FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 25 jan 2018, 23:15

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:evo sada otprilike ocekujemo priliv sredstava cca 700-800k eura (Cimirot i ova tri malca),pa ocekivati je bar dva extra kvalitetna igraca da dovedemo i napadnemo titulu,a umjesto toga dobijemo lika koji haman godinu dana nije igrao u drugoligasu,a tzv. ‘mrtva’ Sloboda ti klepi igraca kojeg ti zelis i koji ti treba,to puno govori.
pa čovječe nismo znali za Cimijev transfer kad se zovnuo ovaj na probu jbt...ti koda su legle pare već a mi eto nećemo dobre igrače???
neće Obrad da šarne pa šta sad, hoće na pola pa da bira na ljeto...ko i dosta drugih...nije u formi ne igra, ti ga vratiš taman i on ode... :thumbup:
Ok,ali vidjeces i na ljeto da ce biti slicno. Ako se marka od ovih sredstava ulozi u ekipu i ako se dovede bar jedno kvalitetno pojacanje koje ce nam uliti nadu u neki rezultat ti imas od mene rucak u kojem god hoces restoranu,naravno piće,kolač,konobaricu i sve ostalo sto ide uz dobar rucak :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2018, 23:28

Memara je napisao/la:@Sabinho, šta nam možeš reći o klubu "Leixoes"? Znam da ti to sve pratiš. Vidim da su trenutno dva boda od prve lige. Tu su i B ekipe Porta, Benfike, Brage i Sportinga valjda ih primjete ako ništa... :hmmmm:
Nista posebno bruderu, sjecam ih se prije da su bili reeovni u prvoj. Zadnjih par sezona su zaradili finih parica pa sad vjerovatno pokusavaju da nastave sa tim. Sredina za razvoj je super, Leixoes ima 50:50 sanse da udje u prvu ligu, a i da ne udju opet su igraci u dobrom izlogu. Ovi B timovi velikana n3 mogu u visi rang, tako da se ovaj Porto B ne pika na tabeli.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 jan 2018, 23:48

UNFKS i HZ pozivaju sve svoje članove i simpatizere FK Sarajevo da se uključe u akciju skupljanja pomoći za plaćanje odštete navijačima osuđenim zbog nereda u Širokom Brijegu 2009. godine.

Nakon što je ubijen Vedran Puljić i ranjeno šest naših drugova, a da nisu uhapšeni i osuđeni oni koji su pucali, nastavljen je pritisak i progon navijača Sarajeva. Na njihove adrese stigla je drakonska odšteta koju moraju odmah platiti.

Prvi korak je kupovina polusezonskih ulaznica u Klubu po cijeni od 50 KM za sve tribine na Koševu.

Uskoro će biti organizovane brojne akcije, derneci, svirke i prodaje rekvizite, a sav prihod će ići na račun u ove svrhe.

Ovom akcijom moramo još jednom pokazati da su Horde zla jače nego ikada i da žrtve u Širokom nisu bile uzaludne.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI, PRAVI DRUGOVI UVIJEK NAJJAČI !
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 jan 2018, 06:01

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Neki se raduju kao da su jack-pot dobili i broje cifre,450k,500k,800k eura,pretvaraj to u marke,mastaju o ulaganju tih sredstava u pojacanja itd. Samo mastate braco,samo mastate. Najveci dio te love ce uzeti Tan,da namiri ono sto je ulozio,a cilj ulaganja u akademiju mu je i bio ovo,prodaja talenata i ugradivanje u procente. Djelomicno ce koristi imati i ovi iz Uprave,redovna plata,regresi,bajramluci,bozicnice itd.
Nikakve fajde od ovog novca nece imati klub u smislu da ce se nesto ulagati u ekipu. Zivi bili pa vidjeli.
de ne glupiraj se...mogao je kupiti hotel, otvoriti restoran, ili bilo šta drugo i zarađivao bi više...hoće da se obogati preko nas jel :D oj jbm ti :facepalm: :damn: milijarder skonto dat ću 4 miliona i onda ću čekat godinama da to vratim po 100-200k svakih 6 mjeseci, ali nakon 10 godina onda je sve profit :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: SPECIJALNA NASTAVA buraz :facepalm:
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.

Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...

Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jan 2018, 08:38

simidobar je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Neki se raduju kao da su jack-pot dobili i broje cifre,450k,500k,800k eura,pretvaraj to u marke,mastaju o ulaganju tih sredstava u pojacanja itd. Samo mastate braco,samo mastate. Najveci dio te love ce uzeti Tan,da namiri ono sto je ulozio,a cilj ulaganja u akademiju mu je i bio ovo,prodaja talenata i ugradivanje u procente. Djelomicno ce koristi imati i ovi iz Uprave,redovna plata,regresi,bajramluci,bozicnice itd.
Nikakve fajde od ovog novca nece imati klub u smislu da ce se nesto ulagati u ekipu. Zivi bili pa vidjeli.
de ne glupiraj se...mogao je kupiti hotel, otvoriti restoran, ili bilo šta drugo i zarađivao bi više...hoće da se obogati preko nas jel :D oj jbm ti :facepalm: :damn: milijarder skonto dat ću 4 miliona i onda ću čekat godinama da to vratim po 100-200k svakih 6 mjeseci, ali nakon 10 godina onda je sve profit :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: SPECIJALNA NASTAVA buraz :facepalm:[/quote
Ko zna kakvi su to talovi, mozda mu sluzimo ko praonica... Nije moguce za biznismena poput Tana da baca pare, kod njih je sve u cent proracunato, nema fule. Na to da je on nesto zaboravio uopste ne treba pomisljat, porodican covjek, odrastao u disciplini strogoj, pametan.

Zagorski je totalno u pravu, pogledaj nam pojacanja, pogledaj akademiju i njen uspjeh, pa pogledaj sprejinu sta rade bez akademije...

Uporedi Mamicev Dinamo na pocetku "proizvodnje" igraca, pogledaj ove Turke Celikove..
Ovi nasi su totalne tarabe sto se tice sporta, hinjavi su i nezainteresovani, emocije su im nula bodova, sto se u narodu kaze "oni su ko mlohava cuna". Mute nesto.
Ali ne mozete reci da je Tan ulozio u FK SARAJEVO kako bi dodatno zaradio. To je realno glupost da pomisli svaka normalna osoba. Ne vjerujem da vam to moze pasti na pamet uopste.
Sabrine mi moje!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 jan 2018, 10:42

Meni je drago da ovi nasi djecaci odlaze,prvenstveno radi njih samih.Kod nas sigurno ne bi napredovali,ovako su dobili priliku da napreduju.Jedino mi je lose u svemu ovom je obestecenje,realno za dva talenta 385 hiljada eura je smijesno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jan 2018, 10:55

kupus army je napisao/la:Meni je drago da ovi nasi djecaci odlaze,prvenstveno radi njih samih.Kod nas sigurno ne bi napredovali,ovako su dobili priliku da napreduju.Jedino mi je lose u svemu ovom je obestecenje,realno za dva talenta 385 hiljada eura je smijesno.
Ma i nije ako si se dobro ugradio u iduci transfer. Ako su pravi prodati ce se dobro i zaraditi ces tih 20% sto moze biti dobar iznos. Ako nisu pravi, onda je ovo sto si uzeo super. Mene vise brinu ovi teleopticari nego ovi transferi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 jan 2018, 10:58

pasica je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Meni je drago da ovi nasi djecaci odlaze,prvenstveno radi njih samih.Kod nas sigurno ne bi napredovali,ovako su dobili priliku da napreduju.Jedino mi je lose u svemu ovom je obestecenje,realno za dva talenta 385 hiljada eura je smijesno.
Ma i nije ako si se dobro ugradio u iduci transfer. Ako su pravi prodati ce se dobro i zaraditi ces tih 20% sto moze biti dobar iznos. Ako nisu pravi, onda je ovo sto si uzeo super. Mene vise brinu ovi teleopticari nego ovi transferi.
Ako su se ugradili sa 20% i da se pravilno uloze ovi novci ovo bi bio vrhunski posao.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jan 2018, 10:59

Kao da sam nacuo da nam je to praksa kada se ovi mladi prodaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 10:59

Oš'li su naši u Antaliju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jan 2018, 11:21

Evo Hus kaze, za dva- tri dana dva igraca dolaze.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 jan 2018, 11:22

375.000 € nije istina. vise je + % imamo. samo jos ne znam tacno sve dok ne bude zvanicno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2018, 11:34

Avaz kaže 425 000

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 jan 2018, 11:43

Ja sam prezadovoljan sa ovom cifrom cak bi ih dao i za manje al samo je bitno dobar procenat od iduceg transfera dogovoriti... u sustini za ovu djecu je bolje da idu cim prije, ovdje niti ce kad igrac postati nitu ce imati toliko prilike

Evo sad imaju para za minimalno 2 igraca ala Stojcev pa nek izvole
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jan 2018, 11:48

Baš me zanima koja su to tri igrača s čijim radom nije zadovoljan Husref.. :kafa:

Znači, trebalo bi biti još dva igrača, ali kao što Hus reče, ništa ne može 100% tvrditi. Ostalo sve rekao korektno i konkretno, kao i uvijek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jan 2018, 12:05

600 hiljada eura za Cimija plus ovaj procenat solidarnosti koji pripada cjelokupan nama a ne Leotaru nije lose.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 jan 2018, 12:34

Pare ulozit u provjereno dobrog stopera i vezati ga dugim ugovorom. Ako ostanemo na ovoj odbrani Mihojevic, Sofranac koji ima problema s povredom, Hodzic, Bekic i par juniora, realno crno nam se pise jer imamo najlosiju odbranu od ova top4 kluba

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jan 2018, 13:15

Meni Husref pravo nejasan u ovom intervju, na početku kaže da zna da su navijači nestrpljivi i da će biti pojačanja, a pred kraj intervjua kaže "da li ćemo dovest novih igrača ili ne, to je sad upitno".. :eh:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MenaB5
Kontakt:

Post Postao/la MenaB5 » 26 jan 2018, 13:22

Bem ti upravo majku....Dvojicu najperspektivnijih nogometasa u BiH pustiti za premale pare...hahahha..smiju nam se svi...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jan 2018, 13:23

BordoSarajevo je napisao/la:Meni Husref pravo nejasan u ovom intervju, na početku kaže da zna da su navijači nestrpljivi i da će biti pojačanja, a pred kraj intervjua kaže "da li ćemo dovest novih igrača ili ne, to je sad upitno".. :eh:
Šta ti je nejasan? Pregovara se s dva igrača i trebala bi potpisati, ali da ti on ni niko drugi to ne može reći s sigurnošću, jer igrač konta sat ovako, sat onako. Bilo je milion slučajeva kad igrač ode s samog potpisa, zato što mu se čefne. Zato ništa nije sigurno..

Koje bi ti to pare za akademce? Koja budala će dati više za nekog ko dolazi iz naše lige?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: dzafa22, hase73, KarloIvandic, Pitar6785, skoJaa i 70 gostiju.