Liga nacija - 2018/19
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Liga nacija - 2018/19
- anonymousHD
- Kontakt:
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
I može li neko da objasni malo bolje kako ovo funkcioniše? Zašto piše da igramo 6 utakmica, ako imamo 2 protivnika u grupi?
pa plus potencijalno polufinale i finale....eto ti ga 6 tekmiBelieve je napisao/la:Ima li gdje raspored ?
I može li neko da objasni malo bolje kako ovo funkcioniše? Zašto piše da igramo 6 utakmica, ako imamo 2 protivnika u grupi?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
jestamaji je napisao/la:nema, dobro si sažeo. samo fali ona da su babi muda bila bi dedo!babino je napisao/la:ljudi jesam li ja ovo dobro pohvatao..
ako budemo bolji od sj irske i austrije ide promocija u A ligu?
kao pobjednik te grupe bi isli u play off lige B za jedno mjesto na euru (Ukoliko ga ne izborimo kroz standardne kvalifikacije)?
i to bi bilo to sto se tice te lige ili ima jos nesto?
Ima jos nesto. Ako sve reprezentacije iz ove prve grupe preko kvalifikacija ostvare plasman na Euro, i npr. mi ako budemo 3 u B ligi, a isto tako prve dvije iz B grupe ostvare plasman preko kvalifikacija na Euro, onda mi idemo iz B grupe k'o treci. Hocu rec', ne trebamo biti ni osvajaci B lige, nego ide svaka naredna ekipa iz lige, ako su ove prije ostvarile plasman preko kvalifikacija.
sest je termina jer postoje grupe sa 4 ekipe...mi cemo igrati samo 4 tekme i eto, te jos dvije play offa do trofeja lige b:-)delinjo je napisao/la:pa plus potencijalno polufinale i finale....eto ti ga 6 tekmiBelieve je napisao/la:Ima li gdje raspored ?
Drago mi je da smo izbjegli Rusiju i Tursku.
Sjeverna Irska iskusna ekipa bez zvijezda mada je tu dosta starijih igraca iz Engleskog Premierahipa za koje ne znam hoce li i nastupati i dalje i mislim da su oni dosegli vrhunac sa ovom generacijom i da ce sad ipak ici dole nazad I ka 4oj jakosnoj skupini
Austrija je egal s nama
Golgeteru nije bolji dan mogao svanuti.
Grupa B vec moze ovo gledati kao sansu za plasman na SP.Takodje ovim timovima bi trebalo biti cilj da se plasiraju u grupu A da bi sledeci put imali jake utakmice sa najboljim.Ispadanje iz grupe moze al i ne mora biti katastrofa.
Grupi C a posebno grupi D je ovo idealna sansa za odlazak na neko takmicenje i mislim da ce oni iz grupe D posebno sve svoje snage usmjeriti na ovo takmicenje.
U sustini nekoliko fini utakmica sa relativno podjednakim protivnikom i usput sansa da se na vrijeme obezbjedi plasman na veliko takmicenje.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
podrška za nas braću što ništa ne razumijemofukara87 je napisao/la:Ja ovo nista ne kontam
što više čitam, to sve manje kontam.
FORZA MILAN !
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sad je vakat da glat prodjemo.Kaunas je napisao/la:Jos smo nekad nesto glat prosli...bhsport je napisao/la:Odlicna grupa. Prolazimo glat.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pobjednici grupa, play off je samo za europsko, mi mozemo pobijedit grupu i da se plasiramo preko kvalifikacija, necemo ni igrat play off a icemo u diviju AAlminjo99 je napisao/la:A ko ide u ligu A? Pobjednici grupa ili samo pobjednik onog play-offa?
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, arabijskisupi, bhfanatic14, Bosanac90, BosnianDragon2024, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, drakemayelover, enobarca, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, inzomni, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, lakilone, legendarnadruga, lol89, marlostanf1eld, Maroon1946, nerkolfc, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, teamnorth1989, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Venom, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 325 gostiju.