Asmire, vrati se.
Džaba, za par godina City veći klub od Chelsea. Svaka čast na transferu u ovim godinama za tu cijenu i u tako veliki i vrhunski klub.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Nophz1987 je napisao/la:Da li on moze igrati CL za Chelsea?
Nehz1987 je napisao/la:Da li on moze igrati CL za Chelsea?
Ne može.hz1987 je napisao/la:Da li on moze igrati CL za Chelsea?
Navijaci Zeljeznicara se apsolutno slazu sa sportskim segmentom Chelsea. Dzeko im je neophodan !hz1987 je napisao/la:Pa koji ce im klinac onda?
Za domace lige i kupa?
Kaže onaj halali prvenstvo, šta će im, a od drugog do šestog mjesta mala bodovna razlika. Ima Lige prvaka i sljedeće godine za ekipu, možda za neke druge igrače.hz1987 je napisao/la:Pa koji ce im klinac onda?
Za domace lige i kupa?
Ako predje, moraju.BelminM23 je napisao/la:Kaže onaj halali prvenstvo, šta će im, a od drugog do šestog mjesta mala bodovna razlika. Ima Lige prvaka i sljedeće godine za ekipu, možda za neke druge igrače.hz1987 je napisao/la:Pa koji ce im klinac onda?
Za domace lige i kupa?
A ako pare moraju da dolaze Željezničaru, neka ih, neka pametno ulože, samo neka dolazi novac u Bosnu i Hercegovinu.
Kppi Edine petogodišnju za cijelu tribinu.
Oni Lewandowskog da dovedu i da kojim slucajem moze igrati ligu prvaka, ne bi im pomogao protiv ovakve Barcehz1987 je napisao/la:Pa koji ce im klinac onda?
Za domace lige i kupa?
Kako si glup vlakovac.Eisenbahner1921 je napisao/la: Ako predje, moraju.
Milion eura

Sa Arene na SK. @Arelinhu srce na mjestu.Unofficialpage je napisao/la:I šta sad? Moramo se jel sad prebaciti na Chelsea i za njih navijati? Roma što smo te gledali, gledali smo.
Evo, dusa mi place sto si mi ti to rekao.BelminM23 je napisao/la:Kako si glup vlakovac.Eisenbahner1921 je napisao/la: Ako predje, moraju.
Milion eura
Navijači Fudbalskog Kluba Željezničar nemaju ljubavi prema Edinu kao ostali Bosanci i Hercegovci, oni samo gledaju kako da uzmu na račun njega koju marku i namaknu kojeg sponzora, a nije im ni strano zakukati lično Edinu. Hvala.
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo, dusa mi place sto si mi ti to rekao.
Naravno, samo procente gledamo. To nije nista novo.. On kad trci, ja vidim njegovih 3,5%. Nadam se da cemo mu uruciti dres sa brojem 3,5.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Benko123, CAGarfia, debug, Edincapitano, MiranGlasnic, Tihi i 51 gost.