Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Maestro
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Maestro » 21 jan 2018, 18:43

Po mom misljenju tesko da ima koji igrac a da jos neigra za nas. Burnic i Selimovic su tu ostalo nema ko.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 18:47

Maestro je napisao/la:Po mom misljenju tesko da ima koji igrac a da jos neigra za nas. Burnic i Selimovic su tu ostalo nema ko.
Moguce da ima ovih Hrvata i Srba koji imaju pravo igrati za nas, a tesko ce da se probiju kod njih. :hmmmmm:

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 21 jan 2018, 18:49

DrFilgud je napisao/la:E stvarno bi bilo ponizavajuce da Pavelica, sada kada je rezerva u yebenom Rapidu, pozovemo u reprzentaciju.
To bi bilo previse! :stop:
S obzirom kakve su nam opcije na desnom beku, ne bih se žalio na njega :mrgreen:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 jan 2018, 18:54

Maestro je napisao/la:Po mom misljenju tesko da ima koji igrac a da jos neigra za nas. Burnic i Selimovic su tu ostalo nema ko.
Ne mogu sad da nadjem nijednog takvog igraca koji bi bio pojacanje za reprezentaciju. Vecinom su to vjerovatno igraci poput Petra Filipovica, Maria Musa i slicno.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 21 jan 2018, 18:55

ko je ocekivao simunovica npr, neko takav vj
Zarathustra

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 18:59

Bojan Nastic, u posljednje vrijeme igra za Genk. Lijevi bek.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2018, 19:02

DrFilgud je napisao/la:E stvarno bi bilo ponizavajuce da Pavelica, sada kada je rezerva u yebenom Rapidu, pozovemo u reprzentaciju.
Dao sam primjer, on mi je prvi naumpao. Uostalom, dečko je još uvijek mlad, ne bi bilo loše kaparisati ga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 19:05

Raonffa je napisao/la:
Dao sam primjer, on mi je prvi naumpao. Uostalom, dečko je još uvijek mlad, ne bi bilo loše kaparisati ga.
Ma znam, ali ga ja vala ne bi zvao, negdje se mora rampa postaviti. Ispali bi bas kao neki kontejner za otpad.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 21 jan 2018, 19:07

Vucevich je napisao/la:
Ne mogu sad da nadjem nijednog takvog igraca koji bi bio pojacanje za reprezentaciju. Vecinom su to vjerovatno igraci poput Petra Filipovica, Maria Musa i slicno.
Jedino mi na pamet pada Srdjan Babic iz Crvene Zvezde, stoper, 21 godina.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2018, 19:08

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ma znam, ali ga ja vala ne bi zvao, negdje se mora rampa postaviti. Ispali bi bas kao neki kontejner za otpad.
E yebiga, prije pola godine se čak gurao u prvih 11 reprezentacije, danas bi bilo ponižavajuće da dobije poziv...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2018, 19:20

Samo mi nije jasno zasto u Ameriku vode ovih par starohana?
Sta je bit?
Trebali su povesti samo igrace do 23 godine, okosnica da bude U21 ekipa. Od njih mozda nesto nekad bude, mozda im pomognes u karijeri ovim pozivom.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 19:23

Raonffa je napisao/la: E yebiga, prije pola godine se čak gurao u prvih 11 reprezentacije, danas bi bilo ponižavajuće da dobije poziv...
Ali nas je u medjuvremenu odyebao, cekao poziv Austrije ili Hrvatske, pa izgubio mjesto u prvih 11 Rapida.
To bi bas ispalo - sad kad me niko nece, kad sam na klupi, moze i Bosna.
Stvara se misljenje da nas svako moze odbijati dok ima bolje opcije, pa kad izvisi, u BiH uvijek ima mjesta.
Nije to dobro za imidz reprezentacije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2018, 19:24

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: E yebiga, prije pola godine se čak gurao u prvih 11 reprezentacije, danas bi bilo ponižavajuće da dobije poziv...
Ali nas je u medjuvremenu odyebao, cekao poziv Austrije ili Hrvatske, pa izgubio mjesto u prvih 11 Rapida.
To bi bas ispalo - sad kad me niko nece, kad sam na klupi, moze i Bosna.
Stvara se misljenje da nas svako moze odbijati dok ima bolje opcije, pa kad izvisi, u BiH uvijek ima mjesta.
Nije to dobro za imidz reprezentacije.
To je tako od kad postoji ova reprezentacija, bili smo rezervna opcija mnogim igračima u prošlosti, a neki od njih su postali legende naše reprezentacije uprkos svemu tome, što na koncu konca niko i ne pamti ako vidi da od tog igrača ima fajde na terenu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 jan 2018, 19:30

Pa nismo mi Njemačka da pozovemo samo U23 igrače, ne znam što se žalite, neka par iskusnijih, pa hoćemo i pobjedu, osim uigravanja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2018, 19:30

I Sasa Papac je svojevremeno rekao da moze samo za Hrvatsku igrati, da nikad ne bi mogao igrati za Bosnu. Misimovic je dosao samo iz razloga sto ga je Srbija odhebala.
Svakom srbinu i hrvatu, osim mozda ovih sto zive u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Srbija i Hrvatska su prve opcije.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 19:41

Raonffa je napisao/la: To je tako od kad postoji ova reprezentacija, bili smo rezervna opcija mnogim igračima u prošlosti, a neki od njih su postali legende naše reprezentacije uprkos svemu tome, što na koncu konca niko i ne pamti ako vidi da od tog igrača ima fajde na terenu.
Istina , ali ovaj nas je otvoreno odbio, pa sada kada je izgubio mjesto u nekom Rapidu, bilo bi glupo da ga zovemo.
Ali eto, moje misljenje...
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2018, 19:46

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: To je tako od kad postoji ova reprezentacija, bili smo rezervna opcija mnogim igračima u prošlosti, a neki od njih su postali legende naše reprezentacije uprkos svemu tome, što na koncu konca niko i ne pamti ako vidi da od tog igrača ima fajde na terenu.
Istina , ali ovaj nas je otvoreno odbio, pa sada kada je izgubio mjesto u nekom Rapidu, bilo bi glupo da ga zovemo.
Ali eto, moje misljenje...
Odbio nas je i Hajrović otvoreno, pa da ne bi njega vjerovatno ne bi vidjeli Brazila, a ni velikog takmičenja još dugo vremena.

Nije poenta u tom nekom pozivu Pavelića, yebat ga ne moramo ga sad zvati, al' dolazak Prosinečkog može biti plus kod ovakvih igrača da prevagnu i da nas izaberu prije drugih reprezentacija. A konkretno Pavelića treba pratiti, kako je ispao iz prvih 11 Rapida, tako se može i vratiti.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2018, 19:50

Raonffa je napisao/la: Odbio nas je i Hajrović otvoreno, pa da ne bi njega vjerovatno ne bi vidjeli Brazila, a ni velikog takmičenja još dugo vremena.

Nije poenta u tom nekom pozivu Pavelića, yebat ga ne moramo ga sad zvati, al' dolazak Prosinečkog može biti plus kod ovakvih igrača da prevagnu i da nas izaberu prije drugih reprezentacija. A konkretno Pavelića treba pratiti, kako je ispao iz prvih 11 Rapida, tako se može i vratiti.
Jeste, ali je Hajrovic bio ponajbolji igrac svicarske lige , bio pred transferom u vecu ligu...
Sto se tice Pavelica, pitanje je da li igrac koji je rezerva u Rapidu ima mjesto i u nasoj U21, da ne govorimo o seniorima? Pa nas je jos i odbio prije godinu-dvije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2018, 19:54, ukupno mijenjano 3 puta.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 jan 2018, 19:50

coelho41 je napisao/la:Pa nismo mi Njemačka da pozovemo samo U23 igrače, ne znam što se žalite, neka par iskusnijih, pa hoćemo i pobjedu, osim uigravanja.
:thumbup:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jan 2018, 19:52

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Odbio nas je i Hajrović otvoreno, pa da ne bi njega vjerovatno ne bi vidjeli Brazila, a ni velikog takmičenja još dugo vremena.

Jeste, ali je Hajrovic bio ponajbolji igrac svicarske lige , bio pred transferom u vecu ligu...
Sto se tice Pavelica, pitanje je da li igrac koji je rezerva u Rapidu ima mjesto i u nasoj U21, da ne govorimo o seniorima? Pa nas je jos i odbio prije godinu-dvije.
U tom smislu bi bilo previse.
Pa s obzirom kakvo nam je stanje sa desnim bekovima, vjeruj mi da rezerva Rapida ozbiljno ulazi u konkurenciju da se nađe među 23 najbolja igrača reprezentacija, ako kojim slučajem ponovo zaigra onda definitivno postaje možda i prvi izbor na toj poziciji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, hansbosna, jasmin10, MostarNeretva, riki46, s4mke, Serha i 59 gostiju.