Narocito veliko suosjecanje za Rafanovog supruznika bodija i svalera RG10ku
Tenis spasen idemo dalje, yebo i babuku hocu Chung-Mara finale!
Vrijeme da se smjeni stara garda djuturuma!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Eh ovo je ta promašena, sad te pratimo do kraja godineRafaGarros9 je napisao/la:Rafa win AO...S-Y-L-A-R je napisao/la:Eh, sad nam daj jednu od onih 98,8% uspješnih pa da krenemo sa obrtanjem love
Bravo biseruEpidaurus je napisao/la:Pa nista neocekivano od krkana iz Medjugorja. Najjace od svega je sto mu je trebalo 6-7 break lopti da uzme servis covjeku koji jedva hoda
Smiri se druze,puknut cesEpidaurus je napisao/la:Pa nista neocekivano od krkana iz Medjugorja. Najjace od svega je sto mu je trebalo 6-7 break lopti da uzme servis covjeku koji jedva hoda
Cisto ko suza. Pravde ima al je spora. Covjek se otopio jednostavno ionako igra na silu i na skrge. I @bhsport je u pravu, raduje se na sve nebitne poene dosta vala vise i njeg i njegovog jarma, ja ne mogu da hajrujem kad ispusi i da mu onu popisanu facu vidim, znam da je to schadenfreude sve al eto meni bas godra. Halalite mi. Vrijeme je da dodje nova garda dosta vise mitova. Napravise od Fedala neke herkulese i nepobjedive likove. Nisu bogovi ko ih vise yebe. Jos malo pa da i Domi uzme primat na RG i moze lagano u muzej da ide!harden je napisao/la:De ti nama sad reci kako je ovo namješteno i izrežirano.Effenberg je napisao/la:
U tenisu za Čilića prvo a onda za Nadala. Danas punim za Marinajopaa7 je napisao/la:Za koga navijas?KingJamesMVP je napisao/la:
gledo čovjek previše CR7ario_Ferdy88 je napisao/la:Propade Fedal![]()
A Čilić slavi kao da mu Nadal nije predao nego ga dobio 28-26 nekad sutra ujutru
Isto ko i bosanska seljačina laniEpidaurus je napisao/la:Al hercegovacka seljacina se raduje ko da je Boga pobijedio, a ne da mu je povrijedjen covjek predao mec
Pa za Damira je opce poznato da je seljak. Ni njegovo radovanje me ne cudi.Galion je napisao/la:Isto ko i bosanska seljačina laniEpidaurus je napisao/la:Al hercegovacka seljacina se raduje ko da je Boga pobijedio, a ne da mu je povrijedjen covjek predao mec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.