FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuo
Imal još neka 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma verzija je jedna,al' na forumu ih ima 5nikad_izvini je napisao/la:Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuoImal još neka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Elektrika
- Kontakt:
Jel ono već na poluvremenu Osim izjavio da ste izgubili utakmicu? Strašan motivator, baš bi bio dobar u reprezentaciji 
a kad dodje nedelja ooo-ooo
znaci prosla subota aaa-aaa
onda ce ponedeljak ooo-ooo
a srijeda protiv rudara aaa-aaa
znaci prosla subota aaa-aaa
onda ce ponedeljak ooo-ooo
a srijeda protiv rudara aaa-aaa
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
vjeran1987
- Kontakt:
to je kad dugo nema pjesama na tribini novih pa zato je ovo svenikad_izvini je napisao/la:Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuoImal još neka
mozel neko linkat orginal ove pjesme?nikad_izvini je napisao/la:Samo da pomognem lakšem razumijevanju i "praćenju pjesme"A kad dode nedjelja ooo-ooo sa tobom sam opet ja aaa-aaa,gromoglasno navijam ooo-ooo,ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,poraz ili pobjeda ooo-ooo,sa tobom sam opet ja aaa-aaa.Zasta...va u rukama ooo-ooo glasno pjesma iz grla,ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!
eto izvoilite![]()
Pjesma je STRAVAA kad dode nedjelja ooo-ooo
sa tobom sam opet ja aaa-aaa,
gromoglasno navijam ooo-ooo,
ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.
Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,
poraz ili pobjeda ooo-ooo,
sa tobom sam opet ja aaa-aaa.
Zasta...va u rukama ooo-ooo
glasno pjesma iz grla,
ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!Eto, jedna lijepa vijest čak i u porazu
Nema veze, idemo dalje.
Next stop: Rudar Prijedor, Kup, Utorak, Srijeda![]()
Bitno je da je oo i aa.
Sabanu vi to predajte u ruke i postacete popularni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Mala korekcija, bez ove boldirane riječi puno bolje zvuci! Tečnije...ona je svakako višak u tom stihu!buja je napisao/la:ma ne ide pjesma takoo evo kako ide
I bodemo i bijemo i pucamo i bombe bacamo,Ne smekamo jer ih ****,1312 grupe gasimo
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti
Inače vrlo loše na pecari, tražimo se a vrijeme je da Amar počne raditi neke rotacije u ekipi...Nadam se...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
hare ne prdiharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
E ebiga sadStrauss je napisao/la:hare ne prdiharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
Sabanu vi to predajte u ruke i postacete popularni.![]()
oo-aa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
vjeran1987
- Kontakt:
bar nije bosnom behar probeharaoharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
- themaniaks
- Kontakt:
Bitno je da je argentina tuharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
I to sto kazete.
Dj'e se onaj hit izgubio ''krece plava pruga'',tobejarabum
Slijedeci put Borcevcima nece pasti na pamet ni Maradona ni Butragenjo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 sep 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ČESTITAM NAVIJAČIMA, BILI SU SJAJNI! A o igri ništa, uglavnom treba onog Lazu pod hitno na hoklicu...
Moram napraviti transparent Blue4u:)) za derbi
Moram napraviti transparent Blue4u:)) za derbi
dje svirate za novuharishp je napisao/la:I to sto kazete.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa i bayern se traziotpravnik_vozova je napisao/la:Mala korekcija, bez ove boldirane riječi puno bolje zvuci! Tečnije...ona je svakako višak u tom stihu!buja je napisao/la:ma ne ide pjesma takoo evo kako ide
I bodemo i bijemo i pucamo i bombe bacamo,Ne smekamo jer ih ****,1312 grupe gasimo
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti![]()
Inače vrlo loše na pecari, tražimo se a vrijeme je da Amar počne raditi neke rotacije u ekipi...Nadam se...
a sto se tice boldirane rijeci i mi smo to komentarisali na tribini tamo, dolazimo do istog zakljucka
potpuno zasluzena pobjeda sirokog brijega.
gledao sam na streamu i ono sto sam vidio danas je bilo katastrofa od zelje.
nadam se da ce se momci oporaviti poslije ovoga, mada drina ne bi trebala biti problem za nas.
gledao sam na streamu i ono sto sam vidio danas je bilo katastrofa od zelje.
nadam se da ce se momci oporaviti poslije ovoga, mada drina ne bi trebala biti problem za nas.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
staaarinavijac
- Kontakt:
ne mogu da razumijem one navijace koji jos uvijek govore - ovaj je igrac los , onaj ne zna ,nek onaj ode vise , itd.
Pa , ljudi , vecina igraca igra onako kako zna...opet ponavljam , ne stavlja ovaj ili onaj u prvih jedanaest , zna se ko odredjuje postavu ...Amar, naravno.Om konstantno forsira neke igrace iako nemaju dovoljno kvaliteta , a vjerovatno on to i zna...zato mi cudno kad nakon meca kaze - nisam zadovoljan, ili, kriva je losa psiholoska pripema , ili protivnik je danas vise zelio pobjedu (!?) , ...mislim... Amar odredjuje ko ce zaigrati , Amar ih trenira , Amar ih ( psiholoski ) priprema za utakmicu,i hoce li ikad reci da i on snosi dio krivice za poraz ili losu igru nakon utakmice ?...reci , brate , kako jest , pa kako god da je .Neka kaze i ko je diletant u klubu, ko mu otezava rad .Rijetki su navijaci koje ima Zeljo, a navijaci su zasluzili da klub postuje njihovu privrzenost.
Dakle, ipak mi se cini da ovu sezonu treba ispratit hladne glave , biti realan i nadati se eventualnom 3. mjestu na kraju ( dakle pretkola evropske lige ),ne ocekivati pobjede u gostima, kao ni pojacanja tokom pauze i famozno Zeljino proljece...
jednostavno mirno uzivati u utakmicama na Grbavici.,
Pa , ljudi , vecina igraca igra onako kako zna...opet ponavljam , ne stavlja ovaj ili onaj u prvih jedanaest , zna se ko odredjuje postavu ...Amar, naravno.Om konstantno forsira neke igrace iako nemaju dovoljno kvaliteta , a vjerovatno on to i zna...zato mi cudno kad nakon meca kaze - nisam zadovoljan, ili, kriva je losa psiholoska pripema , ili protivnik je danas vise zelio pobjedu (!?) , ...mislim... Amar odredjuje ko ce zaigrati , Amar ih trenira , Amar ih ( psiholoski ) priprema za utakmicu,i hoce li ikad reci da i on snosi dio krivice za poraz ili losu igru nakon utakmice ?...reci , brate , kako jest , pa kako god da je .Neka kaze i ko je diletant u klubu, ko mu otezava rad .Rijetki su navijaci koje ima Zeljo, a navijaci su zasluzili da klub postuje njihovu privrzenost.
Dakle, ipak mi se cini da ovu sezonu treba ispratit hladne glave , biti realan i nadati se eventualnom 3. mjestu na kraju ( dakle pretkola evropske lige ),ne ocekivati pobjede u gostima, kao ni pojacanja tokom pauze i famozno Zeljino proljece...
jednostavno mirno uzivati u utakmicama na Grbavici.,
Baš užas. Nas fakat ne treba prenositi jer svaka je bila bruka (Slavija, Borac, Hapoel, Široki). Amare ovo je loše pa ti pričaj šta hoćeš. 270 minuta igre u gostima i samo dva gola iz penala pa to je loše i za Pofalićki, a ne za šampiona. Ova nakupina "igraća" može osvojiti titulu, ali nikad ovo na ozbiljnu ekipu ličiti neće. Ko mašta nek se samo Hapoela sjeti. Nisu više bitni ni bodovi, ali ovo se ne može ba gledati. Sramota.
Danas takva indolencija pa to je za nepovjerovati. Svaki korner na početku 100% šansa. Nafurale se zvjezde da su igraći, a niko neće na loptu da skoči, a o 2-3 povezana pasa da ne govorim. Ja ne mogu da zamislim akciju, ali akciju, a ne neki prekid ili frljoku, da bi je mi znali napraviti u gostima i dati go. Gled'o sam malo mitologe (jedno 15-20 minuta, haman smo tu negdje s njima, žalosno).
Široki jeste bolja ekipa i mi onakvih igraća kakvih oni imaju stalno imamo jednom u 5 godina, ali su danas pobjedili što kažu ni krivi ni dužni. Onakvi igraći da igraju u kakvom pravom klubu i sa pravim navijačima bi se prošetali ovom ligom svake godine. Još su oslabljeni igrali. Igraćka razlika između njih i nas je taman kolika je između onog im strijelca (zaboravio sam kako se zove, ali je zvijer za sve naše zajedno) i našeg "napadača" Lazara kao i između Wagner-a i naših veznih igraća mada ja fakat ne znam ni ko to kod nas igra u "vezi". Jedini koji bi nešto ko i znao (Zeba) se krije po terenu ili mu je tako "mjesto". Ćulum prolupo definitivno, onaj novi Čolić ko muha bez glave leta, Mirso i što bi mog'o nema s kim, Zeba neprimjetan skroz, odbrani na ćelu sa golmanom svaka, ali baš svaka, ekipa može bez problema dati koliko joj treba za 90 minuta. Sad će nam na Rudaru i Drini glumiti igraće.
Amare mjenjaj nešto, posuđuj pare, daji svoje ko i dosad (vratiće vam Džeko sve), pritisni Žuju, ali dovedi nam makar 2-3 prava igraća. Od govana nema hajra ne znam ti kakvu pitu da napraviš. Imaš našu podršku taman i 10. bili, navikli smo više na svašta. ali makni nam ove kloceve života ti. Do tada, zabrani Amare prenose da je manja bruka. Klub gubi na imidžu i ozbiljnosti ovakvim izdanjima. Papanluk nam se smije.
Svaka čast momcima koji su otišli u vukojebinu da bi pogledali praktično jedno poluvrijeme. Davno ste vi prevazišli ove levate što nam brukaju voljeni dres.
Danas takva indolencija pa to je za nepovjerovati. Svaki korner na početku 100% šansa. Nafurale se zvjezde da su igraći, a niko neće na loptu da skoči, a o 2-3 povezana pasa da ne govorim. Ja ne mogu da zamislim akciju, ali akciju, a ne neki prekid ili frljoku, da bi je mi znali napraviti u gostima i dati go. Gled'o sam malo mitologe (jedno 15-20 minuta, haman smo tu negdje s njima, žalosno).
Široki jeste bolja ekipa i mi onakvih igraća kakvih oni imaju stalno imamo jednom u 5 godina, ali su danas pobjedili što kažu ni krivi ni dužni. Onakvi igraći da igraju u kakvom pravom klubu i sa pravim navijačima bi se prošetali ovom ligom svake godine. Još su oslabljeni igrali. Igraćka razlika između njih i nas je taman kolika je između onog im strijelca (zaboravio sam kako se zove, ali je zvijer za sve naše zajedno) i našeg "napadača" Lazara kao i između Wagner-a i naših veznih igraća mada ja fakat ne znam ni ko to kod nas igra u "vezi". Jedini koji bi nešto ko i znao (Zeba) se krije po terenu ili mu je tako "mjesto". Ćulum prolupo definitivno, onaj novi Čolić ko muha bez glave leta, Mirso i što bi mog'o nema s kim, Zeba neprimjetan skroz, odbrani na ćelu sa golmanom svaka, ali baš svaka, ekipa može bez problema dati koliko joj treba za 90 minuta. Sad će nam na Rudaru i Drini glumiti igraće.
Amare mjenjaj nešto, posuđuj pare, daji svoje ko i dosad (vratiće vam Džeko sve), pritisni Žuju, ali dovedi nam makar 2-3 prava igraća. Od govana nema hajra ne znam ti kakvu pitu da napraviš. Imaš našu podršku taman i 10. bili, navikli smo više na svašta. ali makni nam ove kloceve života ti. Do tada, zabrani Amare prenose da je manja bruka. Klub gubi na imidžu i ozbiljnosti ovakvim izdanjima. Papanluk nam se smije.
Svaka čast momcima koji su otišli u vukojebinu da bi pogledali praktično jedno poluvrijeme. Davno ste vi prevazišli ove levate što nam brukaju voljeni dres.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm i 26 gostiju.