FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li mi neko odgovorit u opstim u vezi Hrvanovica?
Izvinjavam se.
Izvinjavam se.
Vranjes i Hadzic bi bili vjerovatno top pojacanja i realno bez puno pompe ove sezone mogli bi konacno titulu osvojit ako Bog da! Znaci njih dvojica i oporavljen Crnov niko nam vise ne treba realno...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Šta treba prijatelju, Hrva i ja smo sugrađani75000 je napisao/la:Moze li mi neko odgovorit u opstim u vezi Hrvanovica?
Izvinjavam se.
Izgleda ni danas nista od prinova 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Što se Modića tiče, po meni ništa specijalno, i taj talenat je bio više izvikan (pogotovo u našoj sportskoj javnosti) jer je igrao za Milan. Gledao sam ga par puta u Primaveri i U21 reprezentaciji, zaista ništa posebno. Igra nekog defanzivnog veznog (najbliži je toj poziciji), iskreno Šabanadžović i Hajdarević su puno veći potencijali od njega (o malom Amiru da ne govorimo) i ako dođe ne očekujte nešto puno od njega, može proći kao prinova, a za epitet "pojačanja" mislim da nema kvalitet.
Znate kako to ide sa našim mladim igračima koji igraju u velikim europskim timovima (njihovim omladinskim selekcijama tačnije), obično su momci iz naše lige dosta bolji i kvalitetniji od njih, samo se ovi guraju radi imena kluba. Ne znam da je ijedan od tih "talenata" Milana (braća Modić), Bayerna (Jelišić), Juventusa (Curović), Schalkea (Omerbašić) itd napravili ikakvu karijeru, čak i za naše standarde.
Znate kako to ide sa našim mladim igračima koji igraju u velikim europskim timovima (njihovim omladinskim selekcijama tačnije), obično su momci iz naše lige dosta bolji i kvalitetniji od njih, samo se ovi guraju radi imena kluba. Ne znam da je ijedan od tih "talenata" Milana (braća Modić), Bayerna (Jelišić), Juventusa (Curović), Schalkea (Omerbašić) itd napravili ikakvu karijeru, čak i za naše standarde.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SC objavio da Vranjes potpisuje uskoro znaci nema nista od tog 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@Ljoze stos pesimist uvjek ? ti ga nebi volio kod nas ? do polaska u Tursku on bi trebo potpisat i s modicem se pregovara stace bit od svega zaista nezLjoZee je napisao/la:SC objavio da Vranjes potpisuje uskoro znaci nema nista od tog
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
jbg nekontam te kad si ozb kad se salis, @ Raonffa dobar izvjestaj o Modicu ako je tako bolje da nasi malo vece pare ponude za Zlomislica tako pokvarimo poso Zrinji koji mu nudi fin kess jer izgleda da nece se vratit u SirokiLjoZee je napisao/la:Zezam se pobogu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zlomislić ili Vranješ djeluju kao svemirski brod za ovu ligu, bilo ko od njih dvojice da dođe bi bio prevaga. Što se tiče desnog beka, kapiten hrvatskog premijerligaša bi sigurno bio solidna opcija za prvu postavu jer znamo da Siniša igra konstantno ''toplo-hladno''.
Od ostalih pozicija, probat zadržat ovu djecu na ljeto uz prodaju eventualno jednog, plus ostanak Graovca.
Ja nekako očekujem prodaju Vece i Anela, zamjene Goran Karačić i po izboru Papca.
Od ostalih pozicija, probat zadržat ovu djecu na ljeto uz prodaju eventualno jednog, plus ostanak Graovca.
Ja nekako očekujem prodaju Vece i Anela, zamjene Goran Karačić i po izboru Papca.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ne znam da je Zlomislic u bilo kakvim kombinacijama sa nama.
Vranjes, Modic, Hadzic i to je izgleda to za proljece i ljeto, samo da hoce svi doci do srijede tj. polaska u Tursku.
Vranjes, Modic, Hadzic i to je izgleda to za proljece i ljeto, samo da hoce svi doci do srijede tj. polaska u Tursku.
- Zeljeznicar -
Ma niko ga ne povezuje s nama, al kontam ako mozda Modic je tip Ala Halvadzic bolje mozda zaganjat Zlomislica al kako god bude , na nama je da podrzimo ekipu i strucni stab ka pohodu na duplu krunuZenzo je napisao/la:Ne znam da je Zelomislci u bilo kakvim kombinacijama sa nama.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zlomislić i Vranješ zajedno su nerealni, jbg ne igramo FM-a.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
jos manje od 8 sati do kraja sedmiceNeymar11 je napisao/la:jeste salim se malo, ima dosta pametnih postova, nego evo recu vam ja , do kraja sedmice doce igrac, ako se sta ne izjaloviZeljo92 je napisao/la:Dobar je Brkoodlican forumas
ma nije ovo htio sto postoLjoZee je napisao/la:Crnove tebraaaa
Ja bi sa Zlomislićem u sredini bio prezadovoljan. Mislim da bi tek u Želji pokazao pravu snagu i kvalitet. E sada je pitanje da li može doći kod nas. Kontaktiran je, i pričalo se sa njim.
Za mustuluka siMonci je napisao/la:Ja bi sa Zlomislićem u sredini bio prezadovoljan. Mislim da bi tek u Želji pokazao pravu snagu i kvalitet. E sada je pitanje da li može doći kod nas. Kontaktiran je, i pričalo se sa njim.
za mene cak i bolja opcija nego Vranjes, al nesto sumnjam da bi htio doci kod nas, imo je odlicnu ponudu na ljeto od zrinjskog ali im je reko da moze samo za siroki igrat
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 11 gostiju.