FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jan 2018, 22:53

I da se razumijemo,ne mislim da bi se odjednom sve okrenulo za 180 da sad ubaci J.Maria i Dalberta jer nije samo to problem,al si daješ više šansi do kraja sezone ako njih forsiras nego neke koje trenutno forsiras.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 jan 2018, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2018, 22:53

Loši smo al smo opet 3x bili bolji od njih, da nije bilo ovoliko nesreće ili kod njih najboljeg golmana na planeti u ovom trenutku (Alisona) sigurno bi pojbedili. Ne znam šta se zadnja 2 mjeseca događa sa trojkom u napadu, da barem jedan igra kako kao na početku sezone barem 2-3 pobjede bi imali u ovom periodu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jan 2018, 22:56

Biscione je napisao/la:Loši smo al smo opet 3x bili bolji od njih
SiamoNoi je napisao/la:Što je najbolje koliko god Inter bio loš opet su svaku utakmicu u igri do kraja jer drugi nisu ništa bolji i detalji odlucuju.Detalji kao Santon u prvom sastavu.
To je to.

Potpisao bi remi prije početka.Kao i prošlu utakmicu.A sad su potrebne pobjede...

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2018, 23:01

Iako nam je igra slaba ali ipak ovi loši rezultati iz zadnja 2 mjeseca su više rezultat nedostatka sreće, trebali smo barem 2-3 pobjede imat ali jbg isto tako smo na početku sezone neke dobili što možda nismo zaslužili.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 jan 2018, 23:03

arminz je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:A ne nego Dalbert koji je jedva odigra 50 minuta u sezoni je najveci problem :clap:
A gdje sam ja to reko?
Nisi, ali nema mi logike da ga pljujes a nije postene prilike dobio, momak je vjerojatno psihicki u rasulu, sam se izborio za transfer u Inter i tko zna sta mu je obecano kad je svim silama zelio preci ovdje a prosjedio je polusezonu na klupi, nezasluzeno jer ispred njega igraju vjerojatno 2 najlosija beka koji su ikad igrali u ovom klubu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2018, 23:08

Teško je kad te trener ubacuje svaku treću utakmicu da odigraš zadnjih 10 minuta. Razmislite, da se Dambro nije povrijedio tako bi isto govorili i da je Cancelo panj a vidimo da je najbolji. Dok Dalbertu ne pruži 2-3 cijele da odigra u nizu ja neću ništa loše o njemu govorit, barem nas nije oštetio ni za jedan bod do sada a Santon nas je lično svojim greškama sa 1. pozicije stjerao na 4. a o Nagi ne treba ni govorit. Smijem se kladit da narednu Naga starta jer nas je Santon večeras ukopo i kad nas Naga ukopa onda će opet vratit Santona ili će Dambru na lijevog beka, možda će i Lisandra stavit tamo samo Dalberta neće. To mi je jedina zamjerka koju imam na Spallettija i to uopće ne razumijem.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jan 2018, 23:13

Tritolone je napisao/la:
arminz je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:A ne nego Dalbert koji je jedva odigra 50 minuta u sezoni je najveci problem :clap:
A gdje sam ja to reko?
Nisi, ali nema mi logike da ga pljujes a nije postene prilike dobio, momak je vjerojatno psihicki u rasulu, sam se izborio za transfer u Inter i tko zna sta mu je obecano kad je svim silama zelio preci ovdje a prosjedio je polusezonu na klupi, nezasluzeno jer ispred njega igraju vjerojatno 2 najlosija beka koji su ikad igrali u ovom klubu.
Pljujem ga zato sto sam ovdje docekan sa vilama kad sam prokomentariso njegovu prvu utakmicu(prijateljsku) gdje se nije mogo sastavit s loptom. I evo, pola sezone poslije nista se nije promijenilo. Santon i Nagatomo su losi, ali ako nije uspio za pola godine makar na treningu pokazat da je bolji ne znam sta ce se promijenit ako mu se bude davalo da pocinje utakmice. Momak je dobivo prilike sa klupe i umjesto da pokaze bar nesto on je u svakoj bio veci krs od onog sto ga je zamijenio. Pa protiv onih amatera lik se nije znao gdje je, kud ces dalje.

Ali ako je ikad bilo vrijeme da mu se da par utakmica da pocne to je sad. Mozda se desi cudo pa proigra ko i Cancelo, mada ne vjerujem. Za Cancela sam odma govorio da nije za krila i da bi bolje bilo ga probat na beku iako sam bio skeptican sto se tice njegove defanzive. Momak je uzeo priliku koja mu se ponudila, za razliku od Dalberta.
Tritolone je napisao/la:To mi je jedina zamjerka koju imam na Spallettija i to uopće ne razumijem.
Mozda zato sto covjek na treningu vidi da je lik krs :hmmmmm:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2018, 23:19

arminz je napisao/la:Mozda zato sto covjek na treningu vidi da je lik krs :hmmmmm:
Pa zašto su ga toliko platili i to čitavo ljeto ga ganjali? Nije valjda da ga niko nije uživo gledao prije kupovine? Nema veze neka ne igra ali neko mora da za to odgovara što se ono malo love što imamo za transfere daje za igrače koji nam nisu od koristi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jan 2018, 23:20

Nije se ni Skriniar u prvoj prijateljskoj mogao sastavit sa loptom jbg.

Dalbert nije ni dobio priliku.Solidna prilika je recimo dvije utakmice u početnom sastavu i 150ak minuta u nizu.Cancelo ju je dobio tek ozlijedom,Dalbert još uvijek nije.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jan 2018, 23:23

Biscione je napisao/la:Teško je kad te trener ubacuje svaku treću utakmicu da odigraš zadnjih 10 minuta. Razmislite, da se Dambro nije povrijedio tako bi isto govorili i da je Cancelo panj a vidimo da je najbolji.
Ako se ne varam Dalbert je dobivo cesce priliku sa klupe nego Cancelo. Ovaj i kad bi dobio priliku igro je na krilu umjesto Candreve. Prvi put kad je zaigro na beku pokazo je sta zna. Dalbert je opet fino doziran sa klupe i ni u jednoj utakmici nije opravdo to sto je uso. Svoju prvu pravu priliku nije iskoristio kad je poceo u onoj utakmici u kupu i to je to, nazad na klupu.

Nemojte pricat da mu se nije davala prilika, on da je bolji od ostalih to bi se odma vidjelo i ne bi bili potrebni nikakvi periodi prilagodjavanja. Covjek je istih godina ko i Icardi a igra ko da je sedam godina mladji.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jan 2018, 23:24

Opravdao je protiv Rome u prvoj.Ta mi prva pada na pamet.

Kup je bila smijurija.Hrpa novih igrača,tamo se nitko nije pokazao.Ubaciš ga sa prvotimcima dvije utakmice pa vidiš.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jan 2018, 23:30

Evo valjda ce sad dobit priliku. Krecu i laganiji protivnici pa da vidimo

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 jan 2018, 13:44

slika
Ajmooooo Luciano vrijeme je za 4-3-3.. Nemoj me razočarati u nedjelju :kafa:
Također Karamoh bi trebao dobiti barem 20min u ovoj formaciji umjesto Crossndreve. :idea:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2018, 14:14

Jel ovo tvoja formacija ili nešto što se predviđa?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 jan 2018, 14:43

SiamoNoi je napisao/la:Jel ovo tvoja formacija ili nešto što se predviđa?
Ma moja. :mrgreen: Stavi li opet Borju na AMC u 4-2-3-1 neću ni gledati.
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2018, 14:52

Rafinha gore.Iza njega Borja i Vecino.Zamisli da sad prebaci na 4-3-3 kad je ostao bez J.Maria,a ima ofenzivnog veznog...automatski najmanje u top 3 najgorih poteza u klubu od 2010.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 jan 2018, 14:57

Na stranu transfer J.Maria, ali kad je vrijeme da promjene formaciju ako ne sad. 6 utakmica bez pobjede i gostuje jednoj od najgorih ekipa u prvenstvu.. Sumnjam da će jednom zamjenom u prvih 11 nešto radikalno poboljšati igru.
4-3-3 koje je igrao drugo pol protiv Rome je je jedini način.
Bergomi: "Nagatomo needs to start at left-back.
:lol: :lol: :lol:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2018, 12:05

slika
Danilo lijevo :rol: :rol: :rol:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2018, 12:33

Cancelo lijevo

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jan 2018, 12:35

Cancelo mu je lijevo. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I mislim da smo u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1. Barem nesto pozitivno.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 28 jan 2018, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.
#Ausilio OUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []