FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 13 sep 2010, 12:30

bistrikboy je napisao/la:
LiMvOtElJoZe je napisao/la:Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo

a kad dodje nedelja ooo-aaa

Zeljo igrat poceo ooo-aaa

srecem cemo bodriti ooo-aaa

do pobjede te nositii ooo aaa

zajedno slaviti...

Da ste bili dole znali bi i sami ;)
Zamalo :mrgreen: Haj dobro sve,vec odakle ti ovo oooooo aaaaaa :mrgreen:
ispravljeno :)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:31

Zeljo.ba je napisao/la:Prvo pojedincima jel moguce da samo lazu krivite za poraz..pa kako mozete,dokle vise:D citava ekipa smjesna jos lazo se i trudio trcao momak..samo cekate poraz da bi napali lazu..smjesno a sto nepogledate redom Markovic smjesan ako je ono pojacanje onda neznam kako ce se pokazati aninimusi sto su dosli kod nas..po meni bespotrebno se sklonio mali Colic koji je odigrao korektno protiv Olimpika i sigurno bi bolje prozio od Markovica,onda ako Kerla nemoze ovdje igrati onda neznam gdje moze,juce svaki skok u 16 njihovo..onako bi mogli pored Kerle al u K***U!!!zao mi Bogicevica.nasi retardirani doctori ga vrate u teren..vidjelo se odma da je slomio fibulu,podkoljenica i vratice momka na teren mogao je nogu izgubiti..nemogu da vjerujem kako nisi vidjeli da momak nemoze da hoda..nadam se da ce brzo oporaviti..Culum lose kao i citava vezna linija osim Mirse koji uvijek igra koliko moze,steta sto se neugledaju na covjek koji ima preko 30 godina a sve djeca pored njeg.a opet najvise trci..radovanovic nije presao centra al dobro nisu padali golovi preko njegove strane..sve preko Markovica..kad nesmiju u Sirokom da pokazu zube gdje se moze igrat gdje je sudjenje sasvim korektno..najgore sto ce sad glumiti igracine i davat 6 komada Drini i mislice igraci..mogu oni a kad treba donijet bodove onda su pickice obicne!!
Ovo je postalo hronično, ovi napadi što se Laze tiče ali ruku na srce priznajmo sebi da su svi bili loši gledajući realno. Glavni problem je što nemamo "playmejkera", to bi trebao biti ZZ ali on je totalno isključen iz igre jer igra neko lijevo krilo??? Ne može Savić igrati tu poziciju "kreatora" ali mora (jer je Zeba kod lijeve aut linije) pa ispada smiješan...Igrači su djelovali jako umorni kao da su igrali tekmu sat prije Širokog?

Ova ekipa može da "rastura", siguran sam! Treba im malo više vremena da se uigraju ali
Zeba jednostavno mora ući u sredinu i povezati sve to, jer je ovako totalno beskoristan, bar kad su gostovanja u pitanju!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:34

Mi bijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gasimo

a kad dodje nedelja ooo-ooo

Zeljo igra, poceo aaa-aaa

srcem cemo bodriti ooo-ooo

do pobjede ga nositi,

zajedno slaviti...

Male ispravke... :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 sep 2010, 12:35

Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nego ovo mene zanima. Ova raja što idu na treninge bi mogli znati. Da li mi uopšte vježbamo defanzivu i ako da ko je u stručnom štabu zadužen zato. Ne vjerujem da je Amar jer on to ne zna niti je ikad kao igrać koga čuv'o i napad'o. Onako po logici treb'o mi Mema, ali kakav on. Hare bi im im'o šta pokazati, ali nema ga (valjda je u Famosu, gdje li). Defanziva nam je kritična ili joj se ne pridaje pažnja. Mislim da je to pogrešno i da nam se stalno obija o glavu. Daleko se stoji od igraća, ponekad previše komplikuje s loptom kad smo nazad itd. Šeha ne zna ni živog zida postaviti, a svaka tri kornera nam dođu ko jedan penal. Treba ga što prije kome tuhnut dok ga Gušo nije skroz upropastio. Ako bude im'o sreće da ode negdje gdje je dobar trener golmana možda i uspije.
Uglavnom da nije Amar trener ovo bi raja već odavno rastjerala jer generalno ova ekipa nema perspektivu što naravno ne vrijedi za par mlađih pojedinaca (Višća, možda Kerla, Zeba nije sporan i nažalost to je sve). Amar je u suštini jedina svjetla tačka, a ostalo :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 sep 2010, 12:37

voltron30 je napisao/la:
lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slažem se.
Također!
Osim - drugo ime za Želju !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 sep 2010, 12:38

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 sep 2010, 12:39

nick je napisao/la:sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
Najvjerovatnije da smo ostali bez njega za ovu polusezonu. Nije jos zvanicno ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 sep 2010, 12:44

čamac je napisao/la:Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nego ovo mene zanima. Ova raja što idu na treninge bi mogli znati. Da li mi uopšte vježbamo defanzivu i ako da ko je u stručnom štabu zadužen zato. Ne vjerujem da je Amar jer on to ne zna niti je ikad kao igrać koga čuv'o i napad'o. Onako po logici treb'o mi Mema, ali kakav on. Hare bi im im'o šta pokazati, ali nema ga (valjda je u Famosu, gdje li). Defanziva nam je kritična ili joj se ne pridaje pažnja. Mislim da je to pogrešno i da nam se stalno obija o glavu. Daleko se stoji od igraća, ponekad previše komplikuje s loptom kad smo nazad itd. Šeha ne zna ni živog zida postaviti, a svaka tri kornera nam dođu ko jedan penal. Treba ga što prije kome tuhnut dok ga Gušo nije skroz upropastio. Ako bude im'o sreće da ode negdje gdje je dobar trener golmana možda i uspije.
Uglavnom da nije Amar trener ovo bi raja već odavno rastjerala jer generalno ova ekipa nema perspektivu što naravno ne vrijedi za par mlađih pojedinaca (Višća, možda Kerla, Zeba nije sporan i nažalost to je sve). Amar je u suštini jedina svjetla tačka, a ostalo :roll:

ma 30 posto neznanja se trkom nadoknadi ali brate oni ne trce i tu je problem uvijek im prave igraca viska,ne vjerujem da ce ovako biti na proljece poslije zimskih priprema,mada ko ziv ko mrtav do proljeca :)samo da su pokretljivi ko prosle godine ovo bi licilo na nesto,nema u ovoj ligi nekih igracina ni ekipcina ako si za nijansu fizicki spremniji niko te pobjedit ne moze...

@stole
vec sam napiso juce da su vjerovatno ligamenti ako sam upravu bez lijecenja negdje u inostranstvu on je svoje manje vise odigro,tesko se vraca poslije te povrede sto fizicki sto psihicki jbg
Zadnja izmjena: nick, dana/u 13 sep 2010, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 sep 2010, 12:45

themaniaks je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:
lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)
tome nije mjesto na ovom forumu ;)
Nego na kojem jeste?
Osim - drugo ime za Želju !

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:51

čamac je napisao/la:Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nije sve tako crno ali sigurno da smo izgubili onu čvrstinu koju smo imali na strani. Imamo "previše tehničara" a premalo trkača, nešto slično k'o pape,(ned'o Bog nikom) ali doći će to na svoje vrlo brzo, bitno je da kući kiksamo u što manje tekmi, po mogućnosti da dobijemo sve!
Na proljeće u prvih 8 kola (5+3) Kući: Olimpik, Travnik, Sloboda, Široki, Velež...Na strani: Zvijezda, Leotar, Drina..
Znači proljeće je naše, samo sabura!

P.S "OSIME DODJI" :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 sep 2010, 12:53

slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Utorak, 14.09. u 19:00!

Kup utakmica:
ŽELJEZNIČAR - RUDAR P.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 15 sep 2010, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 13 sep 2010, 12:56

rossoner je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:
Jamaica je napisao/la: Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)
tome nije mjesto na ovom forumu ;)
Nego na kojem jeste?
ma onom na koji ti nemozes da se reg. ;)
[youtube][/youtube] ovi marokanci stvarno nisu normalni... 8-)
BRAVE HEART 1979-2005

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 sep 2010, 13:00

Ma ako primjetiš uopšte ne pričam o bodovima i plasmanu jer to dođe samo po sebi. Međutim, ova trenutna igra i forma mi baš ne ulijeva povjerenje da se nećemo i kući okliznuti. Ja da se sad pitam ja bi sad potpis'o da sve kući do kraja dobijemo i sve vani zijanimo. To bi bilo +3 boda, a to je Evropa ove godine, vrlo vjerovatno. A da je ona prošlosezonska igra ne bih bio zadovoljan sa više od 4-5 poraza u cijeloj sezoni. Para nema, igraća pravih ni na vidiku. Džeko odlazi više :D

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 13:28

čamac je napisao/la:Ma ako primjetiš uopšte ne pričam o bodovima i plasmanu jer to dođe samo po sebi. Međutim, ova trenutna igra i forma mi baš ne ulijeva povjerenje da se nećemo i kući okliznuti. Ja da se sad pitam ja bi sad potpis'o da sve kući do kraja dobijemo i sve vani zijanimo. To bi bilo +3 boda, a to je Evropa ove godine, vrlo vjerovatno. A da je ona prošlosezonska igra ne bih bio zadovoljan sa više od 4-5 poraza u cijeloj sezoni. Para nema, igraća pravih ni na vidiku. Džeko odlazi više :D
Slažem se @Čamac, ali puno bolje igramo kući ove polusezone, nego u jesen 2009. Ako pogledamo prošlu, prvu polusezonu, nakon 8 kola bilans: 10 (Deset) bodova (od toga kući dva remija)
Sad ćemo imati aBd 12 i to bez kiksa kući...pa kome je ovo malo :?: Nego mi pojedini navijači hoćemo da se Željo prošeta ligom, da se ne oznojimo previše... eee pa ne može to tako, sad nas svi kući dočekuju oprezno ko da im dolazi barsa!

Lakše je osvojiti titulu nego je braniti, ove sezone da bi podigli pehar moramo dati još 30% više!
Igrači još nisu ni blizu tog nivoa, ali mi (navijači) im moramo pokazati da smo uvijek uz njih!
Baš kao jučer...a oni će nam se siguran sam odužiti vrlo brzo... :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 13 sep 2010, 14:02

Haveru nemozes se zadovoljavati time sto smo prosle u ovo vrijeme imali 10 a sad cemo 12 bodova, jer 100% neces to moci nadoknaditi kao prosle godine jer je realno nemoguce da se ponovi onaj niz od proljeca i ako nam pobjegnu konkurenti na polusezoni 6-7 bodova tesko ce to biti stizati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 sep 2010, 14:26

Admiral_TM87 je napisao/la:Haveru nemozes se zadovoljavati time sto smo prosle u ovo vrijeme imali 10 a sad cemo 12 bodova, jer 100% neces to moci nadoknaditi kao prosle godine jer je realno nemoguce da se ponovi onaj niz od proljeca i ako nam pobjegnu konkurenti na polusezoni 6-7 bodova tesko ce to biti stizati
Hajd "vako", ja sam prosle godine vodio rovovsku borbu ovdje i ubjedjivao se da cemo proigrati i da ce odcepiti i hvala bogu odcepi.Igrali smo drukcije puno defanzivnije u odbrani se nije fakticki nista promjenilo i dalje je seha na golu i dalje igraju radovanovic, bogicevic i mesic i dalje je culum i svraka za defanzivnom veznom, znaci ne treba traziti razlog u tome igraci su isti a primamo vise golova, cak mislim da igraci koji su stigli da su bolji od onih koji su otisli Zeba, Colic, Markovic. Mislim da ova ekipa nema samo jednu stvar a da su u sustini jaci i bolji nego prose godine a to je PSIHA, tacnije poraz od travnika nas je izvrnuo naopako i trebace sigurno vremena isto tako i srece da se vratimo na pobjednici kolosjek treba samo da mlatnemo negdje nekoga na strani, juce su se igraci krili na terenu skoro svi osim laze ( u tome i lezi razlog sto ja gotivim lazu ) bjezali od lopte ne zeleci preuzeti odgovornosti ( ovo je ono sto fali ovoj ekipi a sto smo prosle godine imali u Bekricu, vodja na terenu ) nekako kontam to bi morao biti Zeba po svemu i iskustvu i znanju kad preuzme odgovornost i zaigra kako zna
( utakmica protiv leotara ) primjetice se uveliko na nasoj ekipi.Ekipa igra promjenjivo i jos uvijek nadolazimo, vruce - hladno, desice nam se identicna situacija kao prosle godine kako prvenstvo bude odmicalo bicemo i bolji i jaci u svim segmentima samo treba istrpiti ovaj period...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 sep 2010, 14:38

Promjena termina sutrasnje utakmice

ŽELJEZNIČAR - RUDAR PRIJEDOR
14. 09. 2010. 19:00
Sudija: Živković Anto (Orašje)
A 1: Perić Stevo (Bijeljina)
A 2: Forto Admir (Vitkovići)
IV: Golać Edin (Banovići)
Delegat: Tripunović Ljubiša (Doboj)
Kontrolor suđ.: Đurić Slobodan (Doboj)
AMAR OSIM

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 sep 2010, 15:00

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo

a kad dodje nedelja ooo-aaa

Zeljo igrat poceo ooo-aaa

srecem cemo bodriti ooo-aaa

do pobjede te nositii ooo aaa

zajedno slaviti...

Glupo :roll:

Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo

Igraj Zeljooo plava masino

Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo

Igraj Zeljooo moja zakletvo

A kada dodje nedjelja ooo-ooo
Sa tobom sam opet ja aaa-aaa
Gromoglasno navijam ooo-ooo
Ponovo sam radostan, lud i ponosan.. na tebe ponosan.

Za tebe sve spreman da dam
zivot si moj i djecacki san

Za tebe sve spreman da dam
zivot si moj i djecacki san

Poraz ili pobijeda ooo-ooo
Sa tobom sam opet ja aaa-aaa

Zastava u rukama ooo-ooo
Glasno pjesma iz grla...

ZELJO SAMPION , ZELJO SAMPION !

Da je Bogdo' ovako. Istampati na papirice tekst pjesme i podjeliti po tribini.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 sep 2010, 15:07

Mislim glupo je bilo ocekivati nesto vise u Sirokom Brijegu, Siroki ima extra ekipu, extra pojedince ( sto su i pokazali ) kad se k tome doda kriza u kojoj su, odnosno imperativ pobjede protiv Zelje sve je jasno i plus u goste im dolazi Prvak drzave, normalno da ce ljudi dati sve od sebe. . . Zeljeznicar jos uvijek nije pronasao pravu formu, bit ce to mnogo bolje, dok Osim motivise igrace. . .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []