FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 25 jan 2018, 20:08

Dobre pare su se dobile e sad trebaju uloziti u pojacanja
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2018, 20:09

I Demirel ide u Portugal sa Hadzicem navodno prekosutra potpisuju ugovor. Al dok se urade ove transkacije pocece i ova liga :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 20:18

Trenutno smo dobri 0 KM, polako. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 25 jan 2018, 20:21

Ovdje neko napisa Sadiku odradio zadnji trening sa ekipom a kako znam on uošte nije predmet ove prodaje u portugal. Valjda Hadžić i Veladžić.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2018, 20:22

Nogometaši Sarajeva Nedim Hadžić i Demirel Veladžić u subotu bi trebali potpisati ugovor sa portugalskim Leixoesom.
Ova dva omladinca ekipe s Koševa sutra će otputovati u Portugal gdje će obaviti ljekarske preglede, a za subotu je planirano i zvanično potpisivanje ugovora.

Ekipa Leixoesa se nakon 21. odigranog kola u portugalskoj Segundi nalazi na petoj poziciji sa 35 osvojenih bodova, dva manje od Academice koja se nalazi na drugom mjestu koje direktno vodi Primeiru.

Nedim Hadžić upisao je 12 nastupa za prvi tim Sarajeva, a postigao je dva pogotka. S druge strane, Veladzić je odigrao dva meča i postigao je jedan pogodak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2018, 20:23

haris004 je napisao/la:Ovdje neko napisa Sadiku odradio zadnji trening sa ekipom a kako znam on uošte nije predmet ove prodaje u portugal. Valjda Hadžić i Veladžić.
Sadiku valjda ide u Svabiju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jan 2018, 20:37

Bravo za upravu! Sad s ovim parama ćemo izdominirati naredne 3 sezone, jer imamo najbolju upravu i najstručnije ljude na bitnim pozicijama! Grupna faza do 2020 nije nerealna. Kantardžići i Sabrine donose pehare u naše vitrine! :opaopa: :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jan 2018, 21:00

Armin Semić prešao iz Sarajeva u Željezničar: Došao sam tamo gdje vjeruju u mene

“Jednostavno sam vidio da neću uspjeti u Sarajevu. Rečeno mi je da ću završiti karijeru u omladinskom pogonu i da je to kraj za mene. Nisam želio ostati tamo gdje me ne žele i gdje ne vjeruju u mene”,

U Željezničar sam došao prije dvije sedmice. Svi su me lijepo primili, od trenera Žerića i Joldića, do cijele ekipe. Igrat ću za mlađe juniore u federalnoj ligi i borit ću se da naredne sezone igrao Premijer ligu kao junior”

“Od prvog treninga ovdje sam vidio veću profesionalnost. Vidim da ovdje mogu ostvariti napredak, te da me žele i vjeruju u mene. Dao sam sve što sam mogao klubu, a nisam dobio ništa. Želio sam zaigrati za prvi tim, ali nisu me željeli ni u mlađim kategorijama”, istakao je Semić, te je dodao:

“Osjećam se bolje u Željezničaru. Osjećam da ću ovdje dobiti prostor za napredak, ako budem dobro trenirao i davao sve od sebe. Želio bih se zahvaliti trenerima i ekipi na lijepom prijemu. Vraćeno mi je samopouzdanje koje sam izgubio u Sarajevu”.

:lol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jan 2018, 21:07

Jel moguće da Husarić i dalje pljuje po Sarajevu, yebo mu svinjski svu familiju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 25 jan 2018, 21:13

Dok su Elvir, Dino, Sabrine i kompanija u klubu ja se ne brinem da ce kvalitetno ulozit pare.
Znaci idu novi autici, vikendice, ajfoni itd a mi cemo ovje molit Boga da Ahmu ne uhvati alergija na proljece.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 21:29

ledesma je napisao/la:Jel moguće da Husarić i dalje pljuje po Sarajevu, yebo mu svinjski svu familiju
normalno , nakon poniženja od direktorice i Valentina, on nije isti lik, pogotovo jer ga je pravno dženazirala na Duletu... :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jan 2018, 21:38

Zukanovic je napisao/la:Armin Semić prešao iz Sarajeva u Željezničar: Došao sam tamo gdje vjeruju u mene

“Jednostavno sam vidio da neću uspjeti u Sarajevu. Rečeno mi je da ću završiti karijeru u omladinskom pogonu i da je to kraj za mene. Nisam želio ostati tamo gdje me ne žele i gdje ne vjeruju u mene”,

U Željezničar sam došao prije dvije sedmice. Svi su me lijepo primili, od trenera Žerića i Joldića, do cijele ekipe. Igrat ću za mlađe juniore u federalnoj ligi i borit ću se da naredne sezone igrao Premijer ligu kao junior”

“Od prvog treninga ovdje sam vidio veću profesionalnost. Vidim da ovdje mogu ostvariti napredak, te da me žele i vjeruju u mene. Dao sam sve što sam mogao klubu, a nisam dobio ništa. Želio sam zaigrati za prvi tim, ali nisu me željeli ni u mlađim kategorijama”, istakao je Semić, te je dodao:

“Osjećam se bolje u Željezničaru. Osjećam da ću ovdje dobiti prostor za napredak, ako budem dobro trenirao i davao sve od sebe. Želio bih se zahvaliti trenerima i ekipi na lijepom prijemu. Vraćeno mi je samopouzdanje koje sam izgubio u Sarajevu”.

:lol:
Semić: San mi je istrčati pred puno Koševo, ljubav prema Sarajevu nastala je i zbog Hordi zla
:rol: Ovo ljetos pricao. Ocigledno neki ufurani malac...umislio da je Ronaldo :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 21:51

da je ove iz Čelika premuntat da uzmu Novakovića :think:

- ovaj probni ide u tursku s nama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 22:05

DenchiNL je napisao/la:da je ove iz Čelika premuntat da uzmu Novakovića :think:

A šta je s njim? Do kad ima ugovor s nama? Neće da raskine jer ne može naći angažman?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:10

BordoSarajevo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:da je ove iz Čelika premuntat da uzmu Novakovića :think:

A šta je s njim? Do kad ima ugovor s nama? Neće da raskine jer ne može naći angažman?
do ljeta, a što bi jbt, ne bi ni ja :D neko je pregovaro s njim iz naše lige i odustao zbog plate, cifra jbg...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jan 2018, 22:13

zlo87 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Bravo upravo! Dva najveca talenta odose za sicu :bih:
To je taj sistem koji treba da ima svaki klub, a sad nam probajte naci jos nekog grijaca tribina u prekodrinskim nizeligasima :bih:
Po cemu du oni veci talenti od Mustafica ili Mujkica? Po medijskim naslovima?
Dobro eto nisu najveci, ali da su medju najvecim, jesu. I nije valjda da mislis da je ovo pravi put kojim treba da ide sto se tice transfer politike?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jan 2018, 22:16

Evolution87 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
To je taj sistem koji treba da ima svaki klub, a sad nam probajte naci jos nekog grijaca tribina u prekodrinskim nizeligasima :bih:
Dobro eto nisu najveci, ali da su medju najvecim, jesu. I nije valjda da mislis da je ovo pravi put kojim treba da ide sto se tice transfer politike?
Normalno da ne mislim, ali ako je istina sto sam cuo za Hadzica, neka ide. Sto se Veladzica tice, igrao je kod Jesica i nestao, ne znam kakav je sada.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:18

Evolution87 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
moraš shvatiti da se i igrači nešto pitaju, svi hoće vani jbg...dok nam i savez i liga se ne promjene pa da ličimo na nešto, ne možeš očekivati neke radikalne promjene po pitanju juniora i minutaže...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jan 2018, 22:24

Neki se raduju kao da su jack-pot dobili i broje cifre,450k,500k,800k eura,pretvaraj to u marke,mastaju o ulaganju tih sredstava u pojacanja itd. Samo mastate braco,samo mastate. Najveci dio te love ce uzeti Tan,da namiri ono sto je ulozio,a cilj ulaganja u akademiju mu je i bio ovo,prodaja talenata i ugradivanje u procente. Djelomicno ce koristi imati i ovi iz Uprave,redovna plata,regresi,bajramluci,bozicnice itd.
Nikakve fajde od ovog novca nece imati klub u smislu da ce se nesto ulagati u ekipu. Zivi bili pa vidjeli.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 22:25

Svaka čast za ovaj potez sa polusezonskim kartama, skidam kapu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 15 gostiju.