Yebem te Zeljo

Koje vas proizvod, da je otisao direktno u neku jacu ligu. Ako znas nekoga, napisi nam.lisander je napisao/la:Alen Škoro najveći proizvod gurbeta i arilja poslije rata, imao zavidnu karijeru.
Nisam znao da slovenska liga spada u jacefks74 je napisao/la:Koje vas proizvod, da je otisao direktno u neku jacu ligu. Ako znas nekoga, napisi nam.lisander je napisao/la:Alen Škoro najveći proizvod gurbeta i arilja poslije rata, imao zavidnu karijeru.
Malo se raspitaj momak.AirMike je napisao/la:Nisam znao da slovenska liga spada u jacefks74 je napisao/la:Koje vas proizvod, da je otisao direktno u neku jacu ligu. Ako znas nekoga, napisi nam.lisander je napisao/la:Alen Škoro najveći proizvod gurbeta i arilja poslije rata, imao zavidnu karijeru.
Cuo sam od njegovih rodjaka da se radi o 100 000 km.alenpitar je napisao/la:Koliko je Bekrija platio zeljkanu za raskid ugovora?
Dok do sela u okolici Tuzle dođu informacije iz Šehera..fks74 je napisao/la:Cuo sam od njegovih rodjaka da se radi o 100 000 km.alenpitar je napisao/la:Koliko je Bekrija platio zeljkanu za raskid ugovora?![]()
Hebo ti djipac mamu u usta.Rokoko87 je napisao/la:Dok do sela u okolici Tuzle dođu informacije iz Šehera..fks74 je napisao/la:Cuo sam od njegovih rodjaka da se radi o 100 000 km.alenpitar je napisao/la:Koliko je Bekrija platio zeljkanu za raskid ugovora?![]()
E moj Djipac
Kultura je covjeka kojeg ne poznajes, nazivati raznim imenima. Covjeka koji ti je mozda otac. Bio sam u Sarajevu, skoro 3 godine i mogu ti reci da je malo pravih kulturnih sarajlija. Ostalo su doseljenici koji su seljacine sa dna kace. I da vecinom su oni, navijaci zeljescara.Rokoko87 je napisao/la:To je ta kultura brdsko-planinskih ljudi.
skoroje otiso uolimpiju prvo nemasti blage veze ...fks74 je napisao/la:Malo se raspitaj momak.AirMike je napisao/la:Nisam znao da slovenska liga spada u jacefks74 je napisao/la: Koje vas proizvod, da je otisao direktno u neku jacu ligu. Ako znas nekoga, napisi nam.
Ti si sarajlija isto kao i ja. Povremeni sarajlija.Zeljo92 je napisao/la:Dosao seljak iz sela u okolici Tuzle da komentarise da li ima kulturnih sarajlija u Sarajevu
Sarajlija 1/1, vise boravim na Kosevu (derbi utakmice) nego ti, jos pitarfks74 je napisao/la:Ti si sarajlija isto kao i ja. Povremeni sarajlija.Zeljo92 je napisao/la:Dosao seljak iz sela u okolici Tuzle da komentarise da li ima kulturnih sarajlija u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ErosViverosViv, MikiPirs i 31 gost.