Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Nadao sam se da ce biti Njemacka i Italija, stare musterije, a velike utakmice. Sa Spanjolskom i Engleskom ce biti jako tesko, cak mislim da bi Hrvatska tu mogla zavrsiti treca i ispasti u Ligu B.
Da sam birao koga da gledam uživo, ne bi bolje izabrao. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za šta je to skupina?
11. rujna: Španjolska - Hrvatska (20:45)
12. listopada: Hrvatska - Engleska (20:45)
15. studenoga: Hrvatska - Španjolska (20:45)
18. studenoga: Engleska - Hrvatska (15:00)
12. listopada: Hrvatska - Engleska (20:45)
15. studenoga: Hrvatska - Španjolska (20:45)
18. studenoga: Engleska - Hrvatska (15:00)
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Odlični termini utakmica
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Brojni djelatnici hrvatskog nogometa angažirani su u tijelima i forumima Uefe i Fife, što svjedoči o njihovom te o ugledu matične organizacije. Zastupljenost se neprestano povećava zahvaljujući sposobnostima pojedinaca-specijalista za određena područja. HNS uistinu može biti ponosan tom ino-križaljkom.
UEFA
- Davor Šuker: član Izvršnog odbora
- Davor Šuker: predsjednik Nogometne komisije
- Davor Šuker: zamjenik predsjednika Komisije za marketinško savjetovanje
- Damir Vrbanović: član Komisije za reprezentativna natjecanja
- Ivančica Sudac: prva dopredsjednica Komisije za licenciranje klubova
- Romeo Jozak: član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć
- Zoran Cvrk: član Komisije za stadione i sigurnost
- Zoran Bahtijarević: treći dopredsjednik Medicinske komisije
- Boris Durlen: treći dopredsjednik Komisije za futsal i nogomet na pijesku
- Vladimir Iveta: član Pravne komisije
- Ante Vučemilović-Šimunović: Panel administrativnih stručnjaka
- Miljenko Sakoman: Panel za izgradnju i upravljanje stadionima
- Zoran Bahtijarević: Antidoping panel
- Zoran Cvrk, Duško Grabovac, Iva Olivari-Uliša, Ivančica Sudac, Alojzije Šupraha: delegati na utakmicama
- Mateo Beusan, Boris Durlen, Ivan Novak, Edi Šunjić: delegati na utakmicama futsala
- Snježana Fočić, Draženko Kovačić, Blaženka Logarušić, Dragutin Karlo Poljak, Igor Pristovnik, Vlado Svilokos, Miroslav Vitković: kontrolori suđenja
- Zoran Bahtijarević, Tomislav Vlahović: časnici za dopinšku kontrolu
- Miroslav Marković: povjerenik za sigurnost
- Romeo Jozak, Boris Kubla: instruktori nogometa
FIFA
- Davor Šuker: član Komisije za organizaciju natjecanja
- Ivančica Sudac: član Komisije za reviziju i sukladnost
- Ivan Novak: sudački instruktor za futsal
- Lada Rojc: sudački instruktor za ženski nogomet
- Ivan Bebek, Fran Jović, Igor Pajač, Tihomir Pejin, Duje Strukan, Mario Zebec: suci
- Jerko Crnčić, Miro Grgić, Borut Križarić, Igor Krmar, Ivica Modrić, Goran Pataki, Goran Perica, Tomislav Petrović, Hrvoje Radić, Bojan Zobenica: pomoćni suci
- Sabina Bolić, Vesna Budimir, Ivana Martinčić, Jelena Pejković: sutkinje
- Sanja Rođak-Karšić, Gordana Katušić, Maja Petravić, Barbara Vidović-Volenik: pomoćne sutkinje
- Vedran Babić, Nikola Jelić, Saša Tomić, Andreja Topić: suci futsala
Prema tome, ukupno je na 28 istaknutih položaja u dvije ključne asocijacije 55 osoba, pouzdanih djelatnika i djelatnica, Hrvata i Hrvatica zavidne reputacije. Znamenke su impresivne i stoga što je ne tako davno "u điru" bila tek uloga Vlatka Markovića u Tehničkoj komisiji Uefe, često i rado spominjana. U međuvremenu Durlenova u futsalu. Plus poneka delegatska i sudačka, od Grabovca i Beusana nadalje.
Ovo danas je prava mala eksplozija. Možda i velika. Avanziranje skoro na svim platformama. Dokaz da ovdašnja Kuća nogometa i te kako prati trendove i slijedi zbivanja tako da njeni predstavnici zauzimaju dostojne kote u internacionalnoj podjeli rada. Bitno je ne sustati, kamoli stati. U uvjetima nadasve oštre konkurencije koja - da to i hoće - ne može zaobići kandidate s CRO predznakom!

UEFA
- Davor Šuker: član Izvršnog odbora
- Davor Šuker: predsjednik Nogometne komisije
- Davor Šuker: zamjenik predsjednika Komisije za marketinško savjetovanje
- Damir Vrbanović: član Komisije za reprezentativna natjecanja
- Ivančica Sudac: prva dopredsjednica Komisije za licenciranje klubova
- Romeo Jozak: član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć
- Zoran Cvrk: član Komisije za stadione i sigurnost
- Zoran Bahtijarević: treći dopredsjednik Medicinske komisije
- Boris Durlen: treći dopredsjednik Komisije za futsal i nogomet na pijesku
- Vladimir Iveta: član Pravne komisije
- Ante Vučemilović-Šimunović: Panel administrativnih stručnjaka
- Miljenko Sakoman: Panel za izgradnju i upravljanje stadionima
- Zoran Bahtijarević: Antidoping panel
- Zoran Cvrk, Duško Grabovac, Iva Olivari-Uliša, Ivančica Sudac, Alojzije Šupraha: delegati na utakmicama
- Mateo Beusan, Boris Durlen, Ivan Novak, Edi Šunjić: delegati na utakmicama futsala
- Snježana Fočić, Draženko Kovačić, Blaženka Logarušić, Dragutin Karlo Poljak, Igor Pristovnik, Vlado Svilokos, Miroslav Vitković: kontrolori suđenja
- Zoran Bahtijarević, Tomislav Vlahović: časnici za dopinšku kontrolu
- Miroslav Marković: povjerenik za sigurnost
- Romeo Jozak, Boris Kubla: instruktori nogometa
FIFA
- Davor Šuker: član Komisije za organizaciju natjecanja
- Ivančica Sudac: član Komisije za reviziju i sukladnost
- Ivan Novak: sudački instruktor za futsal
- Lada Rojc: sudački instruktor za ženski nogomet
- Ivan Bebek, Fran Jović, Igor Pajač, Tihomir Pejin, Duje Strukan, Mario Zebec: suci
- Jerko Crnčić, Miro Grgić, Borut Križarić, Igor Krmar, Ivica Modrić, Goran Pataki, Goran Perica, Tomislav Petrović, Hrvoje Radić, Bojan Zobenica: pomoćni suci
- Sabina Bolić, Vesna Budimir, Ivana Martinčić, Jelena Pejković: sutkinje
- Sanja Rođak-Karšić, Gordana Katušić, Maja Petravić, Barbara Vidović-Volenik: pomoćne sutkinje
- Vedran Babić, Nikola Jelić, Saša Tomić, Andreja Topić: suci futsala
Prema tome, ukupno je na 28 istaknutih položaja u dvije ključne asocijacije 55 osoba, pouzdanih djelatnika i djelatnica, Hrvata i Hrvatica zavidne reputacije. Znamenke su impresivne i stoga što je ne tako davno "u điru" bila tek uloga Vlatka Markovića u Tehničkoj komisiji Uefe, često i rado spominjana. U međuvremenu Durlenova u futsalu. Plus poneka delegatska i sudačka, od Grabovca i Beusana nadalje.
Ovo danas je prava mala eksplozija. Možda i velika. Avanziranje skoro na svim platformama. Dokaz da ovdašnja Kuća nogometa i te kako prati trendove i slijedi zbivanja tako da njeni predstavnici zauzimaju dostojne kote u internacionalnoj podjeli rada. Bitno je ne sustati, kamoli stati. U uvjetima nadasve oštre konkurencije koja - da to i hoće - ne može zaobići kandidate s CRO predznakom!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Protiv Engleza pred praznim tribinama
LeBron James
- KingJamesMVP
- Kontakt:
SLAVNI liverpulski stadion 3. lipnja ugostit će Hrvatsku i Brazil, u zadnjoj provjeri prije SP-a u Rusiji.
Postojala je i mogućnost da se suparnici s prošlog SP-a sastanu na Stamford Bridgeu, ali je za mjesto na kojem Hrvatska igra zadnju utakmicu prije otvaranja SP-a s Argentinom ipak odabran Anfield.
Prije ove utakmice, Hrvatska u ožujku igra protiv Perua i Meksika u SAD-u, dok još nije poznato s kojom afričkom reprezentacijom u svibnju igra u Osijeku.
Postojala je i mogućnost da se suparnici s prošlog SP-a sastanu na Stamford Bridgeu, ali je za mjesto na kojem Hrvatska igra zadnju utakmicu prije otvaranja SP-a s Argentinom ipak odabran Anfield.
Prije ove utakmice, Hrvatska u ožujku igra protiv Perua i Meksika u SAD-u, dok još nije poznato s kojom afričkom reprezentacijom u svibnju igra u Osijeku.
LeBron James
Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza dogovorilo je uvjete oko odigravanja spektakularne prijateljske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Brazila. Vatreni će odmjeriti snage s Brazilom u Engleskoj, 3. lipnja, u 15:00 sati po engleskom, odnosno 16:00 sati po hrvatskom vremenu, što će za obje momčadi biti važan test uoči FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji. Obavijest o mjestu odigravanja utakmice i prodaji ulaznica bit će objavljena naknadno. Posljednji test prije odlaska u Rusiju Vatreni će imati protiv Senegala 8. lipnja u Osijeku. Hrvatska će tako prije Svjetskog prvenstva igrati protiv četiri sudionika SP-a - Perua, Meksika, Brazila i Senegala.
Brazil je peterostruki prvak svijeta i najuspješnija momčad u povijesti svjetskih prvenstava. Trenutno je druga momčad svijeta po FIFA renkingu, a u svojim redovima ima niz planetarnih zvijezda, uključujući najskupljeg igrača svijeta, Neymara.
"Brazil je najatraktivnija i najtraženija momčad na svijetu te me čini ponosnim što smo uspjeli dogovoriti takav spektakl. Bit će to sjajna uvertira za Svjetsko prvenstvo, pravi test za našu momčad i nevjerojatna promidžba za našu reprezentaciju i hrvatski nogomet. Siguran sam da će naši navijači uživati u takvoj utakmici, kao i gledatelji diljem svijeta, jer se radi o jednoj od najboljih i najjačih utakmica uoči početka Svjetskog prvenstva. Isto tako, raduje me što ćemo u Osijeku ugostiti reprezentaciju Senegala, siguran sam da će naša reprezentacija biti ispraćena na najljepši mogući način na Svjetsko prvenstvo", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Hrvatska je s Brazilom do sada igrala tri puta. U prijateljskom susretu u Splitu 2005. godine bilo je 1:1, a potom je Brazil dva puta slavio na svjetskim prvenstvima - 2006. godine Brazilci su pobijedili s 1:0 u Berlinu, a 2014. su na otvaranju SP-a u svojoj domovini slavili s 3:1.
"Želio sam jake provjere uoči Rusije, a jačeg testa od Brazila nema i zato sam sretan zbog ovog dogovora. Brazilci su tako dobri da i u prijateljskoj utakmici protiv njih možemo osjetiti što nas čeka na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem u snagu Hrvatske, mi želimo biti sposobni u Rusiji igrati s najjačim selekcijama, a boljih ispita za to od ovih koje imamo dogovoreno jednostavno nema", izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.
Brazil je peterostruki prvak svijeta i najuspješnija momčad u povijesti svjetskih prvenstava. Trenutno je druga momčad svijeta po FIFA renkingu, a u svojim redovima ima niz planetarnih zvijezda, uključujući najskupljeg igrača svijeta, Neymara.
"Brazil je najatraktivnija i najtraženija momčad na svijetu te me čini ponosnim što smo uspjeli dogovoriti takav spektakl. Bit će to sjajna uvertira za Svjetsko prvenstvo, pravi test za našu momčad i nevjerojatna promidžba za našu reprezentaciju i hrvatski nogomet. Siguran sam da će naši navijači uživati u takvoj utakmici, kao i gledatelji diljem svijeta, jer se radi o jednoj od najboljih i najjačih utakmica uoči početka Svjetskog prvenstva. Isto tako, raduje me što ćemo u Osijeku ugostiti reprezentaciju Senegala, siguran sam da će naša reprezentacija biti ispraćena na najljepši mogući način na Svjetsko prvenstvo", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Hrvatska je s Brazilom do sada igrala tri puta. U prijateljskom susretu u Splitu 2005. godine bilo je 1:1, a potom je Brazil dva puta slavio na svjetskim prvenstvima - 2006. godine Brazilci su pobijedili s 1:0 u Berlinu, a 2014. su na otvaranju SP-a u svojoj domovini slavili s 3:1.
"Želio sam jake provjere uoči Rusije, a jačeg testa od Brazila nema i zato sam sretan zbog ovog dogovora. Brazilci su tako dobri da i u prijateljskoj utakmici protiv njih možemo osjetiti što nas čeka na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem u snagu Hrvatske, mi želimo biti sposobni u Rusiji igrati s najjačim selekcijama, a boljih ispita za to od ovih koje imamo dogovoreno jednostavno nema", izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.
- branimir85
- Kontakt:
najjači je komentar ispod slike;toliko neplaćenog poreza na jednoj slici

https://twitter.com/DjokerNole/status/9 ... 3327396864

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
"Legende hrvackog sporta na okupu" 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mlada hrvatska nogometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Nenada Gračana odlično je odradila prošlogodišnji dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo, s četiri pobjede i gostujućim remijem kod vodeće Grčke, a natjecanje nastavlja važnim gostovanjem kod nositelja skupine, Češke.
Dvoboj je na rasporedu od 16:00 sati u Karvini, a izravni prijenos može se pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije.
Dvoboj je na rasporedu od 16:00 sati u Karvini, a izravni prijenos može se pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije.
Mladi izgubili 2:1 od Ceske. Caleta Car zabio.
-
Hrvatska: Subašić; Strinić, Vida, Ćorluka, Vrsaljko; Brozović, Rakitić; Perišić, Modrić, Mandžukić; Kalinić
Peru: Carvallo; Trauco, Rodriguez, Ramos, Advincula; Farfan, Flores, Tapia, Cueva, Polo; Carrillo
Svi uz repku!!!

-
Hrvatska: Subašić; Strinić, Vida, Ćorluka, Vrsaljko; Brozović, Rakitić; Perišić, Modrić, Mandžukić; Kalinić
Peru: Carvallo; Trauco, Rodriguez, Ramos, Advincula; Farfan, Flores, Tapia, Cueva, Polo; Carrillo
Svi uz repku!!!

- CROtorious
- Kontakt:
Bolje da nisu nikog pozvali iz prvog sastava jer je ocito da im se ne igra. Bez sprinteva, duela, samo sa dodavanjem lijevo desno ko da ih netko tjera da igraju. Beskoristan termin igranja ovih utakmica.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Manekenke nikad nisu imale volje za prijateljske i manje utakmice. Divio sam se jucer prijatelju kad me pitao hocu li doci da pogledamo utakmicu. Radije sam izasao u grad nego njih gledao. Obicni derbi igraci koji zasluzuju derbi navijace i nista osim toga.
U dogovoru hrvatskog izbornika Zlatka Dalića s njihovim klubovima, a uzimajući u obzir i njihovo zdravstveno stanje poslije ogleda s Peruom, šestorica će hrvatskih reprezentativaca u subotu krenuti natrag put Starog kontinenta te će preskočiti prijateljsku utakmicu s Meksikom u Dallasu.
Daljnje su akcije oslobođeni Danijel Subašić (Monaco), Luka Modrić (Real Madrid), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter) te Nikola Kalinić (Milan).
Hrvatska će s Meksikom igrati na stadionu AT&T, 27. ožujka u 21:00 sati po lokalnom, odnosno 04:00 sati po hrvatskom vremenu.
U prvoj utakmici američke turneje, Vatreni su od Perua u Miamiju poraženi rezultatom 2:0.
Daljnje su akcije oslobođeni Danijel Subašić (Monaco), Luka Modrić (Real Madrid), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter) te Nikola Kalinić (Milan).
Hrvatska će s Meksikom igrati na stadionu AT&T, 27. ožujka u 21:00 sati po lokalnom, odnosno 04:00 sati po hrvatskom vremenu.
U prvoj utakmici američke turneje, Vatreni su od Perua u Miamiju poraženi rezultatom 2:0.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidi sreće u dva (drugi i četvrti) srbofila.branimir85 je napisao/la:najjači je komentar ispod slike;toliko neplaćenog poreza na jednoj slici![]()
![]()
Hayley <3
mogli ste staviti i sliku dalića sa osuđenim pedofilom od kojeg dobija neka kvazi priznanja 

Četverostruki ubojica i dalje dobrodošao na utakmice prcije.Huligani su problem
Dalić im je rekao da će ih pustit da rade šta hoće,da se odmore ovih par dana od sezone.Ni sekundu nisu posvetili utakmicama.Tako je vjerojatno i ranije bilo.A u medijima baca neke fore.I sad bi netko to trebao ić gledat čak i da prati jos uvijek prciju...Signore je napisao/la:Manekenke nikad nisu imale volje za prijateljske i manje utakmice. Divio sam se jucer prijatelju kad me pitao hocu li doci da pogledamo utakmicu. Radije sam izasao u grad nego njih gledao. Obicni derbi igraci koji zasluzuju derbi navijace i nista osim toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.