Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Reci nam?Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Da nije E. Zec? Svakako se nadam da ce i Modic sarnut. Ako nista radi rotacije. Duga je sezona. A mozda i explodira pa ga fino unovcimo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Profesionalnost na prvom mjestu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Modic bi sutra il prekosutra trebo doci, rjesava papire doce na posudbu , a @Rokako vam govori istinu , bice bumm pravi.. Ediit: Blagojevic nas napusta na ljetoTMovac je napisao/la:Da nije E. Zec? Svakako se nadam da ce i Modic sarnut. Ako nista radi rotacije. Duga je sezona. A mozda i explodira pa ga fino unovcimo
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 25 jan 2018, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
samoposmatram
- Kontakt:
Za SP u Rusiji je kupljeno 7500 kvadratnihmetara gotove hibridne trave od firme NKI iz Danske. Pogledaj na ovom linku video, kako prave hibridni teren. Daleko jeftinije bi bilo da dostave ovaj teren. I onako nasi sleperi su najjeftiniji u europi. I najbolji po kvalitetu transporta.Zeljo92 je napisao/la: Ne vjerujem da ce odma hibridnu, obicnu travu ce prvo pa kad se bude imalo para stavit ce hibridnu. Moraju je stavit ako planiraju da trava tj teren ima duzi vijek trajanja, isplatljivije je imati hibridnu travu kako god da okrenes.
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-1 ... til-sommer
za Ermina Zeca se zna odavno, vjerovatno posudba do kraja ove sezone.
@samoposmatram, gledao sam par klipova, nema sta vrh vrhova.
@samoposmatram, gledao sam par klipova, nema sta vrh vrhova.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
reko ti je @zeljo92 sve iznad , postoji velika sansa da dodje Ermin Zec , isto tako male su sanse da Vojo ostane kod nas na ljeto uz blagoja koji ide jos par njihTMovac je napisao/la:**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 26 jan 2018, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Pa vjerovatno , mu istice ugovor, na ljeto kada bi mogo potpisat ugovor sa nama jer, sigurno je da ce mo mozda ostat bez voje moramo se osigurat nekako kud ce bolja opcije od Zeca Ermina brz nezgodan jak igrac ? blagojevic ide sigurnoZenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Aj zalosti, sam sebe sam nasmijao.braco je napisao/la: Široki sigurno neće Zeca.
NK Opus Dei.
Ma kakav Siroki il Zrinja sve sto znam jeste pricalo se sa Zecom jesul se dog nez al postoji sansa da dodje posudbabraco je napisao/la:Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Zec bi bio veliko pojačanje i ako se ikako može uzeti,tu se nema šta razmišljati,taman da je i za samo ovu polusezonu.Neko je spomenuo slučaj Kerla.Ne može se to porediti.Zec je razina više,TOP igrač za ovu ligu u svakom slučaju.
Skup si takvi igraci svakako, dobro ga mi platimo za pola godine ugovora, a onda opet trazi mu zamjenu na ljeto pred europu, na zimu isto tako.braco je napisao/la:Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Da nam je finansijski se osigurati, pa par ovih kljucnih igraca potpisati na 2-3 godine, da imamo neki kontinuitet.
- Zeljeznicar -
- Jaozinho22
- Kontakt:
Po ovom izvještaju krv se piša na pripremama
Crnov je full spreman, pored već ovih dokazanih očekujemo da će se neko nenadano nametnuti i explodirati..konkurencija za takvo nešto je ogromna od Crnova samog,Jusufija,Ćubare,Žerića ili Mujagića.
Sve u svemu očekuje nas bitka na dva fronta, kvalitet imamo i prvi smo favoriti !
Volim te Željo !
Crnov je full spreman, pored već ovih dokazanih očekujemo da će se neko nenadano nametnuti i explodirati..konkurencija za takvo nešto je ogromna od Crnova samog,Jusufija,Ćubare,Žerića ili Mujagića.
Sve u svemu očekuje nas bitka na dva fronta, kvalitet imamo i prvi smo favoriti !
Volim te Željo !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.