FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 24 jan 2018, 16:29

Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2018, 16:29

@Zuka, sto editova post da je lik bio negdje na probi i bio jedan od najgorih? Sad si ostavio lukavackog potrcka bez argumenata da ga popljuje :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jan 2018, 16:31

Zukanovic je napisao/la:Ja ne znam sta Admin ovde prica ali ovde sve pise : http://www.prvaligasrbije.com/?nav=klub ... &klubid=23 bilo koji izvestaj nije igrao. i pise kod svakog igraca koliko je igrao. znaci nije tacno da pise kod svakog igraca 0
Nadjoh i ja sad to. A onaj link koji sam stavio je kad kliknem na "spisak igraca" sa stranice statistike ovog igraca koji ste vi stavili. To su valjda neki igraci koji nisu nigdje.

sad ni meni nista nije jasno, povlacim se iz diskusije.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 16:32

Laznjak je napisao/la:Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
A kako brate da se ne nervira raja kad ti zvanicna stranica objavi hrpu izmisljotina o ovom igracu,
Kad je ve tako da moze doci i kunto i panto na probu, onda napisi doso je igrac samo mu ime znamo, nekad davno 2014 je odigro zadnju tekmu al et da vidimo sta moze , a ne ovo **** u mozak
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 16:36

Inijesta je napisao/la: Zar ne bi trebao novinar provjeriti info prije nego napise ili u ovom slucaju kopira sa zvanicne clanak, ipak mu je to posao za koji je placen
mylady , nalazite se na forumu ss.ba , stranici gdje glavni urednik u navali patriotizma napiše da nema drugih/susjednih država gdje je selektor iz BiH , kao da je to nemoguće, a ista stranica prije 3 dana piše da 4 BiH trenera idu na prvenstvo s drugim repkama, srbija i hrvatska između ostalih....

novinar je očigledno veoma širok pojam.... ;)

Ontopic: jel i Asmir Suljić bio polovnjak kojeg je neko uvalio?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 jan 2018, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2018, 16:37

belosevic28 je napisao/la:@Zuka, sto editova post da je lik bio negdje na probi i bio jedan od najgorih? Sad si ostavio lukavackog potrcka bez argumenata da ga popljuje :O
Moja greska nisam siguran jest on to bio ili neki drugi. :D

"Na preizkušnjo naj bi prišli vsaj trije, štirje igralci, med njimi naj bi bila tudi Srba Stefan Grbović in Stefan Ilić. Prvi je 22-letni branilec, ki je bil v preteklosti član Partizana, nazadnje pa je igral za črno-belo podružnico Teleoptik iz Zemuna, ki nastopa v srbski drugi ligi. Drugi je prav tako star 22 let, mladinsko kariero je preživel v Partizanu in Crveni zvezdi, ta pa ga je v spomladanskem delu prejšnje sezone posodila Radničkemu iz Niša. Poleti je prestopil v Bežanijo in zanjo v drugi ligi zbral šest nastopov. "

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jan 2018, 16:41

DenchiNL je napisao/la: Ontopic: jel i Asmir Suljić bio polovnjak kojeg je neko uvalio?
:urnebes:
Asmir dosao na probu sa 18 godina i ti njega poredis sa ovim :facepalm:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jan 2018, 16:42

Mozda covjek jeste nosio kapitensku traku, al na pranje poslije tekme :angel:
U novi boj ...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 16:43

Evolution87 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: Ontopic: jel i Asmir Suljić bio polovnjak kojeg je neko uvalio?
ne znam kakve veze godine imaju :facepalm: uzimaju mjesto našoj djeci a polovnjaci nečiji jel? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 16:44

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la: Zar ne bi trebao novinar provjeriti info prije nego napise ili u ovom slucaju kopira sa zvanicne clanak, ipak mu je to posao za koji je placen
mylady , nalazite se na forumu ss.ba , stranici gdje glavni urednik u navali patriotizma napiše da nema drugih/susjednih država gdje je selektor iz BiH , kao da je to nemoguće, a ista stranica prije 3 dana piše da 4 BiH trenera idu na prvenstvo s drugim repkama, srbija i hrvatska između ostalih....

novinar je očigledno veoma širok pojam.... ;)

Ontopic: jel i Asmir Suljić bio polovnjak kojeg je neko uvalio?
Ma ok onda, logicno da nece napisati pisemo placene menadjersje clanke ili sta god nam ko naruci , al nije ni uredu da se kaze kopirali smo sa zvanicne, sta da se desi npr onaj rumeni uhljeb Trbic se napusi objavi mi razbili goska 5-0 uz sjajnu taktiku Propuha, objavit ce se i to , nemaveze sto smo svi vidjeli da nas je gosk ubio na mrtvo
Asmir Suljic ke dosao sa 17-18 god kap veliki talenat i uvid u njegovu igru su svi imali jer je igro redovno, cak je na probi i kod gurbeta bio
A ovom Sasi Ilicu iz bg partizana ni najblizi ne znaju gdje je igro

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 16:49

Inijesta je napisao/la:
Ma ok onda, logicno da nece napisati pisemo placene menadjersje clanke ili sta god nam ko naruci , al nije ni uredu da se kaze kopirali smo sa zvanicne, sta da se desi npr onaj rumeni uhljeb Trbic se napusi objavi mi razbili goska 5-0 uz sjajnu taktiku Propuha, objavit ce se i to , nemaveze sto smo svi vidjeli da nas je gosk ubio na mrtvo
Asmir Suljic ke dosao sa 17-18 god kap veliki talenat i uvid u njegovu igru su svi imali jer je igro redovno, cak je na probi i kod gurbeta bio
Asmir je "igrao" u butmiru , amaterski fudbal, način na koji ovaj dolazi je sumnjiv ali Asmir je došao ne zna ni on kako....

a evo kažu bez incidenata :D
http://www.tele.graf.rs/sport/1786381-m ... acima-foto

možda su mislili ko saidovo ono "sklon" :urnebes: :rol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jan 2018, 16:49

DenchiNL je napisao/la:
ne znam kakve veze godine imaju :facepalm: uzimaju mjesto našoj djeci a polovnjaci nečiji jel? :D
Buraz jel se ti zajebajes? Poredis dijete koje dodje u klub sa 18 godina koji tek treba da se razvije i ovog polovnjaka sa 22 koji je vec formiran kao igrac.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jan 2018, 16:51

Neki dan čitam Suljić treba postpisat za Spartak Trnavu kad ne prođe ni par dana Offosu potpisa za isti klub. Prati se naš forum po svijetu :bih:
Iskreno, više bih volio šejtana gledati nego bilo koga drugog od novih starih igrača :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2018, 16:52

Spavaš li mirno Hodžiću Dušane
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 16:52

Evolution87 je napisao/la: Buraz jel se ti zajebajes? Poredis dijete koje dodje u klub sa 18 godina koji tek treba da se razvije i ovog polovnjaka sa 22 koji je vec formiran kao igrac.
ne znam eto objasni mi kako Asmir nije uzeo mjesto junioru našem a ovaj jest???

ili govorimo taj što dolazi je možda bolji fudbaler / ima više talenta??

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 16:55

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Asmir je "igrao" u butmiru , amaterski fudbal, način na koji ovaj dolazi je sumnjiv ali Asmir je došao ne zna ni on kako....

A nasa liga inace profesionalnija puno od te lige u kojoj je igro Suljic i to za 17 godina , bgm brate poredis neuporedivo a uz to Suljic nije dosao sa ovakvim karakteristikama ko ovaj zamalo prvotimac partizana

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2018, 17:02

Prvenstvo pocinje za 25 dana, neozbiljni smo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jan 2018, 17:02

DenchiNL je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la: Buraz jel se ti zajebajes? Poredis dijete koje dodje u klub sa 18 godina koji tek treba da se razvije i ovog polovnjaka sa 22 koji je vec formiran kao igrac.

Bolan kako uzimanje mjesta kad je Asmir dosao kao junior u ekipu i veliki talenat. Jel ti shvatas da je Suljic vec u njegovim godinama bio u Madjarskoj dok se ovaj uopste ne bavi profesionalnim fudbalom?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 17:05

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

A nasa liga inace profesionalnija puno od te lige u kojoj je igro Suljic i to za 17 godina , bgm brate poredis neuporedivo a uz to Suljic nije dosao sa ovakvim karakteristikama ko ovaj zamalo prvotimac partizana
a dobro vidjet ćemo šta će bit od ovog lika, da je sumnjivo do bola jeste...ne znam čemu upakivanje ovoliko, te igro odlično, bio kapiten, nema incidenata, da su izostavili tu priču i samo rekli tražimo rezervnog beka , ima igrač iz srbije na probi bi bilo više nego dovoljno....ovako taman da ga je zidane donio na leđima bit će popišhan na prvi kiks.....onako gledajući, čini se školovan igrač bar, međutim, izgleda i prelagan i ne baš podoban za ove naše "udriganijetigamajkarodila" lige...ako Husu treba... :thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 17:08

DenchiNL je napisao/la:

Bolan kako uzimanje mjesta kad je Asmir dosao kao junior u ekipu i veliki talenat. Jel ti shvatas da je Suljic vec u njegovim godinama bio u Madjarskoj dok se ovaj uopste ne bavi profesionalnim fudbalom?
u prvu ekipu je došao, i dalje izbjegavaš odgovor na pitanje kako Asmir ne uzima mjesto našem junioru a ovaj da...nema veze i hipokriti su ljudi :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Tarapi i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []