Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KanistuViniga
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la KanistuViniga » 21 jan 2018, 22:42

wobly92 je napisao/la:Vodeći engleski mediji, a ni navijači, ga nisu nijednom ozbiljno povezali sa Chelseajem. Vjerujem Di Marziu, al također ne znam zašto onda nije povezivan (ili nisam upratio sve) u britanskim medijima koji objavljuju sve moguće, pogotovo o ovim velikim klubovima, pa me interesuje na čemu temeljite da je 100% završen ovaj transfer?
I lično bih i volio da ode ali ne vjerujem dok ga ne vidim s dresom u rukama.
Ne seri

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jan 2018, 22:43

Jao ko je trener Rome,pa ovaj je amater zesci.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jan 2018, 22:43

wobly92 je napisao/la:Vodeći engleski mediji, a ni navijači, ga nisu nijednom ozbiljno povezali sa Chelseajem. Vjerujem Di Marziu, al također ne znam zašto onda nije povezivan (ili nisam upratio sve) u britanskim medijima koji objavljuju sve moguće, pogotovo o ovim velikim klubovima, pa me interesuje na čemu temeljite da je 100% završen ovaj transfer?
Skoro svi engleski mediji su ga povexali za Chelski. Evo npr. Skysports.com . Sta ti citas??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jan 2018, 22:44

Kako nisu?
https://www.theguardian.com/football/20 ... n-palmieri

Evo Guardian koji je najpouzdanija novina.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2018, 22:46

slika

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 21 jan 2018, 22:46

Fudo je napisao/la:
Skoro svi engleski mediji su ga povexali za Chelski. Evo npr. Skysports.com . Sta ti citas??
Nije bilo na saffu, on samo to čita.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 jan 2018, 22:50

Kakva skandalozna utakmica edina :puke: prijatelju ti ovakav jedino mozes lopte naduhat prije treninga u chelsea-u.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 21 jan 2018, 22:54

ja vam kazem da bi ovakvih utakmica imao 90% do kraja sezone, sad da li je ovo do njega ili ne saznat cemo ako predje u celzi
Zarathustra

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jan 2018, 22:58

Guardian će lako uraditi uradit copy -> paste, kao što i jesu od sky sportsa, koji jeste malo vjerodostojniji izvor. Ali to opet ne otkriva sve. Taj isti Sky Sports je spominjao već Croucha, Carrolla, Llorentea, evo danas i Barnesa dovode u kontakt s Chelseajem. To je ono što sam upratio, a sigurno ih je još i bilo. Sprdaju se s njima zadnjih desetak dana, navijači na društevnim mrežama bruje, a Džeku slabo vidim da ko spominje.

Jedino što mi pije vode je to što je i Di Marzio spomenuo da je došlo do razgovora, ali ni to opet ništa ne znači.
Ne treba se zalijetat dok se ne ostvari, a opet kažem, volio bih da pređe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jan 2018, 23:00

bhfanatic14 je napisao/la:Kakva skandalozna utakmica edina :puke: prijatelju ti ovakav jedino mozes lopte naduhat prije treninga u chelsea-u.
Je l' te kalemio plavooki bombarder dok si ga gledao u oči?

Jedan si od onih koji simpatišu Vedada, koji je izvrstan igrač, ali koji u formaciji sa jednim napadačem, nije imao više šta toliko tražiti u reprezentaciji pored Edina. Bolestan si što te bole te činjenice.

Da ne bude da pljujem Vedada, jedan mi je od boljih naših i dražih igrača reprezenacije.
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 21 jan 2018, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 21 jan 2018, 23:02

a da neko jednostavno pita bahu?
Zarathustra

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 21 jan 2018, 23:02

Svi mediji pišu o transferu Edina, al tuzlak dođe i kaže ja nigdje nisam vidio :urnebes:

Prestani čitati samo saff.ba

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2018, 23:03

Moggi je napisao/la:a da neko jednostavno pita bahu?
:rol:

Pa cemo ga ovdje 10 puta citirati. :mrgreen:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 jan 2018, 23:04

Moggi je napisao/la:a da neko jednostavno pita bahu?
Zvao ga Abramovic i potvrdio da je gotova stvar.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jan 2018, 23:05

wobly92 je napisao/la:Guardian će lako uraditi uradit copy -> paste, kao što i jesu od sky sportsa, koji jeste malo vjerodostojniji izvor. Ali to opet ne otkriva sve. Taj isti Sky Sports je spominjao već Croucha, Carrolla, Llorentea, evo danas i Barnesa dovode u kontakt s Chelseajem. To je ono što sam upratio, a sigurno ih je još i bilo. Sprdaju se s njima zadnjih desetak dana, navijači na društevnim mrežama bruje, a Džeku slabo vidim da ko spominje.

Jedino što mi pije vode je to što je i Di Marzio spomenuo da je došlo do razgovora, ali ni to opet ništa ne znači.
Ne treba se zalijetat dok se ne ostvari, a opet kažem, volio bih da pređe.
:lol:
Cuj Guardian i copy paste :facepalm: , Guardian je najpouzdanija britanska novina, sky sport zna biti senzacionalisticki, ali BBC i Guardian su Tier 1 sto se tice vijesti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jan 2018, 23:09

irfo je napisao/la: Cuj Guardian i copy paste :facepalm: , Guardian je najpouzdanija britanska novina, sky sport zna biti senzacionalisticki, ali BBC i Guardian su Tier 1 sto se tice vijesti.
Yebote koji lik. Samo tražiš povod da pokušaš ismijati ili osramotiti. Da bar uspiješ nekad. Sam se sebi smiješ. Samo ti je to bitno u ovom što sam napisao, a ostalo ti nije relevantno? To što su napisali maltene isto što i sky sports, i to dan poslije objave na sky sports, nije relevatno? Ljudi znači nisu podređeni samo sportu i normalno da nemaju izvore kao sportski tabloidi. Jel ti sad jasnije ili ti i ovdje neke stvari moram crtat. :roll:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 jan 2018, 23:12

BelminM23 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Kakva skandalozna utakmica edina :puke: prijatelju ti ovakav jedino mozes lopte naduhat prije treninga u chelsea-u.
Je l' te kalemio plavooki bombarder dok si ga gledao u oči?

Jedan si od onih koji simpatišu Vedada, koji je izvrstan igrač, ali koji u formaciji sa jednim napadačem, nije imao više šta toliko tražiti u reprezentaciji pored Edina. Bolestan si što te bole te činjenice.

Da ne bude da pljujem Vedada, jedan mi je od boljih naših i dražih igrača reprezenacije.
Bolesniku nikad nisam ovdje kritikovo ovog babu tvog, uvjek ga hvalio ali kad je los onda je los .Ovo danas je bilo sramotno sta je odigro, kakve ovo veze ima sa vedom? Prije da je ovo bolest sta ti radis odma skaces grlom u jagode...stani malo, ja uvjek pisem kako jest i iskreno, a istina je da je bio najgori danas. Spominje nekog vedu a igro dzeko i roma :facepalm: sta sve nema ovdje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jan 2018, 23:12

večeras se jasno vidjelo da je glavom u londonu već :mrgreen:

zasad su se ušutile priče o njemu i čelziju, vidjet ćemo u narednim danima hoće li doći do transfera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 21 jan 2018, 23:13

BAHO: Upravo sam zvao Contea mog dobrog prijatelja da se raspitam o situaciji sa transferom Edina Džeke. Conte kaže da će se sve znati za par dana. SELAM VAŠ BAHO
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jan 2018, 23:16

Grizao je u početku, trčao je malo više nego inače, poslije je pao.

Nadam se da ovo posljednja utakmica Rome koju sam sa merakom gledao.

A za lopte u Čelziju, moći će samo da je protivnički golmani i igrače, vade iz mreže. :kafa:
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 21 jan 2018, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], sagitarius i 40 gostiju.