FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva južna tribina, ima prioriteta prije nje.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za mene top prioritet poslije terena i bilo cega (juga itd.) je krov na istokuJaozinho22 je napisao/la:Kakva južna tribina, ima prioriteta prije nje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
31.01. – FK Željezničar – Dunajska Streda
04.02. – FK Željezničar – Zorya
Za stream ne znam, vidjećemo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Monci umri u najgorim mukama
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice
, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
Neg irfoo sta kazu sutra potpisuje Modic lazul ?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jesu li to dojave iz Rima?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kad rijesi status u milanuNeymar11 je napisao/la:Neg irfoo sta kazu sutra potpisuje Modic lazul ?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
Ko je pratio Sevillu zna koliko cesto daje konfliktne odgovore u medijimaRaonffa je napisao/la:Jesu li to dojave iz Rima?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
Naravno da ne zavisi na stabilnim smo granama hvala bogu al za 2 miliona se mogu uraditi velike stvari.Raonffa je napisao/la:Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
Razumijemo se.AirMike je napisao/la:Naravno da ne zavisi na stabilnim smo granama hvala bogu al za 2 miliona se mogu uraditi velike stvari.Raonffa je napisao/la:Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
Nama opet ne daju ni izjave u antaliji, kamoli stream. Tako da na nas ne racunate. Mozda sta bude po zvanicnim, pitajte moncija.anonimni je napisao/la:27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
Ne daju vam samo iz naseg kluba ili opcenito ni od koga ne mozete uzet izjavu?admin je napisao/la:Nama opet ne daju ni izjave u antaliji, kamoli stream. Tako da na nas ne racunate. Mozda sta bude po zvanicnim, pitajte moncija.anonimni je napisao/la:27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
Samo iz vaseg kluba trenutno. Mozemo naravno iz svih drugih klubova i bice vjerovatno nekih prenosa ukoliko protivnici i organizator ne budu imali drugacije planove.
Jeste li pitali sta je razlog, zasto vam ne daju izjave?!admin je napisao/la:Samo iz vaseg kluba trenutno. Mozemo naravno iz svih drugih klubova i bice vjerovatno nekih prenosa ukoliko protivnici i organizator ne budu imali drugacije planove.
Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https://sportsport.ba/fudbal/krah-trans ... car/178111
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
Prvi tekst je sasvim okej ne znam sto su se bunili a drugi morate priznat je DNO DNA!admin je napisao/la:Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https:///fudbal/krah-transfer-politike-fk-zeljeznicar/178111
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https:///fudbal/propast-dinastije-misimovica/204260
A sto dirate gdje ne trebate, trebalo im je malo vremena da se uhodadaju, ipak je tu bila vecina ljudi iz drugih oblasti, ponajmanje iz fudbala. Kad su skontali da ne ide onako kako su mislili okrenuli su plocu i sad je dobro (poprilicno ). A ja se nesta ne sjecam da ste nesta pisali ok krahu Malezijske dinastije sa Koseva? O njihovom krahu transfert politike? O igracima vise nego sumnjivih kvaliteta ecc. Budite malo vise obijektivni, ako ste nezavisni sportski portal objavljuj te za sve klubove istinu (ako je znate ) . Pozdrav.admin je napisao/la:Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https://sportsport.ba/fudbal/krah-trans ... car/178111
Iskreno sta ocekivati nakon kompletno nekorektnog odnosa prema Zelji, rezultatima i pracenju najtrofejnijeg bosanskohercegovackog kluba. Da ne ulazim u detalje, ali sjecam se da odnos prema sarajevskim klubovima nikada nije bio ravnopravan, a nije niti danas. Realno dok ne promjenite uredjivacku politiku, ne dignete na visi nivo, ne mozete ni ocekivati kvalitetnije odnose sa Zeljom. A vrikeme ce pokazati da ste se kladili na pogresne "konje".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.