FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nama treba jedan stoper previse smo tanki tu
Dobrodošao Kenane 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da dvije sveznalice @Neandretalac i @Virtual nisu banovani sad bi se ovdje vodio rat i ubjeđivanje da se raspadamo, da smo opet promasili sa igracima.

- Zeljeznicar -
Virtual je skoro pisao za repku nesto, tako da mu je taj ban istekao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
znaci ovaj Hadzic je hrvatski Bosnjak tipa dubrovcanina SpahicaKompromis je napisao/la:Svaka cast momku kad je bio korektan... u petak su ga zvali i iz Sarajeva (potvrdit ce to na pressu kad bude) ali uopste nije htio ni pregovorati jer je vec dogovorio sa Zeljom sve uvjete, samo je cekao vikend da vidi hoce li se desiti kakvo cudo u Istri pa da mu isplate sto mu duguju, ali nista... i vec sinoc je stigao u Sarajevo kad je shvatio da od toga nema nista...
Ocekujem da bude strasno pojacanje... jer nije mala stvar da sa 23 godine bude kapiten kluba u HNLu... uz to ce biti i domaci igrac jer moze izvaditi nase papire zbog djeda koji mu je iz BiH... dakle nece zauzati starno slot mjestou sljedecoj sezoni i ovoj polusezoni...
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- grbavicka1921
- Kontakt:
što su dobili po ušima?Zenzo je napisao/la:Da dvije sveznalice @Neandretalac i @Virtual nisu banovani sad bi se ovdje vodio rat i ubjeđivanje da se raspadamo, da smo opet promasili sa igracima.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
EKSKLUZIVNO Željezničar dovodi Andreja Modića i Stojana Vranješa
FK Željezničar danas je objavio dovođenje kapitena Istre – desnog beka Kenana Hadžića, a uskoro bi trebao dogovoriti još dva velika pojačanja.
BIH.ba nezvanično saznaje da su nadomak Grbavice Andrej Modić (21) i Stojan Vranješ (31).
Andrej Modić je fudbaler AC Milana i nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine. Radi se o jednom od većih talenata Milanove škole fudbala koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u talijanskom trećeligašu Rendeu. Modić je već sa 18 godina igrao u prvom timu Milana i mogao bi predstavljati veliko pojačanje za FK Željezničar. Modić iza sebe ima nastupe za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.
Stojan Vranješ je od odlaska iz bajnalučkog Borca u posljednjih osam godina igrao u Srbiji, Rumuniji i Poljskoj. Posljednje je nosio dres poljske Piast Gliwice za koju je u ovoj sezoni odigrao deset utakmica uz jedan gol i asistenciju. Za reprezentaciju BiH igrao je tri puta.
Vranješ bi za Željezničar trebao potpisati ugovor u naredna tri dana, odnosno do odlaska ekipe na pripreme u Tursku, a na Grbavici što prije žele finalizirati i potpis sa Andrejom Modićem.
Cobra je l' opet izvor Glas Istre?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gdje su ovo, isto kao da treniraju u onoj novoj dvorani na Grbavici?
Da porijeklo mu je odavde iz BiH kao i vecini tih ljudi iz Istarske regije koji su jos u Titinom vaktu otisli tamo zbog posla... ta regija je i danas dosta bogata...Konzerva je napisao/la:znaci ovaj Hadzic je hrvatski Bosnjak tipa dubrovcanina SpahicaKompromis je napisao/la:Svaka cast momku kad je bio korektan... u petak su ga zvali i iz Sarajeva (potvrdit ce to na pressu kad bude) ali uopste nije htio ni pregovorati jer je vec dogovorio sa Zeljom sve uvjete, samo je cekao vikend da vidi hoce li se desiti kakvo cudo u Istri pa da mu isplate sto mu duguju, ali nista... i vec sinoc je stigao u Sarajevo kad je shvatio da od toga nema nista...
Ocekujem da bude strasno pojacanje... jer nije mala stvar da sa 23 godine bude kapiten kluba u HNLu... uz to ce biti i domaci igrac jer moze izvaditi nase papire zbog djeda koji mu je iz BiH... dakle nece zauzati starno slot mjestou sljedecoj sezoni i ovoj polusezoni...
Nije, pošto su Stojan i Andrej ovaj put je izvor http://www.glassrpske.com/Raonffa je napisao/la:Cobra je l' opet izvor Glas Istre?![]()
braco je napisao/la:Nije, pošto su Stojan i Andrej ovaj put je izvor http://www.glassrpske.com/Raonffa je napisao/la:Cobra je l' opet izvor Glas Istre?![]()
Ta dvorana je u pitanju.Raonffa je napisao/la:Gdje su ovo, isto kao da treniraju u onoj novoj dvorani na Grbavici?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To se podrazumijeva.bhsport je napisao/la:a Bekric ti nije visak jel?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dobro doso Keno juce je on trebo bit predstavljen kao novi nas igrac, al hajd svjedno juce il danas samo neka je zvanicno nas, i sretno mu , isto za par dana ce potpisat modic i vranjes, moja zelja je bio Zlomislic kojem Zrinja nudi fine pare da im predje, Za modica sam reko da se pregovara... Bice Zeljo Opet Sampion !!!LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/kenan-hadzic-n ... ara/30341/
Sljedeci
Dobrodosao, Keno.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Potpuno nepotrebno.Zenzo je napisao/la:Da dvije sveznalice @Neandretalac i @Virtual nisu banovani sad bi se ovdje vodio rat i ubjeđivanje da se raspadamo, da smo opet promasili sa igracima.
Inace me zivcira podjela na "lobotomce" i ostale, kao i na pretjerano hvaljenje, ali i umanjivanje poteza uprave.
Kao i u svemu, kod nas nema sredine.
Za nekoga, ko zeli da "ujedini" forumase, za nekoga ko zeli biti dio zdrave price, ti @zenzo prozivas forumase koji vec duze ne pisu ovdje.
Sramota brate.
Osim toga, ponekad su bili u pravu, trazili i pisali da djeca igraju, da ne dovodimo 74 igraca svaki prelazni rok.
Iskreno da ti kazem, jednoumlje nikad i nigdje nije dobro zavrsilo, zao mi je sto vise ne pisu.
Nisam njihov advokat, volim Zelju, i zato sam tu, ja znam najbolje koliko ta ljubav kosta, ali ovo ti je bilo nepotrebno prozivanje i nagadjanje sta bi oni pisali.
Nidje veze.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Virtu i Nea su rekli da ce pauzirat sto se tice pisanja na ovom forumu dok traje pauza, pred sezonu opet ce nastaviti sto je i uredu. Zenzo je klasicni papak koji ganja jednoumlje a na ovom forumu ga nece naci.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zenzo je Stanić u forumskom obliku!Zeljo92 je napisao/la:Virtu i Nea su rekli da ce pauzirat sto se tice pisanja na ovom forumu dok traje pauza, pred sezonu opet ce nastaviti sto je i uredu. Zenzo je klasicni papak koji ganja jednoumlje a na ovom forumu ga nece naci.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
zanimljivo da za ocajnu cifru ipak momak potpisaoZeljo92 je napisao/la:CIfru koju su ponudili desnom beku iz Istre je ocajna, ili smo dotakli dno pa nemamo marke u klubu ili je Papac skrtica.
slaga za platne liste, slaga sad za kenu cekamo trecu srecu momcine pa da pogodi
bravo papac, bravo adzem, bravo zeljo, za sada super pojacanja, sa Modicem i vranjesom bi imali i sirinu potrebnu, nadam se da dolaze prije turske pa da adzem to sve fino pripremi tamo
i idemo po duplu, kup se mora uzeti protiv ovakvih bogaljiskih ekipa, sramota je da se ne uzme kup a protivnici su dno dna, mislim da u iducih 10 godina ma i vise nece nam se ovako otvoriti zdrijeb kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.