U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Primorac
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Primorac » 26 jan 2018, 13:03

Mali Nedim da je dobio više minuta u seniorskom fudbalu bio bi daleko bolje placen.ovo je najbolja moguća opcija za njega jer ovdje nece dobiti šansu nažalost jer naši stručnjaci ne cijene naše igrace

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 13:05

Pa evo Zeljeznicar je izbacio Ludogorets i Lokomotivu iz Zagreba ali neki od vodecih igraca te ekipe ne igraju nikako za mlade selekcije nase drzave. Ocigledno neko ko je zaduzen za skauting mladi seleckija ne radi dovoljno dobar posao.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 jan 2018, 13:17

Procitao sad da ce Sadiku valjda u Belgiju, a jucer se pisalo da ce u Dojcland? Gdje ide?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jan 2018, 13:23

Papastathopoulos je napisao/la:Nema nigdje toga, sad sve procitao komentare, je li neko uslikao slucajno da postavi ovdje ? :lol:
Ma ima, ja sad čitao, kakve smo mi budale jbt :lol: :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 13:25

Vucevich je napisao/la:Procitao sad da ce Sadiku valjda u Belgiju, a jucer se pisalo da ce u Dojcland? Gdje ide?
Ako je tacno da Sadiku ide u Belgiju, to je meni onda dobro imajuci u obzir njegove godine i potencijal razvoja u Belgiji. Druga je stvari preci sa 25 godina u Liege i misliti da je to wow.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jan 2018, 13:27

KanistuViniga je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sad ce to zuka da slaze, frizira i modificira cijenu na transfermarktu da bi se opravdo transfer medju gnjevnim navijacima.
Pa jesi vidio šta je napisao?

Kaže iz Franfurta mi rekli da je transfer 100 hiljada eura, na SportSport.ba piše 400 hiljada eura, ja ću stavit 200.

:urnebes: :urnebes:
ma lazovcina frajer, da mu das cenera stavio bi ti kakvu hoces cifru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jan 2018, 13:36

Tristan10 je napisao/la:Pa evo Zeljeznicar je izbacio Ludogorets i Lokomotivu iz Zagreba ali neki od vodecih igraca te ekipe ne igraju nikako za mlade selekcije nase drzave. Ocigledno neko ko je zaduzen za skauting mladi seleckija ne radi dovoljno dobar posao.
Ne zelim da guram nikoga, nisam taj tip. Ali to je sramota. Da naprimjer Aldin ili Eldar Sehic nemaju nastupa za drzavni tim. Haris Hajdarevic koji kada ga gledas u seniorima ostanes bez daha, kako pametno igra bez nastupa za drzavni dres. Sabanadzovic do jucer bio rezerva ovim iz Crvene Zvezde. Semir Dacic bez nastupa u drzavnom dresu a bacao bugare i hrvate kad kod je stigao..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 jan 2018, 13:40

Hajdarevic jeste trebao dobiti poziv ali sad je prestar za U19 a ne mislim da je trenutno dovoljno kvalitetan da igra za U21 pored Cavara i Hadziahmetovica. Dobice on priliku sigurno.

Ali eto, zato imamo Sandija Husica iz 7 lige Njemacke.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jan 2018, 13:48

Ja pricam za U17, U19. Kako taj momak ili momci nisu uspjeli upisati mec je enigma, ali dobro. Hajdarevic ce sigurno biti jedan od bitniji igraca za iduci ciklus u U21. Ali za mene on i danas ima mjesto prije Dujakovica. Ali mora i Krupica imat jednog igraca :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 jan 2018, 13:49

sajo10 je napisao/la:Ja pricam za U17, U19. Kako taj momak ili momci nisu uspjeli upisati mec je enigma, ali dobro. Hajdarevic ce sigurno biti jedan od bitniji igraca za iduci ciklus u U21. Ali za mene on i danas ima mjesto prije Dujakovica. Ali mora i Krupica imat jednog igraca :D
Takodjer mislim da Dacic zasluzuje priliku prije ovog Kosanica koji nije dovoljno dobar za Srbiju pa dosao kod nas da igra a inace za klub igra u nekom **** Niendorfu u Njemackoj :crazy:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 13:50

sajo10 je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Pa evo Zeljeznicar je izbacio Ludogorets i Lokomotivu iz Zagreba ali neki od vodecih igraca te ekipe ne igraju nikako za mlade selekcije nase drzave. Ocigledno neko ko je zaduzen za skauting mladi seleckija ne radi dovoljno dobar posao.
Ne zelim da guram nikoga, nisam taj tip. Ali to je sramota. Da naprimjer Aldin ili Eldar Sehic nemaju nastupa za drzavni tim. Haris Hajdarevic koji kada ga gledas u seniorima ostanes bez daha, kako pametno igra bez nastupa za drzavni dres. Sabanadzovic do jucer bio rezerva ovim iz Crvene Zvezde. Semir Dacic bez nastupa u drzavnom dresu a bacao bugare i hrvate kad kod je stigao..
Upravo tako. Sve isto mislimo. Pogotovo utakmica protiv Lokomotive na strani u Zagrebu, gdje je Zeljo mogao dati i nekoliko golova vise. Nije mi jasno da jedan Hajdarevic nema mjesta u nekoj mladoj selekciji nase drzave kad igra redovno za prvi tim koji je trenutno na prvom mjestu PL. Jednostavno to nema logike. Jedan Semir Dacic koji je veliki talenat da nema ni minute igre u bilo kojem uzvrastu mladih selekcija nase drzave. Takodje Eldar Sehic koji je tek sada cini mi se dobio poziv na jednom sirem spisku. Svi mi znamo sta je Lokomotiva iz Zagreba i koliko oni talenata produciraju, a Zeljeznicar ih je nadigrao. Ocigledno neko neradi dovoljno dobar posao u skauting mladih selekcija reprezentacije.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 26 jan 2018, 13:54

kad nam kadetski/juniorski reprezentativci dolaze iz pomladka genka, psv-a, gladbacha, stuttgarta,... onda se kritikuje jer eto trebamo domace talente gurati, a eto nam bas ti najveci "domaci" talenti kao uspjeh slave bas odlaske u pomladke tih timova. samo pokvareni i para gladni menedzeri iz premijer ligaskih ekipa mogu takve tematike podvaljivati ljudima.
ja se samo nadam da ce mo aBd sacuvati sve nase talente, nevazno da li oni igraju u domacoj ili u ino ligama. samo kvalitet smije biti mjerilo!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 13:57

Vucevich je napisao/la:Hajdarevic jeste trebao dobiti poziv ali sad je prestar za U19 a ne mislim da je trenutno dovoljno kvalitetan da igra za U21 pored Cavara i Hadziahmetovica. Dobice on priliku sigurno.

Ali eto, zato imamo Sandija Husica iz 7 lige Njemacke.
Hadziahmetovic je bio povrijedjen i zato mislim da se Hajdarevic mogao naci na spisku. Momak igra redovno za prvi tim Zeljeznicara a ima 19 godina. Ja ne govorim da treba da bude iz pocetka ispred Cavara ili Loncara, ali mislim da je zasluzio svoje mjesto na klupi.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 14:02

edinjo-bih je napisao/la:kad nam kadetski/juniorski reprezentativci dolaze iz pomladka genka, psv-a, gladbacha, stuttgarta,... onda se kritikuje jer eto trebamo domace talente gurati, a eto nam bas ti najveci "domaci" talenti kao uspjeh slave bas odlaske u pomladke tih timova. samo pokvareni i para gladni menedzeri iz premijer ligaskih ekipa mogu takve tematike podvaljivati ljudima.
ja se samo nadam da ce mo aBd sacuvati sve nase talente, nevazno da li oni igraju u domacoj ili u ino ligama. samo kvalitet smije biti mjerilo!
Meni je totalno glupa rasprava ko je domaci, ko stranac, ko je iz ovog ili onog kluba. To mene ne interesuje kad je reprezentacija u pitanju. Samo mislim da ako igras redovno za vodeci tim PL sa 19 godina da to nesto znaci. Da ima neku tezinu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jan 2018, 14:46

Raonffa je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Nema nigdje toga, sad sve procitao komentare, je li neko uslikao slucajno da postavi ovdje ? :lol:
Pa de SS u spoiler hebem ga ja :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 jan 2018, 14:50

Papastathopoulos je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Pa de SS u spoiler hebem ga ja :D
:rol: :rol: :rol: :rol:

slika

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jan 2018, 14:52

edinjo-bih je napisao/la:kad nam kadetski/juniorski reprezentativci dolaze iz pomladka genka, psv-a, gladbacha, stuttgarta,... onda se kritikuje jer eto trebamo domace talente gurati, a eto nam bas ti najveci "domaci" talenti kao uspjeh slave bas odlaske u pomladke tih timova. samo pokvareni i para gladni menedzeri iz premijer ligaskih ekipa mogu takve tematike podvaljivati ljudima.
Kakve veze ima sto su iz genka, psv-a itd.?

Pa sjetite se samo price ko je bolji : Modic ili Hadziahmetovic? Pa se ismijavalo ovaj igra u Zelji ovaj u Milanu, kako cete to poredit itd. a gledaj gdje danas jedan a gdje drugi.
Ko igra u prvoj ekipi vodece ekipe nase lige sigurno zasluzuje mjesto ispred nekog ko jos ne igra seniorski fudbal vec igra za necije juniore.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 jan 2018, 15:13

Generalno najveci nas problem je sto smo radikalni i puni predrasuda. Odma analiziramo da li je neko iz vana ili iz bih, iz kojeg grada, za koji klub navija i tako formiramo misljenje. Uvjek nam je ili ili, umjesto da budemo otvoreni za sve opcije. Najvise volimo kad nekoga silom preglasamo. Evo kad se selektor birao koliko su mediji pisali kako smo vise iscrpili sve talente iz dijaspore i treba se okrenuti igracima iz domace lige. Odakle taj podatak? Kakav je to nonsense. Samo sto trenutno mozda nema neko za A reprezentaciju, mozda ima mjesto u mladim selekcijama. Samo se treba na tome jos vise raditi. Isto tako na drugu stranu cim je neko iz domace lige odma se misli da je fels, da je slabiji kvalitet bazirano na neki predrasudama. Pustimo to. Eto sad u vezi Modica, samo sto Modic nije uspio u Milanu mozda ce nas neki drugi decko obradovati. Mi smo premala drzava da se tako ogranicavamo. Hajdarevic sigurno zasluzuje mjesto kad sa 19 godina igra dosta dobro za prvi tim lidera PL. Isto tako ce nas u buducnosti neki drugi Modic obradovati.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 26 jan 2018, 15:33

ovaj crnac je glup baš, ne umije da objasni otkud mu prezime saračević
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2018, 15:41

Nije najveci izdanak Sarajeva nit je iko ocekivao milione od njega, momak je jedva i igrao u seniorima. Za njega je bolje da ode negdje gdje ce dobiti priliku a da i mi nesto zaradimo i da se ugradimo u sljedeci transfer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Coolpanda24, zikerrz21 i 53 gosta.