Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 27 mar 2009, 02:43

Ja sam bio optimistican ali zaista neznam kako cemo uspjeti da pobjedimo ako Topic bude igrao kao lijevi bek, Dzeko sam u napadu i Vladavic, Stilic i Jahic na klupi. :roll: Ovo su opet Cirine kukavicke taktike.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2009, 03:01

Tarik14 je napisao/la:Ja sam bio optimistican ali zaista neznam kako cemo uspjeti da pobjedimo ako Topic bude igrao kao lijevi bek, Dzeko sam u napadu i Vladavic, Stilic i Jahic na klupi. :roll: Ovo su opet Cirine kukavicke taktike.
Ili Zilina,Lech,Aris sve giganti fudbalski :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 mar 2009, 03:15

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja sam bio optimistican ali zaista neznam kako cemo uspjeti da pobjedimo ako Topic bude igrao kao lijevi bek, Dzeko sam u napadu i Vladavic, Stilic i Jahic na klupi. :roll: Ovo su opet Cirine kukavicke taktike.
Ili Zilina,Lech,Aris sve giganti fudbalski :roll:
Nebitno je to sad, kad pogledam prvi sastav, ma nema, sve sami giganti...

Hajduk?!
Torpedo ?!
KTE?!
Eskisehirspor?!
Sturm?!
Kaiserslautern?!
Denizlispor?!
Lokomotiv?!

Sve europske velelsile i giganti, doduše, nekad su bili, ali "nekad"....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 mar 2009, 07:02

a sta imate protiv Ibricica, klasan igrac, tehnicki dobro potkovan, a nekima smeta sto igra u Hajduku, pa ljudi moji za njega se otima polla Evrope...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 mar 2009, 08:40

Ko je gledao sinoc emisiju na TVSA kod Marica, mogao je čuti Ćiru da će u napadu igrati sa dva špica, tj. Džeko i Muslimović, dok ni Topić ni Smajić neće igrati po boku, a da će na golu biti ipak Supić.

Raniji sastav koji je najavljivao je bila samo taktika koju bi trebali popušiti ovi špijuni iz Belgije.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2009, 08:54

Za ono sto se tice da je Lech velika fudbalska sila. To je absolutno svejedno, meni licno naprimjer u zadnje vrijeme pokraj nasih 4 jakih bundesligasa niko nije toliko impresionirao kao Semir Stilic. Mozda njegov klub nije velesila ali on ce postati jedna. :)

A za ove postave, ja vise ne obracam se na to, Ciro hoce da izludi Belgijance a izludi ovamo nas. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 mar 2009, 09:08

Ma pametan je Ćiro, kol'ko god ga mi kritikovali, mada, sakriti kritiku jeste isto što i sakriti slobodu.

Gledam evo na OBN Batkinu emisiju, pričaju o tekmi u Genku, pa oko 7-8.000 naših navijača će sutra biti u Genku...

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 27 mar 2009, 09:42

Vecini smeta sto ibro igra u hajduku,a vas "spasitelj"fudbala Bolic,gdje je on igra pred kraj karijere? Evo da nekima osvjezim pamcenje - NK RIJEKA. Pa mi nikad nismo imali neke izrazite zvijezde u ekipi. Imali smo dobre igrace,al mi smo na "losem"glasu u svijetu i nece nas ovi bolji klubovi. Za dzeku govore cijenu 10- 15mill, a covjek vrijedi duplo. Onaj pavlycenko kosta 15 mill,a u totenhamu se nije 2 puta "sastao"s loptom. Misimovic cijena 10 mill a vrijedi SIGURNO 20. Isto to vrijedi i za stilica,spahica... Nije vazno u kojem klubu igra igrac,vazno je da ostavi srce na terenu. To je ono sto donosi uspjeh. Pa Turska vam je dokaz...na koji su oni nacin dosli do polufinala Europskog prvenstva? Evo mog misljenje kako ce izgledati nas sastav za mec s Belgijom

-------------------------------Mitrovic-----------------------
Spahic--------------Nadarevic----------Pandza
Berberovic-------------------------------------------------Topic

------------------Rahimic-------Muratovic------------------

-----------------------------Misimovic---------------------------

-----------------Ibricic--------------------------------------------
-------------------------------Dzeko-------------------------------

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 mar 2009, 09:51

majestic je napisao/la:Vecini smeta sto ibro igra u hajduku,a vas "spasitelj"fudbala Bolic,gdje je on igra pred kraj karijere? Evo da nekima osvjezim pamcenje - NK RIJEKA. Pa mi nikad nismo imali neke izrazite zvijezde u ekipi. Imali smo dobre igrace,al mi smo na "losem"glasu u svijetu i nece nas ovi bolji klubovi. Za dzeku govore cijenu 10- 15mill, a covjek vrijedi duplo. Onaj pavlycenko kosta 15 mill,a u totenhamu se nije 2 puta "sastao"s loptom. Misimovic cijena 10 mill a vrijedi SIGURNO 20. Isto to vrijedi i za stilica,spahica... Nije vazno u kojem klubu igra igrac,vazno je da ostavi srce na terenu. To je ono sto donosi uspjeh. Pa Turska vam je dokaz...na koji su oni nacin dosli do polufinala Europskog prvenstva? Evo mog misljenje kako ce izgledati nas sastav za mec s Belgijom

Ljudi moji lupate bez veze, Ćiro će igrati ofanzivno u Genku sa dva špica Džekom i Muslimovićem, dok Topić neće nikako igrati, Mitrović je klupa prednost je dobio Supić. Ovo je PROVJERENO!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 mar 2009, 10:06

amarildobule je napisao/la:
majestic je napisao/la:Vecini smeta sto ibro igra u hajduku,a vas "spasitelj"fudbala Bolic,gdje je on igra pred kraj karijere? Evo da nekima osvjezim pamcenje - NK RIJEKA. Pa mi nikad nismo imali neke izrazite zvijezde u ekipi. Imali smo dobre igrace,al mi smo na "losem"glasu u svijetu i nece nas ovi bolji klubovi. Za dzeku govore cijenu 10- 15mill, a covjek vrijedi duplo. Onaj pavlycenko kosta 15 mill,a u totenhamu se nije 2 puta "sastao"s loptom. Misimovic cijena 10 mill a vrijedi SIGURNO 20. Isto to vrijedi i za stilica,spahica... Nije vazno u kojem klubu igra igrac,vazno je da ostavi srce na terenu. To je ono sto donosi uspjeh. Pa Turska vam je dokaz...na koji su oni nacin dosli do polufinala Europskog prvenstva? Evo mog misljenje kako ce izgledati nas sastav za mec s Belgijom

Ljudi moji lupate bez veze, Ćiro će igrati ofanzivno u Genku sa dva špica Džekom i Muslimovićem, dok Topić neće nikako igrati, Mitrović je klupa prednost je dobio Supić. Ovo je PROVJERENO!
i prije tebe je bilo stotinu provjerenih informacija, pa su se opet promjenile

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 mar 2009, 10:18

adn_sah je napisao/la:
amarildobule je napisao/la:

i prije tebe je bilo stotinu provjerenih informacija, pa su se opet promjenile
Živi bili pa vidjeli !

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 27 mar 2009, 10:45

Ofanzivno, ofanzivno

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2009, 11:10

Evo i ja bih zamolio da se ne nose zastave drugih zemalja tipa turska , ili neko vjersko obiljeze
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 mar 2009, 11:13

jedina provjerena informacija je da ni Ciro ne zna postavu za Genk, a i da zna do utakmice bi je stigao jedno 10-15 puta promjeniti. pa u svakom intervjuu drukcije govori. ja sam ispocetka mislio da je to taktika da zavara protivnika ali sada sve vise i vise vjerujem da je pravo senilan.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 mar 2009, 11:15

eo sredice i bilino polje za utakmicu. Bice dobar teren

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 mar 2009, 11:22

Bosnier je napisao/la:Evo i ja bih zamolio da se ne nose zastave drugih zemalja tipa turska , ili neko vjersko obiljeze
Neki su u Genku, Liežu itd... Pa ne vide ovu temu ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 mar 2009, 11:36

evo otputovase nasi momci...sta vise govorit... nego da im pozelimo srecu i da nam se vrate sa bodovima, i naravno bez novih povreda...

jedna si jedina moja domovina...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 27 mar 2009, 11:43

LJudi moji stanite malo na loptu.Pa pogledajte stvari realnijim ocima.Belgijanci imaju vise prava od nas da ocekuju pobjedu.Ciro je picka i on ce se braniti,tako da nam ne gine poraz.Daj boze da se nesto promjeni u njegovoj glavi pa hrabrije zaigramo u genku.Samo hrabrom i srcanom i napadackom igrom se rezultati dobijaju.Zato bi volio da nisam i da ne budem u pravu pa da me demantuje ciro.Ali cisto sumnjam.U svakom slucaju zelim im sve najbolje i da pobjedimo nekako pa kako god.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 27 mar 2009, 11:46

slazem se ako budemo igrali ko protiv turske i spanije kao pi..e nema nista od bodova !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2009, 11:50

A ciro nema muda da krene napadacki , kad imamo napadacku ekipu lik hoce da se brani, ali eto valjda nece na zlo izaci
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.