FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 jan 2018, 17:17

MortemHz je napisao/la:Jel ti jos nesto treba Alene?
Ne treba brate, hvala, odgovorio je TheGame :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2018, 17:18

Treba ga trajno banovati, cuj Livno u BiH :stop:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 17:18

admin je napisao/la:a tebe, rodjeni su bosanci, a imaju pasose hrvatske i srbije, pa su tamo domaci treneri.
sta je cudno? znaci, Spaha nije domaci, po tvojoj logici...
Bosanci koji rade drugdje, kao Vaha..kao hejbet drugih...

ne Spaha je naturalizirani, kao Stanić što je bio Hrvatskoj...

i nema tu "moje" logike , to su fakti... :wave:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 jan 2018, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2018, 17:21

skoroalen je napisao/la:
Hoces da ti odgovorim na stranici, za svaki slucaj?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 jan 2018, 17:25

Imam trenutno pravo dobru ekipu i treba nam samo jedno zvucno i iskusno pojacanje da digne uspavane Horde pa da pravimo haos u listici :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jan 2018, 17:27

Amca007 je napisao/la:Imam trenutno pravo dobru ekipu i treba nam samo jedno zvucno i iskusno pojacanje da digne uspavane Horde pa da pravimo haos u listici :D
i ja se nadam da će lovu od Ofosua dat za kakvog špica, kad će već Obrad u Tuzlu izgleda... :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 jan 2018, 17:31

DenchiNL je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Imam trenutno pravo dobru ekipu i treba nam samo jedno zvucno i iskusno pojacanje da digne uspavane Horde pa da pravimo haos u listici :D
i ja se nadam da će lovu od Ofosua dat za kakvog špica, kad će već Obrad u Tuzlu izgleda... :hmmmmm:
Ali da nas iznenade, tipa Jajalo, Komazec, Benko itd :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 jan 2018, 17:35

Inijesta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
A kako brate da se ne nervira raja kad ti zvanicna stranica objavi hrpu izmisljotina o ovom igracu,
Kad je ve tako da moze doci i kunto i panto na probu, onda napisi doso je igrac samo mu ime znamo, nekad davno 2014 je odigro zadnju tekmu al et da vidimo sta moze , a ne ovo **** u mozak
Upravo to, ako je razlog sto neki debil objavi neku glupost na "zvanicnoj stranici" ( za istu me boli tuki, nekad je nismo ni imali ) povuce salvu protesta od strane onih koji vole klub. Onda se kolektivno trebamo ugasiti kao neka grupa na forumu. Postujem ja svacije misljenje, ali mislim da ako toliko boli ovo sranje od zvanicne stranice onda mi ovdje treba da izglasamo neko udruzenje "ovisnih 1946" koji ce pomocu nekih novinara sa ovog potrala dolaziti do informacija od istih tih sa zvanice stranice. Ko pise nebuloze i nek ga sankcionisu ili nek ga puste na istok da ga mi lincujemo. Kad vec UNFKS u kakvom god da su sranju i Bordo prijatelji ne salju nikakve upite na ovo. Znaci da nesto nije dobro ili u nasim glavama ili glavama pomenutih ljudi, koji ovo isto smatraju jako jako nebitnim. Da Bog da potpisao za nas pomenuti i bio najbolji bek lige i mi ga prodali direktno u Milan i zaradili 12 miliona eura. Bezveze ste se upalili jos na prepucavanju sa najvecim debilima koji navijaju za znate koga. Dovoljno su kaznjeni samim tim. Bezvze se palite i svadjate sto je najgore, radi nekog debilcica sa neke zvanicne stranice, koja ima informacije koje Husref nema :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jan 2018, 17:45

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Hoces da ti odgovorim na stranici, za svaki slucaj?
Ne moraš se zahmetit, kad dođe vakat ponesem pare i u klub, vratit ću se s nekom kartom sigurno. :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 17:50

Laznjak je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
A kako brate da se ne nervira raja kad ti zvanicna stranica objavi hrpu izmisljotina o ovom igracu,
Kad je ve tako da moze doci i kunto i panto na probu, onda napisi doso je igrac samo mu ime znamo, nekad davno 2014 je odigro zadnju tekmu al et da vidimo sta moze , a ne ovo **** u mozak
Upravo to, ako je razlog sto neki debil objavi neku glupost na "zvanicnoj stranici" ( za istu me boli tuki, nekad je nismo ni imali ) povuce salvu protesta od strane onih koji vole klub. Onda se kolektivno trebamo ugasiti kao neka grupa na forumu. Postujem ja svacije misljenje, ali mislim da ako toliko boli ovo sranje od zvanicne stranice onda mi ovdje treba da izglasamo neko udruzenje "ovisnih 1946" koji ce pomocu nekih novinara sa ovog potrala dolaziti do informacija od istih tih sa zvanice stranice. Ko pise nebuloze i nek ga sankcionisu ili nek ga puste na istok da ga mi lincujemo. Kad vec UNFKS u kakvom god da su sranju i Bordo prijatelji ne salju nikakve upite na ovo. Znaci da nesto nije dobro ili u nasim glavama ili glavama pomenutih ljudi, koji ovo isto smatraju jako jako nebitnim. Da Bog da potpisao za nas pomenuti i bio najbolji bek lige i mi ga prodali direktno u Milan i zaradili 12 miliona eura. Bezveze ste se upalili jos na prepucavanju sa najvecim debilima koji navijaju za znate koga. Dovoljno su kaznjeni samim tim. Bezvze se palite i svadjate sto je najgore, radi nekog debilcica sa neke zvanicne stranice, koja ima informacije koje Husref nema :D
Ma taj debil sa zvanicne pretstavlja FKS i pise u ime FKS a ne u svoje ime , i po ovom ti klub daje informacije koje su apsolutno netacne , tebe ako to ne pogadja ok, meni licno smeta jer im redovno clasku placam, idem na tekme kad god od posla mogu i na kosevo i vani, a ovo smatram pravljenjem debilom
UNFKS se nikad nije mjesao u rad uprave i po meni i ne treba, a potogovo za ovakvo nesto nikad niko reagovao nije
BP su isti **** ko i klosari iz uprave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jan 2018, 17:52

Kad sam pročitao "kapiten" i "Partizan", mislio sam da Saleta dovodimo. :urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2018, 18:01

Jel pisalo i da je reprezentativac? :mrgreen:
Ko god je imao i nanosekundu dodira sa reprezentacijom, naši naglašavaju "REPREZENTATIVAC" kao da je najstandardniji u reprezentaciji svih vremena.
Balić i Ćetković reprezentativci Crne Gore, Stanojević reprezentativac Srbije, sad imamo i ovu četvoricu, ko Mančester smo, mislim ništa protiv, nikakvo pljuvanje ali smiješno koliko se naglašavalo :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jan 2018, 18:52

Ev od mene klip. Posto nije bilo nikakvog sažetka, et bar po koju priliku, bio samo onaj gol prikazan Halilovica, ev snimano sa mog mobitela 2-3
prilike i poluprilike Sarajeva (mislim Saric i Said iz slobodnjaka) i ubacio sam gol Halilovica. Imao je dobar udarac Saric sa desne strane al to nisam snimio.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 jan 2018, 19:48

Zagor je napisao/la:Ev od mene klip. Posto nije bilo nikakvog sažetka, et bar po koju priliku, bio samo onaj gol prikazan Halilovica, ev snimano sa mog mobitela 2-3
prilike i poluprilike Sarajeva (mislim Saric i Said iz slobodnjaka) i ubacio sam gol Halilovica. Imao je dobar udarac Saric sa desne strane al to nisam snimio.
:thumbup:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2018, 22:40

Zagor umjesto Trbića!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jan 2018, 22:43

BordoSarajevo je napisao/la:Zagor umjesto Trbića!
Hehehe ma zao mi sto nisam vise snimao. Mislio sam da ce biti nekakav snimak il sazetak na stranicama fks, a ne samo gol.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jan 2018, 23:30

Kad sutra dodje poruka za ovog malca...odmah da razbijem telefon :rol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jan 2018, 23:33

muhamedhulk je napisao/la:Kad sutra dodje poruka za ovog malca...odmah da razbijem telefon :rol:
Bordo porodica je bogatija za jos jednog clana!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jan 2018, 23:37

''Zelim da dokazem da imam kvalitet za Sarajevo'', izjavio je 22-godisnji Stefan Grbovic, novi igrac FKS, kojeg ugovor za Klub veze narednih godinu i po. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jan 2018, 23:40

muhamedhulk je napisao/la:''Zelim da dokazem da imam kvalitet za Sarajevo'', izjavio je 22-godisnji Stefan Grbovic, novi igrac FKS, kojeg ugovor za Klub veze narednih godinu i po. :D
Dacu sve od sebe da se nametnem strucnom stabu! U protekle tri godine nisam bas puno igrao fudbal, ovo je idealna prilika da uzmem koju marku i na na ljeto osiguram odlazak u Slobodu iz Mrkonjic Grada.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.