Ma ponekad da, al Slovenija igra nestvarno grub rukomet.MElloo je napisao/la:Ubise sudije Sloveniju mada i njihovi odbrambeni greske prave
EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i na kraju nerijeseno znaci Njemacka-Spanija odlucuje polufinale a po meni nijedna ekipa od njih nije zasluzilaLillard je napisao/la:Ma ponekad da, al Slovenija igra nestvarno grub rukomet.MElloo je napisao/la:Ubise sudije Sloveniju mada i njihovi odbrambeni greske prave
Au, Kašparek promaši pobjedu Češke...
Evo opet se nešto Slovenci i Vujović žale, sudije normalno samo rukom odmahuju, x najviše odgovara, tamam da Španija i Njemačka između sebe riješe ko ide u polufinale, da se ni teoretski ne mogu umiješati Slovenija i Češka.
Evo opet se nešto Slovenci i Vujović žale, sudije normalno samo rukom odmahuju, x najviše odgovara, tamam da Španija i Njemačka između sebe riješe ko ide u polufinale, da se ni teoretski ne mogu umiješati Slovenija i Češka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma Slovenci pretjeruju na svaku odluku skacu i protestuju . sad na kraju sve cisto opet se nesto zale .
Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja 
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
LEO10 je napisao/la:Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja
To sam i ja pomislio kod faula je bilo 2-3 sekunde do kraja, lakrdija i gotovo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Švabe su dobile sedmerac jer su Blagotinšek i još neko od Slovenaca ometal izvođenje lopte sa centraLEO10 je napisao/la:Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Španjolcima bod dosta za prolazak. Danci mogu sada ležernije odigrati protiv Makedonije ali opet očekujem njihovu pobjedu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ma jasta, svijesne su i sudije da ovim rezultatom izbacuju i jedne i druge, a jedna od "velesila" ce ici dalje nezasluzeno.ANTIFA ! je napisao/la:LEO10 je napisao/la:Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja
To sam i ja pomislio kod faula je bilo 2-3 sekunde do kraja, lakrdija i gotovo.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Istina, al to ti je isto pravilo svaki prekrsaj zadnji 30sek je sedmerac. Pozanimaj se maloForster je napisao/la:Švabe su dobile sedmerac jer su Blagotinšek i još neko od Slovenaca ometal izvođenje lopte sa centraLEO10 je napisao/la:Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Česi bi mogli igrati za plasman 5-6 mjesto,ako ne bude remi izmedju Švaba i Španaca.Sve u svemu, sve im se vrti oko 3-4 igrača, a uspjeli su odigrati dobar turnir i iznenadili sve.Slovenci nazalost vise od ovoga nisu mogli, sto sudijskim sto svojim indvidiualnim greskama.Polako se razmotava klupko 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma realno ono je jedva faul a kamo li sedmeac . nije svaki faul sedmerac i plavi karton . smjesno bi bilo da je ovaj prekrsaj sedmeracLEO10 je napisao/la:Novo pravilo koje je donijelo Njemackoj bod glasi svaki prekrsaj u zadnji 30sekundi je sedmerac. Ceh je faulirao Slovenca u ovoj kontri na centru terena i evo kaze Vujovic da su mu sudije rekle da su se odlucile pustiti prednost u ovoj situaciji, a 2 sekunde do kraja
- alan_kardec
- Kontakt:
znači igraju se i utakmice za plasman od 5. do 8. i od 9. do 12 mjesta? Ništa onda, da Srbiji računamo još dva glatka poraza kuknjava
Ovolika količina qrcobolje i maloumnosti u igri, nije viđena odavno. Nije mi jasan Nenadić. Neda ti se da igraš, nećeš da se podrediš kolektivu, nemoj ni igrati za reprezentaciju, ko što ne igraju ni Milić/Abutović. Marš
Ovolika količina qrcobolje i maloumnosti u igri, nije viđena odavno. Nije mi jasan Nenadić. Neda ti se da igraš, nećeš da se podrediš kolektivu, nemoj ni igrati za reprezentaciju, ko što ne igraju ni Milić/Abutović. Marš
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne igraju se utakmice za plasman, samo za 5.mjesto se igra
LeBron James
Nisu mi jasni, zasto su se odazvali a ne igra im sealan_kardec je napisao/la:znači igraju se i utakmice za plasman od 5. do 8. i od 9. do 12 mjesta? Ništa onda, da Srbiji računamo još dva glatka poraza kuknjava![]()
Dzaba izgubise mjesec dana. Bolje da su odmarali kod kuce.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Kakvo ludilo me hvata, al nekako sam poprilicno uvjeren u pobjedu.Lillard je napisao/la:'Vako večeras.
Šta je je, ovih navijačkih ne zna niko napravit ko mi
Maksimalno uz Hrvatsku večeras, nadam se pobjedi susjeda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko je ovaj komentator na RTRS-u? Borba kako skontati za koga igra Sagosen 
Jel sa bilo kojom pobjedom idu daljeRaonffa je napisao/la:Maksimalno uz Hrvatsku večeras, nadam se pobjedi susjeda.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ako Norveška dobije onda daMElloo je napisao/la:Jel sa bilo kojom pobjedom idu daljeRaonffa je napisao/la:Maksimalno uz Hrvatsku večeras, nadam se pobjedi susjeda.
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.