FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SjoSjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SjoSjo » 13 sep 2010, 02:41

samosarajvo je napisao/la:Ima li slika manijaka iz sirokog? Ako ne slika bar priblizan broj?
HVALA
ima: 4-1 :lol:

SjoSjo
Kontakt:

Post Postao/la SjoSjo » 13 sep 2010, 02:51

Elektrika je napisao/la:sjosjo
Jevreji kao narod mi ne smetaju, ali mi smeta cionizam. To je sasvim druga tema, nije za sportskog foruma.
pa onda fino piši Jevreji a ne židovi,i nemoj da mi petljaš fudbal sa politikom islamske zajednice

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 13 sep 2010, 03:21

Al kad su usli na poluvremenu, sve ih zovnuli i NEMOJTE NAS BRUKATI.
Igra losa losa losa, kao sto Osim kaze, nisu bili na terenu. Sta ces kad u 2 ujutro su neki na fb chataju. Nenaspavani a sigurno neki su i izlazili. Nebitno. Lazara treba mjenjat jer treba stavit nekog ko se moze uklopit u igre i asistencije Zebe i ostalih. Nisu se nadali toliko jakom Sirokom. Kontali izgubili oni od travnika bruku pa su losi. Cim je 10 sekundi igre pocelo, ja sam znao da su se nasi izgubili.

Pjesma ok al ako pjevaju da se bode bije i bombe bacaju, vala ne znam

CRonaldo
Kontakt:

Post Postao/la CRonaldo » 13 sep 2010, 07:36

Svi znamo da je na proljeće Željo kupio titulu, ta ko će ih onoliko pobijediti na strani. Možete mislit

mirsoooTM87
Kontakt:

Post Postao/la mirsoooTM87 » 13 sep 2010, 08:35

Text je radjen po ovoj pjesmi ! HVALA

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 13 sep 2010, 09:00

EdinTM87 je napisao/la:a kad dodje nedelja ooo-ooo

znaci prosla subota aaa-aaa

onda ce ponedeljak ooo-ooo

a srijeda protiv rudara aaa-aaa
kralj :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 13 sep 2010, 09:13

[youtube][/youtube]

molim admina da ne brise moj post :mrgreen: ..a imam pitanje..da nije ovo prava verzija pjesme :?: :roll: msm text :?:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 sep 2010, 10:05

čestitke na fer i korektnoj igri..iako je Željo loše odigrao na kraju je dobra tekma bila..

samo su vam oni idioti doktori, vratiše Bogičevića u igru,a koljeno mu se uzvrnulo skroz, imao sam istu ozljedu, znam šta to znači i samo sam čekao kad će mu se sjebat skroz..mutavci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 13 sep 2010, 11:01

pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 sep 2010, 11:16

lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slažem se.

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 13 sep 2010, 11:16

lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 sep 2010, 11:48

sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 sep 2010, 11:51

Jamaica je napisao/la:
Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)
tome nije mjesto na ovom forumu ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 sep 2010, 11:51

totalno nepovezana igra, bez ikakve ideje, gubimo loptu nakon 2 ili 3 pasa, igraci se izmotavaju na terenu, **** tu igru, amare pod hitno nesto mijenjaj, inace nema teoretske sanse o odbrani titule!!! vidjet cete protiv drine bog me ubio ako bude 2000 na stadionu

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 13 sep 2010, 11:55

Prvo pojedincima jel moguce da samo lazu krivite za poraz..pa kako mozete,dokle vise:D citava ekipa smjesna jos lazo se i trudio trcao momak..samo cekate poraz da bi napali lazu..smjesno a sto nepogledate redom Markovic smjesan ako je ono pojacanje onda neznam kako ce se pokazati aninimusi sto su dosli kod nas..po meni bespotrebno se sklonio mali Colic koji je odigrao korektno protiv Olimpika i sigurno bi bolje prozio od Markovica,onda ako Kerla nemoze ovdje igrati onda neznam gdje moze,juce svaki skok u 16 njihovo..onako bi mogli pored Kerle al u K***U!!!zao mi Bogicevica.nasi retardirani doctori ga vrate u teren..vidjelo se odma da je slomio fibulu,podkoljenica i vratice momka na teren mogao je nogu izgubiti..nemogu da vjerujem kako nisi vidjeli da momak nemoze da hoda..nadam se da ce brzo oporaviti..Culum lose kao i citava vezna linija osim Mirse koji uvijek igra koliko moze,steta sto se neugledaju na covjek koji ima preko 30 godina a sve djeca pored njeg.a opet najvise trci..radovanovic nije presao centra al dobro nisu padali golovi preko njegove strane..sve preko Markovica..kad nesmiju u Sirokom da pokazu zube gdje se moze igrat gdje je sudjenje sasvim korektno..najgore sto ce sad glumiti igracine i davat 6 komada Drini i mislice igraci..mogu oni a kad treba donijet bodove onda su pickice obicne!!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 13 sep 2010, 12:01

Igra nula, bodovi nula. Realno na strani igramo k'o da kisika nemamo, ako hoćemo ponovo u Evropu moramo pokazati zube u gostima. TM vrh! Hvala mostarcima D.M. i N.J. na gorivu do pumpe, otkazao nam mjerač nivoa goriva rezervoara pa ostadosmo u Mostaru malo duže :mrgreen:
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 sep 2010, 12:09

Ovo je isto ko kad Repka igra. Ako izgubimo il igramo nerjeseno onda je UVJEK Ibisevic kriv. Eto tako je i kod nas, kad igramo lose UVJEK je Lazo kriv. Al eto, razumijem kritike jer stvarno mora vise golova davat al opet govorim. Nemoze se samo na jednog igraca vadit nego cjela ekipa je igrala lose!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 13 sep 2010, 12:21

Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo

a kad dodje nedelja ooo-ooo

Zeljo igrat poceo aaa-aaa

srecem cemo bodriti ooo-ooo

do pobjede te nositii

zajedno slaviti...

Da ste bili dole znali bi i sami ;)
Zadnja izmjena: LiMvOtElJoZe, dana/u 13 sep 2010, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2010, 12:25

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo

a kad dodje nedelja ooo-aaa

Zeljo igrat poceo ooo-aaa

srecem cemo bodriti ooo-aaa

do pobjede te nositii ooo aaa

zajedno slaviti...

Da ste bili dole znali bi i sami ;)
Zamalo :mrgreen: Haj dobro sve,vec odakle ti ovo oooooo aaaaaa :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

shone ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la shone ultra manijak » 13 sep 2010, 12:26

sajo10 je napisao/la:Ovo je isto ko kad Repka igra. Ako izgubimo il igramo nerjeseno onda je UVJEK Ibisevic kriv. Eto tako je i kod nas, kad igramo lose UVJEK je Lazo kriv. Al eto, razumijem kritike jer stvarno mora vise golova davat al opet govorim. Nemoze se samo na jednog igraca vadit nego cjela ekipa je igrala lose!
ako zelimo da oswojimo titulu i ako zelimo da budemo u wrhu mora da se igra kao prosle sezone da se pobjedjuje u gostima owako se nemoze igrati...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []