U pravu si totalno !!! Ova druga verzija je odlicna, prva nezrela i bez veze.1921 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:ZamaloLiMvOtElJoZe je napisao/la:Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:
Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo
ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...
Da ste bili dole znali bi i samiHaj dobro sve,vec odakle ti ovo oooooo aaaaaa
Glupo![]()
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo plava masino
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo moja zakletvo
A kada dodje nedjelja ooo-ooo
Sa tobom sam opet ja aaa-aaa
Gromoglasno navijam ooo-ooo
Ponovo sam radostan, lud i ponosan.. na tebe ponosan.
Za tebe sve spreman da dam
zivot si moj i djecacki san
Poraz ili pobijeda ooo-ooo
Zastava u rukama ooo-ooo
Glasno pjesma iz grla...
ZELJO SAMPION , ZELJO SAMPION !
Da je Bogdo' ovako. Istampati na papirice tekst pjesme i podjeliti po tribini.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jasno mi je da neko ne zna, al da se ne bori, e to mi nije jasno!! Gledao sam prvo poluvreme, bila su tri klizeca (i to Culumova), ostali nista u defanzivi. O napadu da i ne govorim...Drugo nisam hteo ni da gledam. Sreca sto nam konkurenti nisu mnogo pobegli, tako da ce Zeljo opet biti prvak! Lagano 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Velež-Željezničar 1:5 (kadeti)
Velež-Željezničar 0:3 (juniori)
Rasturamo sve pred sobom

Velež-Željezničar 0:3 (juniori)
Rasturamo sve pred sobom
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jel ima veceras trening ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Meni ovo u Sirokom malo dismr...
Igraci totalno nezainteresovani, Amar na poluvremenu izjavljuje da je utakmica rjesena, primimo 4 gola bezveze..Nismo bi bas tako losi koliko smo lose odigrali ili nismo htjeli....
Uglavnom sta god da je , treba sto prije zaboraviti i okrenuti se utamicamam u kupu i prvenstvu . Moze ova ekipa dosta napraviti sa ovim igracima...Sve je to u pet deka sa drugima....
Igraci totalno nezainteresovani, Amar na poluvremenu izjavljuje da je utakmica rjesena, primimo 4 gola bezveze..Nismo bi bas tako losi koliko smo lose odigrali ili nismo htjeli....
Uglavnom sta god da je , treba sto prije zaboraviti i okrenuti se utamicamam u kupu i prvenstvu . Moze ova ekipa dosta napraviti sa ovim igracima...Sve je to u pet deka sa drugima....
Sto se tice ove polusezone on je svoje odigrao, eto pa mnogima ce se ispuniti i zelja da vide Kerlu u prvom sastavu a i njemu je sansa da pokaze koliko moze.Kako sam cuo bice i jos promjena u timu pa eto vidjecemo sutra.Stole iz Bora je napisao/la:Najvjerovatnije da smo ostali bez njega za ovu polusezonu. Nije jos zvanicno ...nick je napisao/la:sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
nebi valjalo da sutra podbace, da ja sad nebi puno pametovao i iznosio nekakvu teoriju koju svi ionako znamo tipa "sta bi bilo kad bi bilo", sutra se trebaju izvaditi
26.05.2010-TITULA
slazem se da je glupa ova prva recenica mi duvamo itd1921 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:ZamaloLiMvOtElJoZe je napisao/la:Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:
Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo
ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...
Da ste bili dole znali bi i samiHaj dobro sve,vec odakle ti ovo oooooo aaaaaa
Glupo![]()
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo plava masino
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo
Igraj Zeljooo moja zakletvo
A kada dodje nedjelja ooo-ooo
Gromoglasno navijam ooo-ooo
Ponovo sam radostan, lud i ponosan.. na tebe ponosan.
Poraz ili pobijeda ooo-ooo
Zastava u rukama ooo-ooo
Glasno pjesma iz grla...
ZELJO SAMPION , ZELJO SAMPION !
Da je Bogdo' ovako. Istampati na papirice tekst pjesme i podjeliti po tribini.
netreba sad naglabati takva je kakva je...i bice jos
Maroko party u Sarajevu
1921-2011
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovo "zvanicno" sam namjerno spomenuo jer ih ima dosta ovde koji se poslije hvataju i prozivaju za nesto sto je napisano a nije tako bilo ..pile87 je napisao/la:Sto se tice ove polusezone on je svoje odigrao, eto pa mnogima ce se ispuniti i zelja da vide Kerlu u prvom sastavu a i njemu je sansa da pokaze koliko moze.Kako sam cuo bice i jos promjena u timu pa eto vidjecemo sutra.Stole iz Bora je napisao/la:Najvjerovatnije da smo ostali bez njega za ovu polusezonu. Nije jos zvanicno ...nick je napisao/la:sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
i menikrkacina je napisao/la:Meni ovo u Sirokom malo dismr...
uglavnom ovo nije pravi odraz nase snage i vec na sljedecim gostovanjima ja ocekujem vise bodova
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jedino sto "smrdi" je sramotno losa igra nasih igraca. Od prvog do posljednjeg ...
AMAR OSIM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakav ba Maroko,sta vam je?
Sutra vec tekma sa Rudarom.Kup je druga sansa za europu,titulu smo osvojili nakon 8 sezona,a ova sezona je osma od kako smo kup osvojili.Znamo Amarov moto.Nadam se malo promjenjenom sastavu jer neki bi trebali "odmoriti",sramota je da Mirso trci za trojicu.Ne sumnjam u prolaz među 16 a onda postaje zanimljivo.
Sutra vec tekma sa Rudarom.Kup je druga sansa za europu,titulu smo osvojili nakon 8 sezona,a ova sezona je osma od kako smo kup osvojili.Znamo Amarov moto.Nadam se malo promjenjenom sastavu jer neki bi trebali "odmoriti",sramota je da Mirso trci za trojicu.Ne sumnjam u prolaz među 16 a onda postaje zanimljivo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zvuk je stvarno perversione. treba uzeti text koji je najpriblizniji ovoj pjesmi kako se ne bi narusila odlicna melodicnost. ovo sa ubi izbodi stvarno ne bi trebalo ici. clip koji je neko uradio sa onim textom bi bio pun pogodak.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
JA ne znam ko je prihvatio ovaj tekst pjesme sa bombama i ostalim folovima, vala me i ne zanima, pored prejakih prijedloga, ako se to bude pjevalo sad protiv Rudara, ja je 1. necu pjevati. Kome se svidja nek je pjeva 
Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Možda jeste ironija, ali... kad cujes "bijemoo i bodemoo , pucamo i bombe bacamo ne smekamo jer ih jeb$emo 1312Seyo_TM je napisao/la:Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
grupe gazimo", bolje ne fermati ostale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.