Utakmice klubova iz BiH na TV-u

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 mar 2009, 23:12

miky_hz je napisao/la:
gojko je napisao/la:koga cemo sada gledati na tv?msm ovo sada kolo sto ide jel borac-sarajevo?
Trebala bi Sloboda-Zrinjski,ali posto je Sloboda u pitanju nebi me cudilo da izmisle neke probleme,kao protiv Zelje reflektori i nesto slicno tako...

Tako da mislim da ce Sarajevo-Borac,iako je prva utakmica kvalitetnija(bar prema polozaju na tabeli). Zbog razloga sto je Sloboda domacin mislim da ce naci neki razlog samo da ne budu na tv-u jer je poznato kako prolaze ekipe kod njih ;)
jao pa mi smo BH fudbalski Bogovi covjece,namjestamo na srani,namjestamo kuci...hmm nisam znao da smo toliko uticajni :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 mar 2009, 10:40

valjalo bi da bude sarajevo na tv-u ;)
mB!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 mar 2009, 21:11

Super bi bilo da pod reflektorima igramo s Borcem.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

High

Post Postao/la High » 26 mar 2009, 21:13

Je li ima neko informaciju koja ce tekma biti na TV - u u 20. kolu ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 mar 2009, 22:15

na stranici kluba pise da je Sloboda-zrinjski u 16 sati...sto dalje impicira da je u nocnom terminu vjerovatno sarajevo-borac :mrgreen: ...nema mi tu neke logike prenosit ovo iz SA prije ove iz TZ al et..valjda su kontali da je previse zrinjskog bilo na TV..mada nemam nista protiv ove tekme sa Koseva
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 mar 2009, 01:07

slani grad je napisao/la:na stranici kluba pise da je Sloboda-zrinjski u 16 sati...sto dalje impicira da je u nocnom terminu vjerovatno sarajevo-borac :mrgreen: ...nema mi tu neke logike prenosit ovo iz SA prije ove iz TZ al et..valjda su kontali da je previse zrinjskog bilo na TV..mada nemam nista protiv ove tekme sa Koseva
Zasto se ne bi prenosilo Sloboda -Zrinjski? to je derbi kola..jedino ako paše Slobodi da nije na tv-u ili nekome smeta sto je Zrinjski svako malo na tv-u!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 27 mar 2009, 08:09

Pa nekako je logično da se prenosi utakmica u kojoj igraju treća i prva ekipa prvenstva.
Momče Hercegovče

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 27 mar 2009, 11:40

ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade :roll: :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 mar 2009, 11:58

kinone je napisao/la:ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade :roll: :roll:
lupas bezveze..sloboda da nije htjela da se prenose njene utakmice ne bi ni potpisivala ugoor o prenosu...nije morala,jel tako...svi se ovdje ko mutavi fatate te famozne utakmice protiv zelje u 1. kolu....ljepo je objasnjeno zasto se nije prenosila ta utakmica i neznam sta hocete...evo ja cu vam rec jer valjda to hocete da cujete....da,mi namjestamo utakmice i kod kuce i na strani...da,mi kupujemo sudije..zato svake godine igramo u evropi,zato nas je borac dobio na Tusnju sa jednim udarcem prema golu...bezz tu nesto kolutate ocima kao najvece postenajcine a znate NAZALOST I SAMI kakva je ovo liga

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 mar 2009, 12:12

slani grad je napisao/la:
kinone je napisao/la:ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade :roll: :roll:
lupas bezveze..sloboda da nije htjela da se prenose njene utakmice ne bi ni potpisivala ugoor o prenosu...nije morala,jel tako...svi se ovdje ko mutavi fatate te famozne utakmice protiv zelje u 1. kolu....ljepo je objasnjeno zasto se nije prenosila ta utakmica i neznam sta hocete...evo ja cu vam rec jer valjda to hocete da cujete....da,mi namjestamo utakmice i kod kuce i na strani...da,mi kupujemo sudije..zato svake godine igramo u evropi,zato nas je borac dobio na Tusnju sa jednim udarcem prema golu...bezz tu nesto kolutate ocima kao najvece postenajcine a znate NAZALOST I SAMI kakva je ovo liga
Pa od podpisa ugovora se uzme neka kinta, kakva takva al se dobije... A onda fino ne rade reflektori :mrgreen:
Pa opet kinta od ulaznica...
010 ISN'T JUST A CODE

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 mar 2009, 12:53

RK Gradacac je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Pa od podpisa ugovora se uzme neka kinta, kakva takva al se dobije... A onda fino ne rade reflektori :mrgreen:
Pa opet kinta od ulaznica...
da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosa :D :D ..nema Sloboda marke od TV prava...jel znas kolkoje dinamo recimo dobio od tv prava za VOLIM NOGOMET...5000 kuna,junace...a njihova emisija i sve sto se vrti oko njihove lige je 10 jaca od nase...pa i finansije...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 mar 2009, 13:25

slani grad je napisao/la: da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosa :D :D ..nema Sloboda marke od TV prava...jel znas kolkoje dinamo recimo dobio od tv prava za VOLIM NOGOMET...5000 kuna,junace...a njihova emisija i sve sto se vrti oko njihove lige je 10 jaca od nase...pa i finansije...
Moze li neki link kao dokaz za ovu tvrdnju??
010 ISN'T JUST A CODE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2009, 13:47

Svi klubovi su dobili kolko tolko para (mislim da ove sto su potpisali) nisu neke velke pare ali uglavnom bolje ista nego nista...jedino je Siroki svoje utakmice ustupio besplatno na gledanje ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 mar 2009, 13:50

RK Gradacac je napisao/la:
slani grad je napisao/la: da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosa :D :D ..nema Sloboda marke od TV prava...jel znas kolkoje dinamo recimo dobio od tv prava za VOLIM NOGOMET...5000 kuna,junace...a njihova emisija i sve sto se vrti oko njihove lige je 10 jaca od nase...pa i finansije...
Moze li neki link kao dokaz za ovu tvrdnju??
mislim da sam i ja to negdje procitao, izvor je sportske ili index. mada bi to mogla biti patka lopovskoga dinama

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 mar 2009, 14:51

ovi prijenosi su dobri, ako nista onda radi sudjenja... pa sad sudjenje Celik - sloboda, bilo bez greske. samo se nadam da ce i Celik, jednom ove polusezone, prikazivati uzivo na strani, pa da i mi okusimo slast dobrog sudjenja.
Postovanje treba zaraditi.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 27 mar 2009, 15:20

kad_kako je napisao/la:ovi prijenosi su dobri, ako nista onda radi sudjenja... pa sad sudjenje Celik - sloboda, bilo bez greske. samo se nadam da ce i Celik, jednom ove polusezone, prikazivati uzivo na strani, pa da i mi okusimo slast dobrog sudjenja.
celika u gostima moze prenositi samo protiv zrinjskog,jer ostali njegovi protivnici nisu potpisali ugovor za prijenos
Republika Zenica

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 mar 2009, 15:48

bh hrvat je napisao/la: mislim da sam i ja to negdje procitao, izvor je sportske ili index. mada bi to mogla biti patka lopovskoga dinama
Moguce, jos jedna u nizu izjava Zdravka Mamica :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 mar 2009, 18:46

miky_hz je napisao/la:Svi klubovi su dobili kolko tolko para (mislim da ove sto su potpisali) nisu neke velke pare ali uglavnom bolje ista nego nista...jedino je Siroki svoje utakmice ustupio besplatno na gledanje ;)
pravi klub.. 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2009, 20:06

Ja koliko znam nitko od klubova ne dobiva nista za to, no et, nee znam odakle miky-u informacije?
...Život za Široki...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2009, 20:07

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja koliko znam nitko od klubova ne dobiva nista za to, no et, nee znam odakle miky-u informacije?
Pa receno je jbg,a i slusao sam onoga bevandu kako se zove iz sirokog kako kaze da su oni jedino besplatno dali,jbg ako on laze lazem i ja tebe :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Jaled7, Mostarska, StarmoCity, Zaboljesutra i 25 gostiju.