FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la cole-ch » 12 sep 2010, 20:31

MoSa LjoŽe je napisao/la:Borac ove godine najbliži tituli po ovom večeras što su prikazali,Odlični su. ;)
...i Olimpik!

Vaznije od svega su 14 bodova koji su gostujuci timovi uzeli. :o

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 12 sep 2010, 20:35

samo mi nije jasno zasto gurate svog momka policiji da ga udaraju to ne kontam :o

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 sep 2010, 20:38

ČESTITKE NA POBJEDI !

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 12 sep 2010, 20:42

& $ ' $ & % ' је " ''" ''' "! " ' " " " у саставу, " " " ", " " $, $... :x

$ $ ?.... АЈ &!!!
? у срцу, & у '!!!

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 12 sep 2010, 20:44

" $, ? је ТАТА за ову ?!!!
? у срцу, & у '!!!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 sep 2010, 20:53

Cestitam vam na pobjedi,niste Sarajevu i sudiji dozvolili jednu akciju da naprave,a da ste malo hrabriji bili mogli ste im uvaliti 4 komada,bili su zreli za to,a prostora je bilo koliko hoces.

Ali svejedno,tri boda su vasa i sad ste prvi.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 12 sep 2010, 20:54

Čestitke na pobjedi!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 20:58

P prvi put mi je drago,do sad sam bio ravnodušan.Drago mi je zbo onih kretena na forumu i drago mi je zbog ono kretena Varašenovića koji se u Banovićima svađa sa publikom i psuje majku i pljuje i ulazi na teren.I sad je psovao Boga na utakmici lijepo se vidjelo.I NARAVNO DRAGO MI JE ZBOG BORCA. samo da se ne raspadne liga i biće kvaliteta. Puzigaća me oduševio.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 12 sep 2010, 21:26

Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere ;)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 21:32

bekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere ;)
Da su bile sudije placene bilo bi 4-0 za nas,al posto kod nas mogu svi da igraju Borac zasluzeno nosi bodove,kud mi necemo imati ovako sudjenje bilo gdje glavni sudija dobro sudio,pomocni zajebao kod penala i to je sve,a ti djecace iz Banovica smiri se malo vidi se da si se malo prehladio!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 sep 2010, 21:33

cestitke na pobjedi...mislim da je dobro sto su uveli sada i prenose na male ekrane tako da se svi mozemo vidjeti kakva je premier liga,sudjenja i sve ostalo...

Colorado

Post Postao/la Colorado » 12 sep 2010, 21:52

bekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere ;)
halo sine koliko ti imas godina ? koliko je zeljeznicmar igrao danas ? - amateru poklopi se ;)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 sep 2010, 21:53

al svaka cast za onu parolu :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 21:54

Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 12 sep 2010, 21:58

samo sarajevo je napisao/la:
Da su bile sudije placene bilo bi 4-0 za nas,al posto kod nas mogu svi da igraju Borac zasluzeno nosi bodove,kud mi necemo imati ovako sudjenje bilo gdje glavni sudija dobro sudio,pomocni zajebao kod penala i to je sve,a ti djecace iz Banovica smiri se malo vidi se da si se malo prehladio!
Ma ja ba, "zajeb'o" se sudija :oops: Zivo me intersuje koliko bi se puta jos zajebali da nije bilo prijenosa. Na kraju ces skontati da se neko u tvom klubu dobro zajeb'o sa CG pojacanjima - amaterima :lol:
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 21:59

sekac je napisao/la:Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.! ;)
na tv-u se vidjelo kako je jedan redar došao među policajce i izveo nekog navijača iz mase stavi go na stolicu i udario ga 3-4 puta boksom u glavu i onda se kadar prebacio.Poslije je došla hitna i odvezla tog istog navijača.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 22:00

r_emir je napisao/la:
sekac je napisao/la:Čestitam Borcu na pobjedi mada mi je što je normalno krivo pravo jer sam navijač Sarajeva!Pobjeda zaslužena bez ijedne mrlje osim onog incidenta ne znam ni šta je bilo, koliko sam vidio sa tribine lešinari prebili redara-security-a a onda je murija njih prebila i potjerala prema vrhu nakon čega su istjerani i poslani kući.Mi navijači Sarajeva nismo ničim izazvali takve reakcije čak smo igrače Borca na kraju ispratili aplauzom zasluženim a to vam mogu potvrditi svi od stručnog štaba do zadnjeg igrača.Što se nas tiče uvijek ste dobro došli ali murija je i nas prebila ja sam lično dobio batine od njih i tužio sam ih poslije Širokog,to nije za ovu temu suma sumarum još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi ipak igrale su po meni dvije najbolje ekipe trenutno u BH a nama poraz za opomenu isto kao i vama protiv Širokog SRETNO u nastavku i živi bili.! ;)
na tv-u se vidjelo kako je jedan redar došao među policajce i izveo nekog navijača iz mase stavi go na stolicu i udario ga 3-4 puta boksom u glavu i onda se kadar prebacio.Poslije je došla hitna i odvezla tog istog navijača.
Lesinari su krivi za incident,napali su security,neznam razlog zasto.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 22:02

Hairlija je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
Lesinari su krivi za incident,napali su security,neznam razlog zasto.
jasno je da su bili sami na tribini i da su samovoljno napravili incident,ali redar obični,onaj u zelenom prsluku nema pravo da tako postupa sa bilo kim.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 sep 2010, 22:03

zlaya_tm87 je napisao/la:al svaka cast za onu parolu :lol:
Al je bitno da se tebi svidja :lol: :lol: :lol: a vi se svakako mozete samo drugima diviti i nista vise ;)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 sep 2010, 22:06

Daj ljudi ne pricajte gluposti za sudjenje. Glavni sudija odlican, da nije bilo greske pomocnog kod penala moglo bi se reci perfektno sudjenje, ovako je "samo" odlicno. Da ja na svim stadionima ovako sudjenje bilo bi vise pobjeda gostiju kao sto je ova potpuno zasluzena pobjeda Borca. Borac ekipa koja zna sta hoce, pokazali su kako se igra i u gostima, onaj nepravedno dosudjeni penal jos im je dodatno podigao moral i stvarno su dobro odigrali.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.