FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2018, 11:02

BordoSarajevo je napisao/la:Belosevic kaze da je ovaj mali iz Partizana solidan. Ja mu vjerujem.
Ma ne radi se ovdje konkretno o ovom momku, vec o cinjenici da ovako rizikujemo sa pojacanjima u situaciji kad se borimo za samo jedan trofej i imamo bodovni zaostatak, te zbog toga sto Akademija nema skoro nikakvu svrhu. Momku puno srece, ja sam licno skeptican po pitanju njegovog kvaliteta, ali ako se dobro pokaze prvi cu se posuti pepelom i to sa zadovoljstvom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 11:06

Sabinho je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Belosevic kaze da je ovaj mali iz Partizana solidan. Ja mu vjerujem.
Ma ne radi se ovdje konkretno o ovom momku, vec o cinjenici da ovako rizikujemo sa pojacanjima u situaciji kad se borimo za samo jedan trofej i imamo bodovni zaostatak, te zbog toga sto Akademija nema skoro nikakvu svrhu. Momku puno srece, ja sam licno skeptican po pitanju njegovog kvaliteta, ali ako se dobro pokaze prvi cu se posuti pepelom i to sa zadovoljstvom.
Ma zayebajem se, svi smo skeptični osim Belosevića Fergusona, iz milion razloga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 11:10

Ako je istina i ako Cimi napravi transfer, pola miliona € će "kanut", odlične pare.
FK Sarajevo

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jan 2018, 11:52

BordoSarajevo je napisao/la:Ako je istina i ako Cimi napravi transfer, pola miliona € će "kanut", odlične pare.
Prije ce biti da ce lova otici na plate zaposlenih u klubu. Njihova jedina briga je da imaju redovne plate, a hebes pojacanja i titule.

Sta bi sa onim Burekovicem ili tako nekim slicnim ?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 11:54

kengur je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ako je istina i ako Cimi napravi transfer, pola miliona € će "kanut", odlične pare.
Prije ce biti da ce lova otici na plate zaposlenih u klubu. Njihova jedina briga je da imaju redovne plate, a hebes pojacanja i titule.

Sta bi sa onim Burekovicem ili tako nekim slicnim ?
Pa standardno.
Bureković potpisao za Ujpest.

Ovi Turci se ne zayebavaju, ako srede Zeničani reprogram eto njih sljedeće sezone u borbi za sami vrh.
Dva Nigerijca iz Burse na probi, neki im Turci potpisali, dolazi im neki reprezentativac Paname, spominjo im se neki igrač koji potpisa za Zoryu.. a Belom neki iz Teleopatika koji nije igrao od 2014 solidan, a da stvar bude još jača, Čelik se bori za opstanak a mi za vrh :rol:

Samke, sretan 22. rođendan, živio i nalravio iskorak u karijeri.
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2018, 12:35

Čelik mora konama na Grbavicu, ako se fino pojačaju mogli bi im otkinut bod. Musa je stari lisac, plus ovi igrači... bit će Radioaktivni opet jaki.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jan 2018, 14:24

Tacno ste smijesni, sto se tice ovog momka. Dosao je na probu, isto kao sto dolaze i drugim iz Visokog itd. Ako se pokaze da moze biti za zamjene, neka potpise, vjerovatno i nece neke uslove velike postavljati. Ja nemam nista protiv, vjerujem Musemicu. Zato se ne sekiram.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jan 2018, 14:54

Gojko Cimirot, reprezentativac Bosne i Hercegovine, trenutno se nalazi u Liježu, gdje će proći ljekarske preglede, a zatim potpisati ugovor sa Standardom.

Prema informacijama do kojih je došao portal ****.ba, Standard će PAOK-u na ime obeštećenja platiti 2.5 miliona eura, a Cimirot će potpisati ugovor na četiri i pol godine. Zmaj će u Belgiji imati platu od 800.000 eura godišnje.

Dio novca od prodaje Cimirota u Standard propast će i Sarajevu. Bordo tim je prilikom prodaje bh. veznjak PAOK-u umetnuo klauzulu prema kojoj mu propada dio novca narednog transfera.

Prema informacijama portala ****.ba, Sarajevu od transfera PAOK-a pripada 15%, što je u ovom slučaju 375.000 eura. Također će klubu s Koševa propasti dio novca od FIFA mehanizma solidarnosti.

Sarajevo i Leotar će na ime FIFA mehanizma solidarnosti podijeliti 5% novca od transfera, što u ovom slučaju iznosi 125.000 eura. Trebinjcima pripada 3% (75.000 eura), a Sarajevo 2% (50.000 eura).

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jan 2018, 14:58

:D ahahhaah posaljemo omladinca od 18-19 sa desnog beka na posudbu i onda dovedemo nekog degenerika iz trece srpske lige na probu koji ima 22 godine bez dana radnog staza u ozbiljnom fudbalu .... samo naprijed .. hrabro!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 15:43

425K € je strasan iznos ni za sta. Da je samo malo znanja i pameti pa makar jedan manji dio uloziti (25%) u jednog igraca koji ce biti strah i trepet ove lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 15:52

MortemHz je napisao/la:425K € je strasan iznos ni za sta. Da je samo malo znanja i pameti pa makar jedan manji dio uloziti (25%) u jednog igraca koji ce biti strah i trepet ove lige.
a drugih 25% za čist finiš sezone ;)
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 15:54

DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:425K € je strasan iznos ni za sta. Da je samo malo znanja i pameti pa makar jedan manji dio uloziti (25%) u jednog igraca koji ce biti strah i trepet ove lige.
a drugih 25% za čist finiš sezone ;)
slika
slika

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 25 jan 2018, 15:57

Mozda nasi i cekaju te pare pa da u Tursku povedu neko zvucije ime al opet je pitanje koga sad dovesti i koliko su sposobni da dovedu nekoga pod ugovorom. Ja se jedino bojim da Ahmo ne podbaci na proljece, a Obradovic se jedini spominjao u zadnje vrijeme al ode u Slobodu, dok Nedim normalno trenira s prvim timom i vjerovatno da on nece nigdje. :hmmmmm:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jan 2018, 16:08

Nasi jedino mogu povesti jos nekog telepticara u Tursku i to je to. Za nesto vise oni nisu sposobni.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jan 2018, 16:11

Ibrakovic je bio kralj u svakom smislu, pa se vi ljutite koliko hocete.
Ljudina zavrsi transfer i uzme tolike pare, a PAOK sada nakon Cimijeveg napretka, dosta utakmica u Europi nece uzeti mnogo vecu cifru nego mi tada. Jos procenat. A pri tome sa strane uzeo za sebe para pitaj Boga koliko.
Sabrine mi moje!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jan 2018, 16:35

Nova oprema...
Sabrine mi moje!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 16:44

belosevic28 je napisao/la:
Belosevic te nabije na ku.rac i tebe i onoga ko te poslao da serendas ovdje i pominjes me razloga... Jasno?
Dječak, što si nervozan, nemoj biti ko svoj idol Husarić?!?! :D

Hajde Obardovićuuu :mrgreen:
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 16:45

Nova oprema nasih igraca:

slika
slika
slika
slika
slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jan 2018, 16:51

A dze su dersovi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jan 2018, 17:14

17.02 - ZVANIČNO: Gojko Cimirot je novi igrač Sandarda iz Liježa! Hercegovački vezista je napustio PAOK i u transferu teškom 3.000.000 evra pojačao Standard. Potpisao je na četiri i po godine za Standard.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, PingoFTW, Rule_hz i 42 gosta.