Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Kako god pogledam, Seo je ovdje najvise naje.bao jer smo se vratili na 4 nazad, a Monreal igra kao da je sa druge planete.Brokula je napisao/la:Ramsey i disciplinovano ne ide zajedno. Malo smo progledali otkako je Jack tu, i sad da se vraćamo na onog levat što glumi napadača
štoJack je napisao/la:Svidja mi se ta ideja sa tom trojicom u sredini,
alaj isprozivase Kolašinca na drustvenim mrezama
Eto imas na sportsport clanak sa tvitovima, valjda sinoc vidjeli nesto lose u 8 minutaBrokula je napisao/la:štoJack je napisao/la:Svidja mi se ta ideja sa tom trojicom u sredini,
alaj isprozivase Kolašinca na drustvenim mrezama
Kojeg bolan Baileya? iz leverkusena?Seaman je napisao/la:nadam se da nećemo imati tu čast gledati u dresu vojaerove prćije,gabonsku trkaću kokoš realizacije francuskog nosonjevjerojatno bi dortmund između 70 i 75 milki za ovog prevaranta
pa bolje za tu lovu uzeti wernera i baileya,iako ovaj werner ima nekog problema s sluhom,ali nebi začudilo da dortmund nama uvali kvazi gabonca a dovede timu kao njegovu zamjenu,ili istresti 50-60 na stopera,a ne dovoditi **** evansa za 30 milki,a već i za tu lovu ima boljih rješenja nego evans,neznam koji **** vidi ovaj majmun u njemu ,+ dmf
Dortmund look for closer to £60m.
Werner bi bio dobar izbor ali mi ceo naravno uzeti goreg i skupljeg...Seaman je napisao/la:nadam se da nećemo imati tu čast gledati u dresu vojaerove prćije,gabonsku trkaću kokoš realizacije francuskog nosonjevjerojatno bi dortmund između 70 i 75 milki za ovog prevaranta
pa bolje za tu lovu uzeti wernera i baileya,iako ovaj werner ima nekog problema s sluhom,ali nebi začudilo da dortmund nama uvali kvazi gabonca a dovede timu kao njegovu zamjenu,ili istresti 50-60 na stopera,a ne dovoditi **** evansa za 30 milki,a već i za tu lovu ima boljih rješenja nego evans,neznam koji **** vidi ovaj majmun u njemu ,+ dmf
Vrijedi svake £Jack je napisao/la:Dortmund look for closer to £60m.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.