FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:27

zagorski je napisao/la:Neki se raduju kao da su jack-pot dobili i broje cifre,450k,500k,800k eura,pretvaraj to u marke,mastaju o ulaganju tih sredstava u pojacanja itd. Samo mastate braco,samo mastate. Najveci dio te love ce uzeti Tan,da namiri ono sto je ulozio,a cilj ulaganja u akademiju mu je i bio ovo,prodaja talenata i ugradivanje u procente. Djelomicno ce koristi imati i ovi iz Uprave,redovna plata,regresi,bajramluci,bozicnice itd.
Nikakve fajde od ovog novca nece imati klub u smislu da ce se nesto ulagati u ekipu. Zivi bili pa vidjeli.
de ne glupiraj se...mogao je kupiti hotel, otvoriti restoran, ili bilo šta drugo i zarađivao bi više...hoće da se obogati preko nas jel :D oj jbm ti :facepalm: :damn: milijarder skonto dat ću 4 miliona i onda ću čekat godinama da to vratim po 100-200k svakih 6 mjeseci, ali nakon 10 godina onda je sve profit :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: SPECIJALNA NASTAVA buraz :facepalm:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 jan 2018, 22:38, ukupno mijenjano 3 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jan 2018, 22:27

zagorski je napisao/la:Neki se raduju kao da su jack-pot dobili i broje cifre,450k,500k,800k eura,pretvaraj to u marke,mastaju o ulaganju tih sredstava u pojacanja itd. Samo mastate braco,samo mastate. Najveci dio te love ce uzeti Tan,da namiri ono sto je ulozio,a cilj ulaganja u akademiju mu je i bio ovo,prodaja talenata i ugradivanje u procente. Djelomicno ce koristi imati i ovi iz Uprave,redovna plata,regresi,bajramluci,bozicnice itd.
Nikakve fajde od ovog novca nece imati klub u smislu da ce se nesto ulagati u ekipu. Zivi bili pa vidjeli.
:salut: :salut: :salut: :salut:

najbolji forumas na temi u zadnje vrijeme.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2018, 22:31

Surova istina, nažalost.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 25 jan 2018, 22:36

Zlo87 reci i nama šta si cuo za hadzica

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2018, 22:36

U pravu si zagorski, možemo mi qrcu svirat, ja još nisam zaboravio onaj post (ja msm @Totti) kad je stavio sve uhljebe iz kluba na jedno mjesto. Da nam sutra Čelsi Mersu kupi za 20 miliona, mi ćemo bit u istim gov.nima i dovodit neke menadžerske Teleoptičare.
Dobar potez s kartama, da ipak pohvalimo šta je za pohvalu. :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:37

Primorac je napisao/la:Zlo87 reci i nama šta si cuo za hadzica
zlo ne govori ovom , poslat ćemo im mail u portugal ko što smo se dogovorili ;) :thumbup: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jan 2018, 22:39

pisao sam vec da ga husref ne mirise i da se "uobrazio" na treninzima.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jan 2018, 22:39

zlo87 je napisao/la: Normalno da ne mislim, ali ako je istina sto sam cuo za Hadzica, neka ide. Sto se Veladzica tice, igrao je kod Jesica i nestao, ne znam kakav je sada.
Ma ja samo hocu da kazem da je puno pametnije ostavti i Hadzica i Velagica i Sadikua i davati im minute u prvom timu, nego ih nogirati cim prva ponuda dodje. Taman kad bi jedan od njih uspio i izrastao u “Cimirota”, puno bi klub ima vise koristi nego sada.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 25 jan 2018, 22:40

DenchiNL je napisao/la:
zlo ne govori ovom , poslat ćemo im mail u portugal ko što smo se dogovorili ;) :thumbup: :rol:
Ti **** više papak

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 25 jan 2018, 22:42

zlo87 je napisao/la:
pisao sam vec da ga husref ne mirise i da se "uobrazio" na treninzima.
U pravu si da ga ne miriše od kad je Hus došao mali Nedim je kod njega odigrao citavu 21 min

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jan 2018, 22:43

FrancescoTotti je napisao/la:
:salut: :salut: :salut: :salut:

najbolji forumas na temi u zadnje vrijeme.
Hvala tebra ;)
Evo samo razmisli,nemamo dugova,plate (uglavnom) su redovne,imamo svoj kakav-takav kamp itd.,dakle imamo najbolji startnu poziciju u odnosu na ostale ligase,barem na papiru i evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori. A slican scenario ocekujem i na ljeto. Ko do sada nije shvatio ili nije htio da shvati nece nikada.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:43

Primorac je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ti **** više papak
Vai Vai :D :wave: :rol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jan 2018, 22:46

Zukanovic je napisao/la: “Rečeno mi je da ću završiti karijeru u omladinskom pogonu i da je to kraj za mene."

:lol:
Brutalno a nije mu ni 18 godina. Šta je mali očekivao? On je ovdje nešto pogrešno shvatio. Nije akademija omladinska škola pa da si tu sve dok se plaća članarina. Imao je sve uslove i sve besplatno njegovo je bilo samo da igra. Hvala, doviđenja i prijatno...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2018, 22:47

zagorski je napisao/la:evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori.
pa čovječe nismo znali za Cimijev transfer kad se zovnuo ovaj na probu jbt...ti koda su legle pare već a mi eto nećemo dobre igrače???
neće Obrad da šarne pa šta sad, hoće na pola pa da bira na ljeto...ko i dosta drugih...nije u formi ne igra, ti ga vratiš taman i on ode... :thumbup:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 25 jan 2018, 22:49

"Navijači FK Sarajevo decenijama pomažu i prate svoj voljeni klub. Tako je bilo svih ovih godina, od Beograda i Zagreba, preko Orebra i Cluja do Bihaća i Širokog Brijega. Sada je došao trenutak da FK Sarajevo i njegova vjerna armija navijača pomogne onima, koji su najskuplje platili navijanje za Bordo tim. Na adresu grupe navijača FK Sarajevo prije nekoliko dana stigla je sudska presuda o podmirenju troškova nakon nereda u Širokom Brijegu iz 2009. godine kada je ubijen naš navijač, Vedran Puljić. Navijači Sarajeva su, osim što su nepravedno osuđeni, uz to dužni platiti odštetu zbog incidenata u kojima je još šest navijača ranjeno iz vatrenog oružja, za šta do današnjeg dana nisu kažnjeni počinioci.

Klub je odlučio stati uz svoje navijače i sav prihod od prodaje polusezonskih karata za proljetni dio prvenstva usmjeriti na podmirivanje pomenute kazne. U petak, 26. januara, u preprodaju bit će puštene polusezonske ulaznice za tribine “Sjever - Vedran Puljić”, “Istok” i “Zapad” po jedinstvenoj cijeni od 50 KM. Svi prvotimci, stručni štab i uposlenici kluba podržat će akciju kupovinom ulaznica.

FK Sarajevo poziva sve navijače i simpatizere da podrže akciju i kupe svoju ulaznicu, kojom će pomoći prijateljima s tribina i imati priliku gledati sve utakmice voljenog kluba u proljetnom dijelu sezone. Polusezonsku ulaznici možete kupiti i ako niste redovan član FK Sarajevo. Ukoliko već posjedujete sezonsku ulaznicu, novu polusezonsku možete kupiti anonimno, a Udruženje navijača FK Sarajevo (UNFKS) će je proslijediti članovima koji je sebi ne mogu priuštiti, a redovni su na svim utakmicama Bordo tima. Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo otvoren je svakim danom od 8 do 16.30 sati u ulici Maršala Tita 38/b, a kupovina i narudžba ulaznica je moguća i u Bordo Fan Shop -ovima (Maršala Tita 38/b i Bezistan).

"Navijači, ljudi koji vole ovaj klub, oni su nešto posebno i čine Sarajevo drugačijim klubom i daju mu veću vrijednost. Uvijek imamo veliku podršku i hvala im na tome", rekao je Husef Musemić, trofejni trener Fudbalskog kluba Sarajevo. Mnogo radosti su klub i igrači Sarajeva donijeli svim zaljubljenicima u Bordo boju, ali povezanost nije bitna samo kada se ostvaruju pobjede i bilježe dobri rezultati. Najveća vrijednost Bordo porodice je što smo tu jedni za druge i kada je najteže. U INAT SVIMA!"
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jan 2018, 22:53

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori.
pa čovječe nismo znali za Cimijev transfer kad se zovnuo ovaj na probu jbt...ti koda su legle pare već a mi eto nećemo dobre igrače???
neće Obrad da šarne pa šta sad, hoće na pola pa da bira na ljeto...ko i dosta drugih...nije u formi ne igra, ti ga vratiš taman i on ode... :thumbup:
Igraći koji žele da im dajemo platu do ljetnog prelaznog roka, nam ne trebaju, moje mišljenje :nene:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jan 2018, 22:58

@Sabinho, šta nam možeš reći o klubu "Leixoes"? Znam da ti to sve pratiš. Vidim da su trenutno dva boda od prve lige. Tu su i B ekipe Porta, Benfike, Brage i Sportinga valjda ih primjete ako ništa... :hmmmm:

High

Post Postao/la High » 25 jan 2018, 23:00

Manite se trivijalnosti - dobit ćemo novu himnu. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 jan 2018, 23:00

High je napisao/la:Manite se trivijalnosti - dobit ćemo novu himnu. :D

Živ je!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2018, 23:05

High je napisao/la:Manite se trivijalnosti - dobit ćemo novu himnu. :D
Welcome back profa :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.