FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirza_it
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirza_it » 25 jan 2018, 08:02

admin je napisao/la:Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https://sportsport.ba/fudbal/krah-trans ... car/178111

A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260

Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
A sto dirate gdje ne trebate, trebalo im je malo vremena da se uhodadaju, ipak je tu bila vecina ljudi iz drugih oblasti, ponajmanje iz fudbala. Kad su skontali da ne ide onako kako su mislili okrenuli su plocu i sad je dobro (poprilicno ). A ja se nesta ne sjecam da ste nesta pisali ok krahu Malezijske dinastije sa Koseva? O njihovom krahu transfert politike? O igracima vise nego sumnjivih kvaliteta ecc. Budite malo vise obijektivni, ako ste nezavisni sportski portal objavljuj te za sve klubove istinu (ako je znate ) . Pozdrav.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jan 2018, 08:12

Iskreno sta ocekivati nakon kompletno nekorektnog odnosa prema Zelji, rezultatima i pracenju najtrofejnijeg bosanskohercegovackog kluba. Da ne ulazim u detalje, ali sjecam se da odnos prema sarajevskim klubovima nikada nije bio ravnopravan, a nije niti danas. Realno dok ne promjenite uredjivacku politiku, ne dignete na visi nivo, ne mozete ni ocekivati kvalitetnije odnose sa Zeljom. A vrikeme ce pokazati da ste se kladili na pogresne "konje".

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 jan 2018, 08:13

AirMike je napisao/la:
admin je napisao/la:Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https:///fudbal/krah-transfer-politike-fk-zeljeznicar/178111

A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https:///fudbal/propast-dinastije-misimovica/204260

Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
Prvi tekst je sasvim okej ne znam sto su se bunili a drugi morate priznat je DNO DNA!
To je to :thumbup:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 jan 2018, 08:48

Bude, bude i za drugi klub, NPR https://sportsport.ba/fudbal/celine-je- ... aci/248832

Ali nema nikakvog razloga da spominjemo fk Sarajevo na ovoj temi, samo je kvarimo bezveze.

monci vam je dao odgovor na vasa pitanja, nema izjava jer ne dozvoljavamo da nam on odredi uredjivacku politiku, i to je to. Posteno. Mozemo dalje o fk zeljeznicar, moje ucesce u diskusiji je suvisno.

samoCitam
Kontakt:

Post Postao/la samoCitam » 25 jan 2018, 09:08

admin je napisao/la:Bude, bude i za drugi klub, NPR https://sportsport.ba/fudbal/celine-je- ... aci/248832

Ali nema nikakvog razloga da spominjemo fk Sarajevo na ovoj temi, samo je kvarimo bezveze.

monci vam je dao odgovor na vasa pitanja, nema izjava jer ne dozvoljavamo da nam on odredi uredjivacku politiku, i to je to. Posteno. Mozemo dalje o fk zeljeznicar, moje ucesce u diskusiji je suvisno.
Slazem se nema nikakvog razloga da spominjemo fk sarajevo, napisano malim slovima, jer je ovo tema fk Zeljeznicar, napisano velikim slovima. Kakvo nepostovanje...
Er Pupone

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 jan 2018, 09:19

Autocorrect na telefonu to radi.
Bas je onaj Steve jobs pravi zeljomrzac.

Nema razloga da me dalje uvlacite u neki sukob, povlacim se i zelim vam ugodne diskusije o FK Željezničar.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jan 2018, 09:25

Dovoditi u isti kontekst Sjevernu Koreju i Zelju, i ocekivati aplauz nakon toga, je stvarnk nesto sto ne zasluzuje nikakve daljnje komentare.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 25 jan 2018, 09:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Svaka tri mjeseca ista stvar. Tema odlicna, rasprava super i pojavljuje se kao lik koji veze s vezom nema. Prije ste mene "navlacili", sada admina. Standardno, no da se ne bi i dalje to desavalo preporucujem ovim koji kuhaju da se bace na dijeljenje screnova laznih vijesti o Zelji na faceu. To im bolje ide ;). Tema FK Zeljeznicar, ovo davno prezvakana tema sto znaci da se vracamo aktuelnostima u klubu. Ko nece ne mora, bolje da se sam odjavi...
Pa admin je sam zapoceo ovu temu nisam ja jer vidim da na mene ciljas.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 25 jan 2018, 10:49

Da se ne biste vise raspravljali evo jedne informacije za sve dusebriznike.

https://fkzeljeznicar.ba/rekonstrukcija ... one/30378/

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jan 2018, 10:53

Ja bih ovaj stari teren kad se skine stavio tamo na pomocni, jer pomocni iako se radio prije 2-3 godine danas je u bas losem stanju, ne bi bilo ni tamo lose ulozit nekih 100 hiljada da se malo drenaza popravi i to.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jan 2018, 10:58

Hoce li se moci zavrsiti do Evrope. Bice grijaci cim se govori o najboljem u drzavi?

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 25 jan 2018, 11:00

plavousrcu je napisao/la:Hoce li se moci zavrsiti do Evrope. Bice grijaci cim se govori o najboljem u drzavi?
Grbavica bude najsavremeniji u našoj zemlji i maksimalno prilagođen vremenskim uslovima u bilo kojem periodu godine sa grijačima

Ne nego će kupiti grijalice i staviti ih ispod zemlje.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jan 2018, 11:10

Sumnjam da ce moci zavrsit do Evrope, jer je premalo vremena a ovo sa grijacima traje bas dugo kad se postavlja. Samo nek se napravi nije problem jos jednom odigratt evropu na kosevu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jan 2018, 11:12

Bravo za upravu i napore da se osigura najbolji moguci kvalitet terena na nasem stadionu, naravno dusmani ce naci i tu neku zamjerku.

Samo steta za Dzeku i transfer, ne znam sta su ovi iz Rome odbili.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jan 2018, 11:15

Ide Dzeko milijardu posto. Nerealno da propadne nakon ovolike halabuke.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jan 2018, 11:53

Mozda bi mogli ponuditi opciju kupovine komada trave sa terena kao uspomenu? Ne bi se neke velike kolicine prodale i pare uzele ali bi sminka bilo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 25 jan 2018, 12:01

Kad se bude rušio jug aBd, ne znam jesu li planirali postojece stolice nabaciti na novi jug ili kupovati nove al' ne bi bilo lose imati jednu stolicu za uspomenu isto tako. :ljepota:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 jan 2018, 12:12

Ima navijaca koji su za obje opcije. I busen i stolica. Sa kvalitetnim PR-om mogla bi se fina prica od toga napraviti. Ne nesto posebno finansijski, vise marketinski.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jan 2018, 12:43

grbavicka1921 je napisao/la:Kad se bude rušio jug aBd, ne znam jesu li planirali postojece stolice nabaciti na novi jug ili kupovati nove al' ne bi bilo lose imati jednu stolicu za uspomenu isto tako. :ljepota:
Na novi jug idu nove stolice na preklop, ove stare se ne bi mogle postaviti radi dizajna i polozaja nove tribine koja je pod vecim nagibom.

Nađi snimke kad je predstavljenja ideja juga, Miske bas o tome govori.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 jan 2018, 14:19

Ovo za Teren je je Odlicna stvar ....Po meni najbolja vijest do sad koju je klub objavio

GRANDE MISKE :tokralju: :tokralju:

Adrejj sad je na tebe red :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 40 gostiju.