100% Najbolja igrica svih vremena, nije samo igrica nego cak i filmcinaSveti je napisao/la:Uncharted a thiefs end je vjerovatno najbolja igra ikad napravljena na sony konzolama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
100% Najbolja igrica svih vremena, nije samo igrica nego cak i filmcinaSveti je napisao/la:Uncharted a thiefs end je vjerovatno najbolja igra ikad napravljena na sony konzolama
Hvala, skidam Dragon age.MElloo je napisao/la:Dragon age originsBazinga12345 je napisao/la:Neki dobar RPG, do 2gb rama?![]()
Igrao sam vec TES Oblivion i Skyrim.
Mass efect triologija
Star wars kotor 1 i 2
Fallout 3
Zivot sam ostavio na ovim igrama
mislim da ti moze Witcher 1 igrao sam i njega ali nekako je mehanika borbe losa.Bazinga12345 je napisao/la:Hvala, skidam Dragon age.MElloo je napisao/la:Dragon age originsBazinga12345 je napisao/la:Neki dobar RPG, do 2gb rama?![]()
Igrao sam vec TES Oblivion i Skyrim.
Mass efect triologija
Star wars kotor 1 i 2
Fallout 3
Zivot sam ostavio na ovim igrama
a Witcher?
Metal Gear Solid V: The Phantom Painreeds je napisao/la:Kako se zove tacno igrica, nisam siguran da li je COD ili Metal Gear Solid, ili neka treca, gdje je briefing za misije vecinom iz aviona-tipa air force one,
znam da ima cini mi se jedna misija kada avion uleti u turbulencije neke ili slicno pa misija je oko toga, i mislim da je zavrsna misija nesto tipa na krovu neke zgrade sa nekim celavim likom...
Davno sam je nekad igrao, i ovo se sjecam onako kroz maglu, nadam se da neko zna na koju igricu mislim
Splinter cell?reeds je napisao/la:Kako se zove tacno igrica, nisam siguran da li je COD ili Metal Gear Solid, ili neka treca, gdje je briefing za misije vecinom iz aviona-tipa air force one,
znam da ima cini mi se jedna misija kada avion uleti u turbulencije neke ili slicno pa misija je oko toga, i mislim da je zavrsna misija nesto tipa na krovu neke zgrade sa nekim celavim likom...
Davno sam je nekad igrao, i ovo se sjecam onako kroz maglu, nadam se da neko zna na koju igricu mislim
bravo, to je ta, hvalaberbir je napisao/la:Splinter cell?reeds je napisao/la:Kako se zove tacno igrica, nisam siguran da li je COD ili Metal Gear Solid, ili neka treca, gdje je briefing za misije vecinom iz aviona-tipa air force one,
Ako trazis akciju macevanje ubijanje to je najbolja moguca igraGunners90 je napisao/la:Kingdoms of Amalur Reckoking, jedna od najjacih RPG igara![]()
![]()
reeds je napisao/la:bravo, to je ta, hvalaberbir je napisao/la:Splinter cell?reeds je napisao/la:Kako se zove tacno igrica, nisam siguran da li je COD ili Metal Gear Solid, ili neka treca, gdje je briefing za misije vecinom iz aviona-tipa air force one,
Davno sam je nekad igrao, i ovo se sjecam onako kroz maglu, nadam se da neko zna na koju igricu mislim![]()
![]()
Nije nastavak. RebootSage je napisao/la:Meni je najbolja God of war serija(na PS)...
Jedva cekam ovaj nastavak koji ce izgleda na proljece izaci.