Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
daj Rafa izvuci ovo....da te babuka nalupa u finalu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Za koga navijas?KingJamesMVP je napisao/la:
Da je Federer na terenu pali bi serveri nakon MTO ovdje, pisalo bi forum je na odrzavanju.
Al' mi cemo bit gospoda
Al' mi cemo bit gospoda
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Gotovo je ovo, sad će predaja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MTO nije glupost, samo neki igraci MTO koriste kao ispriku da bi poremetili protivnika. Mnoge su situacije gdje se igracu otvorio zulj i taj zulj treba sanirati. Zatim ako igras duzi mec povez na nozi ili ruci moze olabaviti.VGS je napisao/la:MTO je najgluplja stvar u tenisu. Ako mozes igraj, ako si povrijedjen hajde kuci i to je to. U kojem to sportu jos ima nekakva pauza jer si se kao povrijedio i mozes je uvijek koristiti bez provjere je li stvarno bilo potrebe za time.
Povrede u sportu su razlicite, sigurno da u fudbalu, kosarci, rukometu nema MTO ali ima neko da te zamjeni ako se ne mozes vratiti na teren. U tenisu nema zamjene i savim je regularno dati MTO.
Rasprava treba ici u pravcu sta tolerisati kod MTO a sta ne.
Ko pobjedijopaa7 je napisao/la:Za koga navijas?KingJamesMVP je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
jel ovo moderno biti povrijeđen kad gubiš?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
oćemo sedam setova 
Šta se ložite odmah? Namjerno pišem glupe postove samo da vidim kako ćete me dočekati
Koji je troll Nadal
kako krenu ka mreži yebote pa skrenu
Jednostavno ne vjerujem Rafi što se tiče povreda i MTO, tako da mi ne zamjerite, a i ti Rafa ne zamjeri mi ako si povrijeđen jer sam onda ispao vrlo glup, moje izvinjenje.
Koji je troll Nadal
Jednostavno ne vjerujem Rafi što se tiče povreda i MTO, tako da mi ne zamjerite, a i ti Rafa ne zamjeri mi ako si povrijeđen jer sam onda ispao vrlo glup, moje izvinjenje.
Harika je napisao/la:jel ovo moderno biti povrijeđen kad gubiš?

GOAT toga. Nijednu nije zdrav izgubio.
Zadnja izmjena: Kawhi, dana/u 23 jan 2018, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Istopi se hemicar. Kupi prnje i rihtung Majorka! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Losa igra Nadala danas, na stranu ovaj MTO, ja licno kao fan Nadala ne vadim se nikad na neke povrede, kad bi se vodio time onda mnogo Rafinih grand slam meceva i poraza bi se moglo osporiti, ovo danas od strane Nadala je sve ne samo dobar tenis.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Gotovo je ovo zeznuta povreda ako je kuk. Eno Murray je primjer. Sva trojica placaju ceh rudarenja kroz karijere. Haman ce ih babuka ispratit u penzije.
Fenomen je RF i ovo su sve pokazatelji. A davno smo ovdje govorili da "rudari" i to ovi vrhunski poput Rafe mogu maksimalno do 32-33. I to pod uslovom kakav je danas, da nema mladih koji imaju muda da skinu stare.
Steta sto nece biti Fedal, da ga babuka mlatne jos jednom, ali brz oporavak pa da opet gledamo spektakle.
Fenomen je RF i ovo su sve pokazatelji. A davno smo ovdje govorili da "rudari" i to ovi vrhunski poput Rafe mogu maksimalno do 32-33. I to pod uslovom kakav je danas, da nema mladih koji imaju muda da skinu stare.
Steta sto nece biti Fedal, da ga babuka mlatne jos jednom, ali brz oporavak pa da opet gledamo spektakle.
Roger Federer the greatest of all time!
Na to sam konkretno i mislio da se zloupotrebljava i da nema nikakve kontrole da li je bilo potrebe za MTO ili nije, odnosno tesko je to i utvrditi. A za te neke sitne stvari kao sredjivanje zulja i slicno bi trebalo biti dozvoljeno par minuta.Chstal je napisao/la:MTO nije glupost, samo neki igraci MTO koriste kao ispriku da bi poremetili protivnika. Mnoge su situacije gdje se igracu otvorio zulj i taj zulj treba sanirati. Zatim ako igras duzi mec povez na nozi ili ruci moze olabaviti.VGS je napisao/la:MTO je najgluplja stvar u tenisu. Ako mozes igraj, ako si povrijedjen hajde kuci i to je to. U kojem to sportu jos ima nekakva pauza jer si se kao povrijedio i mozes je uvijek koristiti bez provjere je li stvarno bilo potrebe za time.
Povrede u sportu su razlicite, sigurno da u fudbalu, kosarci, rukometu nema MTO ali ima neko da te zamjeni ako se ne mozes vratiti na teren. U tenisu nema zamjene i savim je regularno dati MTO.
Rasprava treba ici u pravcu sta tolerisati kod MTO a sta ne.
Joj Marin se i sa ovakvim Rafom pati...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Meni je zanimljivo da on kao pvrijedjen leti terenom za svakom loptom, kad dobije poen normalno hoda,kad izgubi sepa haj ga znaj
tačno mi se gadi, prihvati poraz i vozdra, šta sereš tu povrijeđen. na svakoj pauzi hega, a trči ko navijenronaldo99 je napisao/la:Meni je zanimljivo da on kao pvrijedjen leti terenom za svakom loptom, kad dobije poen normalno hoda,kad izgubi sepa haj ga znaj
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nadal katastrofalan. 
E yebat ga, šteta baš.
E yebat ga, šteta baš.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 23 jan 2018, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.