FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elektrika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elektrika » 12 sep 2010, 22:47

vjeran1987 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Igraj Saraj'vo nema veze
Sjever spica.
Sudjenje dobro za nasih prostora,koreo odlican
Lesinari sta su trazili to su i dobili

SAmo ti i niko vise Saraj'vo
sasvim nerealno,sjever iskreno nide veze odavno nisam vidio da ste losiji bili,kore prosjecan
Nije mi jasno zbog čega je ovo prosječno??

slika

Što se tiče samo tekme... Eto izgubili smo, nek vide ovi ostali delegati koji govore kako kupujemo tekme, ovo-ono. Svakoj tradiciji dođe kraj tako i ovoj gdje nismo imali nikad poraz od Borca kući. Život ide dalje, pokušati u Prijedoru doći do čitavog plijena.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 sep 2010, 22:48

Realno gledajuci Borac Vas je nadigro , ekipe su podjednake sto se tice kvaliteta ali malo ste digli euforiju zar ne ???
a ti kralju sto si reko za wuleta svaka ti cast !
A . C . A . B
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 sep 2010, 22:51

Ja hajvana Boze me sacuvaj,vise se raduju pobjedi Sirokog i Borca nego sto treba da zale zbog poraza svojih klubova.Danas smo i jedni i drugi objektivno bili ocajni ali to nije razlog da se medjusobno pljujemo(moje licno misljenje).Siroki odlican i bez pola ekipe,Borac objektivno najci trenutno planski dovodili pojacanja(Stajic,Nikolic,Muminovic i ostali) pa se rezultat i vidi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

alibi

Post Postao/la alibi » 12 sep 2010, 22:52

Lose smo odigrali,jednostavno tesko,jalovo i bezidejna igra vecim djelom utakmice.U mnogome me je podsjetila na utakmicu sa slavijom iz prvog kola.Cestitke borcu na pobjedi,i nije propast idemo dalje po nove pobjede.Osvrnuo bi se na zandare koji ce nastaveli hapsiti raju kao danas pred stadionom prije utakmice navuci probleme bez razloga.FCS.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 22:52

Borac pobjedio zasluzeno.Cestitati im i okrenuti se sljedecoj utakmici.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 sep 2010, 23:01

evo sa utakmice super je bilo na sjeveru!! nisam razorcaran imali smo samo los dan nema veze idemo dalje svi imaju kiks na strani i na domacem kad tad ce doc taj prekisd serije svima!! nema veze bortrac ima najbolju ekipu u drzavi ali sta mozs idemo dalje kup sad pa prijedor pada...I KAD TESKO JE I KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE...I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 sep 2010, 23:13

Veceras je pravda zadovoljena, tako moze glasiti parola vecerasnje utakmice... Nepostojeci penal za Sarajevo, pa prekinuta akcija faulom kada je nas igrac isao sam na golmana.., u drugom poluvremenu veoma bolje sudjenje...
Sada smo vam vratili kada ste nas prosle sezone pobjedili u BL i tako mi izgubili jesenju titulu sampiona, i spustili smo vas na zemlju, bili ste u velikoj euforiji, neki su cak govorili da cemo izgubiti 5:0 :? :lol:
Borac je pokazao da ima najacu ekipu u ligi, koja mozda bolje igra u gostima nego kod kuce, jos smo igrali bez par veoma bitinih igraca, Steve Nikolica, najboljeg strijelca lige, Grahovca i jos par...
Moze se reci i da je Vlado ocitao cas fudbalske taktike Mirzi. Sretno u nastavku, a KAZNENA EKSPEDICIJA ZVANA BORAC BANJA LUKA, nastavlja svoj put!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 sep 2010, 23:23

Pa Mirzi bi i ja očito taktičku lekciju ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 12 sep 2010, 23:31

Inače umijete da napravite euforiju, među sobom. Kao što BiH pobijedi Luxemburg, pa od toga pravi euforiju, tako vi pobijedite Banoviće i tako steknete dojam da ste ekipa za titulu... Koreografija, ništa što već nije viđeno...

Utakmica, šta reći realno niste imali prilike za gol (osim sudijskih poklona, penala, indirekta, slobodnjaka). Veoma loše, Borac je odigrao koliko mu je bilo potrebno. Vlado je tata za pola trenera u premier ligi...
Loša organizacija utakmice, ono sa Lešinarima ide na čast ljudima u organizaciji i klubu... čuj redari otimaju transparent.
Zadnja izmjena: Ljuka, dana/u 12 sep 2010, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 12 sep 2010, 23:44

Sad kuci sa tekme...Mirzu bi nabio nogom odma samo neznam ko njega gura majkemi on pojma nemam......Nije mi zao sto smo izgubili ali mi je zao kako su se igracili ponasli isto ****,,jahovic oce loptu u krevetu pa potrci malo...pixi sve sam pa nisi supermen....sto prije otjerati mirzu i dovesti nekoga ko ce im **** mater..za vakve igre..pozdrav

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 sep 2010, 23:48

Sasvim zasluzen poraz i neshvatljivo losa igra,al svi su apsolutno podbacili osim po meni Torlaka i Scepanovica koju su nesto i radili,posebno Torlak

Nemogu da shvatim sta su radili na ovim sad pripremama u pauzi,ali oni su stali par minuta prije kraja i gledali igrace Borca kako im vuku loptu od gola do gola,mislim razumijem ja i kad se izgubi i kad te bolji nadigra,al nemoj ti mrtav hladan to da gledas,potrci bar za igracem...

Borac puno bolji,penal je bio smjesan to sam sad tek vidio na snimku...sve cestitke pobjedniku koji su na kraju ispraceni i zasluzenim aplauzom sa tribina,a mi do Prijedora moramo da promjenimo igru za 100% u odnosu na danasnju ako hocemo da se nadamo bodovima..i fali nam taj napadac,nema od ovih hajra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 sep 2010, 23:54

Fudbal se igra za golove pa zasluzena pobjeda Borca, taktika vec vidjena -bunker ,nabi ,izbi pa ako se posreci. Mi na tu igru nismo imali odgovora. Malo sam stariji ,pa se ne palim toliko na ova prepucavanja,ali za onu koreografiju reci vec vidjeno ili nista posebno je stvarno jadno i zalosno. Ne znam samo za koje klubove navijate pa mislite da mozete bolje- Barcelonu,Inter,ne znam ni ja koga jos. Prave djecije fore i komentari.
Takodje i ovdje na forumu me nerviraju euforija i stalno spominjanje predsjednika ko da navijamo za njega ,a ne za Sarajevo,strasno iritantno,poceo mi je covjek ici na zivce ni kriv ni duzan.Evropa i ja zadovoljan,a titula ako bude ,bude,polako.
Samo HZ i TM su ono sto vrijedi u drzavi pa neka se ljuti ko hoce,a i neka zavide.Cuj vec vidjeno,pa vjerujete li sami sebi kad to kazete?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 sep 2010, 00:01

Ljuka je napisao/la:Inače umijete da napravite euforiju, među sobom. Kao što BiH pobijedi Luxemburg, pa od toga pravi euforiju, tako vi pobijedite Banoviće i tako steknete dojam da ste ekipa za titulu... Koreografija, ništa što već nije viđeno...

Utakmica, šta reći realno niste imali prilike za gol (osim sudijskih poklona, penala, indirekta, slobodnjaka). Veoma loše, Borac je odigrao koliko mu je bilo potrebno. Vlado je tata za pola trenera u premier ligi...
Loša organizacija utakmice, ono sa Lešinarima ide na čast ljudima u organizaciji i klubu... čuj redari otimaju transparent.

p.s. ovaj poraz zaslužen, svejedno nadoknadićete bodove na grbavici... :)
Dobro jarane šta je po tebi dobra organizacija utakmice,šta je trebalo da provocirate navijače Sarajeva i da onda oni ulete u teren pa šta bi onda bilo.Trebali su navijači Borca skloniti taj transparent tj. biti lijepo zamoljeni da to učine (što čisto sumnjam da bi uradili)ali nije im trebalo da otimaju taj transparent(zaštitari)ali ipak to nije transparent ultrasa nego provokacija koja je ničim izazvana.Imali ste i rezultat i igru i sve i nije vam to trebalo a onda umjesto da pustite da uzmu krpu kako drugačije da nazovem, vi udri momka i onda uleti murija i bi šta bi.Ne opravdavam zaštitare ali ste i vi prekardašili,da su vam pokušali uzeti transparent ULTRASI ja bi im prvi j.b.o mater ali stajao je čitavo vrijeme na ogradi i niko ga nije dirnuo niti je kome smetao.Što se tiće organizacije utakmice bila je za deset jer ne daj bože da je loše organizovano i da je ostao taj transparent i da se nije na vrijeme reagovalo bilo bi svašta.Pa nemožeš ljude iz kluba trpati u isti koš sa zaštitarima i policijom i ako nisi znao nas svaka utakmica samo za policiju i obezbjeđenje košta oko 25000KM,(iŽelju i Olimpika)jer tako je pooštreno u kantonu Sarajevo poslije Širokog.A sad što se tiće slabe organizacije e pa gledaj to je:Kad vaš navijać utrčava i udara igrača Sarajeva pa kad ste ganjali igrače slavije,pa kad navijač želje udara golmana Slavije ,pa kad navijači Sarajeva utrčavaju u teren i ruše sve e to je loša organizacija nadam se da sam bio jasan a da te nisam uvrijedio.I još za tvoj info dobio sam batine zbog takvih huligana (ali sa naše strane) i to protiv Širokog a ni luk jeo ni luk mirisao niti učestvovao u bilo ćemu ali ko te pita kad tuku sve od reda i zato mrzim i huligane i policiju ACAB.
Sarajevo ljubavi moja!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2010, 00:01

Ljuka je napisao/la:Inače umijete da napravite euforiju, među sobom. Kao što BiH pobijedi Luxemburg, pa od toga pravi euforiju, tako vi pobijedite Banoviće i tako steknete dojam da ste ekipa za titulu... Koreografija, ništa što već nije viđeno...

Nema veze,pocastit cemo vas i treci put :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 sep 2010, 00:02

Neću o utakmici, ne gledam Torpedo, ne zanima me. Danas ste bilo baš odron :mrgreen:
S tim da sam radio do 3, nije mi ništa drugo ostalo do da gledam i vašu utakmicu nakon našeg, khm, debakla, iako nas je sudija oštetio kod prvog gola blago rečeno :mrgreen: i da vidim i čujem to čuveno navijanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Još se cerekam s čim se hvalite :lol: Prvo kontam koncert Dine Merlina al bez vokala, samo bek vokali. Nakon gola su se samo čule trube :mrgreen: Ko ateistička sahrana :lol:
Vidim da se pojedini vade na udaljenost mikrofona od tribine. Jah. Al su se trube čule savršeno. Vi niste. Uglavnom, veoma, veoma, veoma, veoma loše :mrgreen: Ne znam do čega je, jel do previše truba i previše furanja al ste bil grozni. Nabijate si bezveze komplekse a ne postavljate standarde :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 sep 2010, 00:04

samosarajvo je napisao/la:C/P
Ne znam ljudi kako razmisljate, al' jednu subotu 90% ih kuje u zvijezde, a iducu nedjelju istih tih 90% ovdje pise kako su najgori igraci, kako je najgori trener i slicne stvari.

I ja sam bijesan zbog poraza, nije bilo neke pretjerane zelje ni ideje, kriv je cijeli tim, najvise Mirza, al' opet malo razmislite. Imali smo precku na pocetku tekme, pa jos nekoliko sansi. Sto Anonimni rece, da smo zabili iz penala utakmica bi imala drugaciji epilog. Nismo ga zabili, za protivnika smo imali dobar i raspolozen tim. Borac je odigrao disciplinovano, defanzivno i s brzim kontrama. Veceras smo prosuli bitne bodove, Borac je preuzeo prvu poziciju, ali nije kraj. Zaredali smo 4 pobjede, morali smo nekad i izgubit realno, previse smo se nekako digli odjednom - i sam sam takav euforican. I ja bih vise volio da se veceras radovalo 10.000 ljudi, ali sve je to fudbal. Stisnut muda i srce u Prijedoru k'o u Banovicima i bice dobro. Naravno prije toga nakantat tu neku Slogu u srijedu.

Tuzan sam zbog mnogih tipicno skromno bosnjackih komentara na ovom forumu nakon ovog jednog poraza. Ima veze sto smo izgubili, nije da nema, nervira me to, al' idemo dalje i moramo dalje!

10.000 na Kosevu i pored tv prenosa raduje. Publika se vraca na stadion, samo se nadam da se nakon ovog poraza posjeta nece smanjiti.

Nadam se da ce se uprava oglasiti povodom ovih lazi objavljenih na **** od strane nekog clana FK Borac.

Vise nista ne pisati poslje ovoga.! Sve je receno!
ko je šta izjavio gdje si proćitao
Sarajevo ljubavi moja!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2010, 00:10

nikad_izvini je napisao/la:Neću o utakmici, ne gledam Torpedo, ne zanima me. Danas ste bilo baš odron :mrgreen:
S tim da sam radio do 3, nije mi ništa drugo ostalo do da gledam i vašu utakmicu nakon našeg, khm, debakla, iako nas je sudija oštetio kod prvog gola blago rečeno :mrgreen: i da vidim i čujem to čuveno navijanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Još se cerekam s čim se hvalite :lol: Prvo kontam koncert Dine Merlina al bez vokala, samo bek vokali. Nakon gola su se samo čule trube :mrgreen: Ko ateistička sahrana :lol:
Vidim da se pojedini vade na udaljenost mikrofona od tribine. Jah. Al su se trube čule savršeno. Vi niste. Uglavnom, veoma, veoma, veoma, veoma loše :mrgreen: Ne znam do čega je, jel do previše truba i previše furanja al ste bil grozni. Nabijate si bezveze komplekse a ne postavljate standarde :mrgreen:
Rece navijac kluba,koji je igrao ''velicanstveno''i zahvaljujuci nadljudskim naporima uspjela da izbori casni poraz sa 1-4 od ''prejakog'' uskog.
Ahahahahahahah.
@Nikad izvini,ponekad izvini.Haj sad kuci uzivaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 sep 2010, 00:13

nikad_izvini je napisao/la:Neću o utakmici, ne gledam Torpedo, ne zanima me. Danas ste bilo baš odron :mrgreen:
Nisi dobro cuo vjerovatno si bio umoran jer si radio do 3,a i rano si ustao,sve to utice vjeruj mi.Drugi put se dobro odmori pa tek onda gledaj tekmu da fino cujes....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 sep 2010, 00:18

Gdje je problem. Fasovali, šta da se radi. Al su momci navijali do kraja, kako i treba. Otpuhali Škripare ako ništa drugo. S druge strane vi ste zaista bili GROZNI :mrgreen:
Nikad_izvini ali uvijek_istinit, šta ću, takva mi nafaka :mrgreen:

Hajd što ste sami protiv svih i u inat svima, al sad ga brate pretjeraste. Jel to tvrdite da je ono bilo dobro izdanje HZ :lol:
Pa momci koji navijaju za Sarajevo to također tvrde, na TV-u odron žešći osim onih truba :lol: al jok, nije :lol: A da promijenite naziv grupe u Horde Lažova :mrgreen: Nekako mi realnije zvuči.
Suma sumarum, grozno izdanje kluba i navijača. Lijepo, samo nastavite tako, možda dobijete kakvu gažu, na ateističkoj sahrani, nije to mala stvar :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 sep 2010, 00:21

nikad_izvini je napisao/la:Gdje je problem. Fasovali, šta da se radi. Al su momci navijali do kraja, kako i treba. Otpuhali Škripare ako ništa drugo. S druge strane vi ste zaista bili GROZNI :mrgreen:
Nikad_izvini ali uvijek_istinit, šta ću, takva mi nafaka :mrgreen:

Hajd što ste sami protiv svih i u inat svima, al sad ga brate pretjeraste. Jel to tvrdite da je ono bilo dobro izdanje HZ :lol:
Pa momci koji navijaju za Sarajevo to također tvrde, na TV-u odron žešći osim onih truba :lol: al jok, nije :lol: A da promijenite naziv grupe u Horde Lažova :mrgreen: Nekako mi realnije zvuči.
Suma sumarum, grozno izdanje kluba i navijača. Lijepo, samo nastavite tako, možda dobijete kakvu gažu, na ateističkoj sahrani, nije to mala stvar :lol:
Navijanje po meni je lose daleko ispod naseg strandarda a ti nikad_izvini se bas napalio da ne drkas potajno na FKS ?

Lesinari plus novosadjani tople su bratske grupe primaju ga u d''e

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”