vidio onaj Mujakic i Sadiku su usli, ljudi se nisu najbolje snasli, posebno Sadiku. Bilo je dosta nasih dole s obzirom da se igralo na popocnom i prijateljska, a i guzva bila u pm, koda se igra finale Lige Prvaka. Po nekoj mojoj procjeni 20 do 40 nasih. Ekstra gol Halilovica.
jesi vidio brato hladno milja ljudi na prijateljskoj. A za koga nema mjesta, ima na zidu uvijek. Hvala sto ste uljepsi svakako fin dan svojim dolaskom
muhamedhulk WroteColonAko Saric fakat ode (kao sto se mahala ovdje) onda ce se otvoriti prostor za Mustafica/Herica/Samira. Uz Stanojevica i Adukora...ekstra.
Jos samo napadac
BordoSarajevo WroteColonE jedva čekam da gledam Halilovića, drago mi je što se piše pozitivno o njemu jer sam mišljenja da on kvalitetom nije za naš klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.