Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
ja zbog dzeke i pjanica drzim moju tv, sad belaj, nemre oboje:-)
da on hoce preci da se ne patim vise uz tekme rome, ne fulam ih zbog njega a kako bih rado zaboravio da postoje:-)
da on hoce preci da se ne patim vise uz tekme rome, ne fulam ih zbog njega a kako bih rado zaboravio da postoje:-)
U zenitu karijere zbog Željezničara pravi veći transfer, nego što mu je bio prethodni, a možda čak i onaj prije njega.
Ne treba rad da bi uspio.
hahah, u jednu ruku mi je drago sto ide, ne moram gledati onu patnju od ekipe zvanu Roma, a u drugu ruku mi žao jer nemam SK na Mojojtv...babino je napisao/la:ja zbog dzeke i pjanica drzim moju tv, sad belaj, nemre oboje:-)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ti si navijač Sarajeva?BelminM23 je napisao/la:U zenitu karijere zbog Željezničara pravi veći transfer, nego što mu je bio prethodni, a možda čak i onaj prije njega.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Navijač, simpatizer, kako god. Volim Edina kao majku. Drago mi je zbog svih para što je donio Željezničaru, prvenstveno zbog naše lige, uživam u njoj, ali da prostiš malo me nervira kada pokušavaju da ostalima nabiju komplekse da je on Željin Bog.Rokoko87 je napisao/la:
Ti si navijač Sarajeva?
Možda bih i ja bio takav kao većina navijača Željezničara da je recimo "naš" neki igrač tako dogurao. Edin je Edin, ponos prije svega države.
Dovoljno je reći da više ljudi zna za Edina, nego za našu državu. Grubo rečeno, ali shvatamo svi.
De Bgt prvo otiđi na Koševo pa se čujemo.BelminM23 je napisao/la:Navijač, simpatizer, kako god. Volim Edina kao majku. Drago mi je zbog svih para što je donio Željezničaru, prvenstveno zbog naše lige, uživam u njoj, ali da prostiš malo me nervira kada pokušavaju da ostalima nabiju komplekse da je on Željin Bog.Rokoko87 je napisao/la:
Ti si navijač Sarajeva?
Možda bih i ja bio takav kao većina navijača Željezničara da je recimo "naš" neki igrač tako dogurao. Edin je Edin, ponos prije svega države.
Dovoljno je reći da više ljudi zna za Edina, nego za našu državu. Grubo rečeno, ali shvatamo svi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moje mišljenje je da je novac jedini razlog zbog kojeg bi Edin u ovom trenutku prešao u Chelsea. Mislim, ok, to je Chelsea, lijepo je dodati takav klub u već impresivan CV. Morata igra toplo/hladno i Edin bi im mogao pomoći do kraja ove sezone, ali za kasnije i nisam baš siguran. Conte igra psiho grice sa upravom koja će na ljeto ponovo odriješiti kesu jer će Manchesteri biti još jači a Chelsea nije klub koji će to nijemo posmatrati.
Ja kao simpatizer Chelsea bih volio još jednog našeg igrača na Stamford Bridge, dao bi Edin tamo i neke golove to je sigurno, ali bi već od naredne sezone ponovo strepili za početnih 11, a vjerovatno i ove sezone. Tu su Hazard, Willian, Fabregas, Pedro, igrači koji bi mu namještali tri zicera po utakmici i siguran sam da Edin ne bi promašivao sve ono što je Morata uspio da promaši ove sezone, ali i taj Morata mora imati minutažu. Sve smo to već jednom prošli sa majstorom rotacija i Pellegrinijem... i samo se nadam da se neće ponoviti.
Mene zanima Edin Džeko koji je siguran u prvih 11, nije on više igrač koji će se boriti za prvu postavu. Za dva mjeseca će imati 32. godine i kraj karijere u Romi je po meni idealan scenario. Karijera se završava sa stilom, a ne sa klupom i to je nešto što mu Roma može omogućiti za par godina.
Ja kao simpatizer Chelsea bih volio još jednog našeg igrača na Stamford Bridge, dao bi Edin tamo i neke golove to je sigurno, ali bi već od naredne sezone ponovo strepili za početnih 11, a vjerovatno i ove sezone. Tu su Hazard, Willian, Fabregas, Pedro, igrači koji bi mu namještali tri zicera po utakmici i siguran sam da Edin ne bi promašivao sve ono što je Morata uspio da promaši ove sezone, ali i taj Morata mora imati minutažu. Sve smo to već jednom prošli sa majstorom rotacija i Pellegrinijem... i samo se nadam da se neće ponoviti.
Mene zanima Edin Džeko koji je siguran u prvih 11, nije on više igrač koji će se boriti za prvu postavu. Za dva mjeseca će imati 32. godine i kraj karijere u Romi je po meni idealan scenario. Karijera se završava sa stilom, a ne sa klupom i to je nešto što mu Roma može omogućiti za par godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
I u Chelski-u ce grijati klupu Morati.
Koji argumentRokoko87 je napisao/la:De Bgt prvo otiđi na Koševo pa se čujemo.BelminM23 je napisao/la:Navijač, simpatizer, kako god. Volim Edina kao majku. Drago mi je zbog svih para što je donio Željezničaru, prvenstveno zbog naše lige, uživam u njoj, ali da prostiš malo me nervira kada pokušavaju da ostalima nabiju komplekse da je on Željin Bog.Rokoko87 je napisao/la:
Ti si navijač Sarajeva?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja bih više volio da ostane u Romi. Fin jedan klub sa velikom tradicijom, relativno slabija liga od engleske i samim tim veći broj lakših utakmica i prilika za davanje laganih golova, mislim da će ligu prvaka redovno igrati, on je već u godinama. Ostati u Romi do 34 pa onda ako ima potrebe u Kinu negdje po pare i oproštaj.
Ako ode u Čelzi mislim da bi bio klupiran više nego što bi igrao a to mu ne treba. Da ima 27-28 godina pa u redu, ovako nema potrebe po meni.
Ako ode u Čelzi mislim da bi bio klupiran više nego što bi igrao a to mu ne treba. Da ima 27-28 godina pa u redu, ovako nema potrebe po meni.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa, je li logičnije da ga se klupira sa 32 godine il' sa 27 ?
Roma je simpatičan (mali) klub, al' odlazak na Otok ga ponovo stavlja u prvi plan, + Eden Hazard. San snova za svakog centarfora.
Roma je simpatičan (mali) klub, al' odlazak na Otok ga ponovo stavlja u prvi plan, + Eden Hazard. San snova za svakog centarfora.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma treba da ide, on je u Romi dostigao vrhunac.
Niti Roma ima kvalitet, niti on ima motiv za nesto vise. U Romi ce, bez izazova, polako da seli na klupu i za godinu-dvije ce biti bivsa zvijezda.
Chelsea je novi izazov, vrhunski saigraci, vrhunski trener, taman da iskoristi jos par godina , koliko moze igrati na najvisem nivou.
Niti Roma ima kvalitet, niti on ima motiv za nesto vise. U Romi ce, bez izazova, polako da seli na klupu i za godinu-dvije ce biti bivsa zvijezda.
Chelsea je novi izazov, vrhunski saigraci, vrhunski trener, taman da iskoristi jos par godina , koliko moze igrati na najvisem nivou.
Samo idi, Edine. Nisi ti za Rome, ti zasluzujes najbolje. Kakva Roma i zabarska liga. Da nije tebe, nikad ih ne bi pogledao. Bjezi u Celzi, a karijeru zavrsi u Njemackoj. Kakva Kina i Amerika. **** to.
Pa i Begovic je grijao klupu pa frajer uze medaljusekretar je napisao/la:I u Chelski-u ce grijati klupu Morati.
Siguran sam 100% da će Edin izbaciti Moratu iz prvih 11, jer je dečko debelo precjenjen igrač. Džeko je fizički još uvijek prejak, namazan, inteligentan. U City-ju on nije imao prave saigrače, sve sebičnjaci, i latino kombinacije, i mogao je on mnogo više i prvi put u Engleskoj. I u Wolsburgu i u Romi su ga "pitali" loptama, i baš se nadavao golova. Sada će,bar polusezonu i u čelziju imati igrače koji igraju za klub, asistiraju, i gađaju "u trepavicu" loptama. Nemam niti malo sumnje da će 7-8 golova zabiti u polusezoni, i klupirati Moratu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovi sto prizeljkuju da ostane u Romi, jedno pitanje
Jeste li svjesni da ce ga na kraju sezone svakako zamijeniti neko. Dosta je Rominim navijacima patnje, trazit ce mladog i skupljeg napadaca.
U celziju mozda cak i nece, ostanu sa mladim Moratom, i iskusnin edinom. Mozda cak i zabranu transfera dobiju
Jeste li svjesni da ce ga na kraju sezone svakako zamijeniti neko. Dosta je Rominim navijacima patnje, trazit ce mladog i skupljeg napadaca.
U celziju mozda cak i nece, ostanu sa mladim Moratom, i iskusnin edinom. Mozda cak i zabranu transfera dobiju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nece ga izbaciti. Chelsi niti ne dovodi igraca koji ce izbaciti Moratu. Morata ce biti prvi napadac, ili ce ga prodati i dovesti novog. Pogledaj kakav profil napadaca traze.Monci je napisao/la:Siguran sam 100% da će Edin izbaciti Moratu iz prvih 11, jer je dečko debelo precjenjen igrač. Džeko je fizički još uvijek prejak, namazan, inteligentan. U City-ju on nije imao prave saigrače, sve sebičnjaci, i latino kombinacije, i mogao je on mnogo više i prvi put u Engleskoj. I u Wolsburgu i u Romi su ga "pitali" loptama, i baš se nadavao golova. Sada će,bar polusezonu i u čelziju imati igrače koji igraju za klub, asistiraju, i gađaju "u trepavicu" loptama. Nemam niti malo sumnje da će 7-8 golova zabiti u polusezoni, i klupirati Moratu.
Chelsi generalno nije nezadovoljan Moratom kao prvim izborom, samo traze boljeg zamjenskog igraca. Morata imam sasvim pristojnu sezonu tamo, sigurno bilju nego Edin ima u Romi.
Ali to opet ne znaci da Edin tamo ne bi imao i vise nego pristojnu minutazu i ne bi bio klupiran svo vrijeme, itekako bi se naigrao.
Pa njemu je klupa realnost. U ovih pola godine možda ni i igrao neke utakmice u prvih 11 ali već naredne je klupa i igrat će samo one smiješne kupove.Centre forward je napisao/la:Pa, je li logičnije da ga se klupira sa 32 godine il' sa 27 ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.