Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Jack
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Jack » 26 jan 2018, 12:53

Kaseta je igračina i to se vidi svakim dodirom. To što se očekuje da on za 4 mjeseca u Engleskoj trpa kao Ari Kane, to je drugi par cipela.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jan 2018, 13:00

Kaseta je mašina. Link up igra mu je bolja od Giroudove i jak je na nogama ko bizon. Otvara se odlično, samo je problem što saigrači radije drkaju loptu umjesto da gledaju gdje im je napadač
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 jan 2018, 13:03

Vrati se unazad na ljeto pa vidi sta se ocekivalo kad je dosao. Za 60 miliona se sigurno ocekivalo neko ko ce biti efikasniji od Oliviera Girouda :kafa:

Moram priznati da sam i sam nekad vjerovao u te bajke ono mora igrac da se adaptira, navikne ali iskustvo me naucilo da je to obican izgovor nema tu adaptacija par mjeseci, godina ili si klasa ili nisi to se odma vidi. Jedino gdje mozda vjerujem u to je pozicija golmana, tu postoji adaptacija, sjecam se kad je De Gea dosao bio je prvu sezonu veoma los, cak sam mislio da je precijenjen i da je poljska dvorska luda bolja :shock: a vidi sada sta je De Gea. Ocito je da tu treba mala adaptacija, vjerovatno su najveci problem korneri i prekidi dje se u Engleskoj pusta vise kontakta i golmanu je teze, tu je sjecam se i najvise grijesio.

Sto se tice Walcozettea on je prosjek kao i Giroud samo drugaciji tip, atraktivnije igra a efikasnost bare bare.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2018, 13:18

Iwobi je u samo zadnjem meču mogao uposliti Alexa 3 puta koji neće šutati odmah, već naći nekog drugog u boljoj poziciji, fino se gradi i link up igra mu je fantastična, ne griješi u dodavanjima i samo treba da ga više forsiraju, napominjem - dao je golove protiv Sitija, Junajteda, a protiv Totenhema je asistirao i u ligi je solidan sa obzirom na prvu sezonu

Ko se sjeća Piresa i druge kompanije koliko je trebalo vremena da klikne, ne možeš suditi na osnovu pola godine napadaču kada je došao u rasulo od ekipe gdje jedan Iwobi ima pravo da šuta kada želi i ustvari gdje je Iwobi prvotimac yebote, jedina dva igrača koja znaju stvoriti nešto su Ozil i Wilshere, a Lacazette bukvalno svaki meč pravi utrčavanja koja od 10 puta jednog ga neko uposli, izolovan je totalno i to je razlog naše loše taktičke postavke, umjesto da koristiš tehnički potkovanog igrača i sa njim gradiš akciju, mi smo pola sezone dodavali Alexisu svaku moguću loptu, a zatim su Welbeck, Bellerin i ostali idioti koji treba da dodaju loptu špicu, šutali iz pozicija gdje lopta treba da ide na GLAVNOG napadača.

Inače statistika Lacazettea u ligi :

9 golova
3 asistencije

Dodajem još da je odigrao samo tri meča punih 90 minuta, te da je izlazio skoro svake 65te

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 jan 2018, 13:40

crni mačak je još jedan prosjek kojeg voajeroljubci dižu u nebesa :rol: neće primirisati 20 golova u ligi :kafa: nije mu engleska liga francuska gdje je imao hrpu retos obrana pa se bilo lako ****,nema snage za 90 minuta kao niti snage za završnice kolko je limitiran :rol: već je fulao preko 10 ovih po englezima statističkoj Big Chances Missed :rol: kao što Paja kaže, na oko atraktivniji igrač od nosatog panja,ali učinak im je isto :kafa: da kurca valja nebi se nakon niti pola godine dovodio još jedan polovnjak :rol: mačak+gabonac=120 milki,a gdje je tu wc napadač,gdje je tu wc napadač u pm

2 pekara,crni mačak,gabonac su nas koštali preko 200 milki,a nismo doveli jednog wc igrača,ali kažu vojaeroljupci samo nek se ovakvi dovode :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 jan 2018, 13:49

Kad je bio wc igrac Alexis tu nije valjalo jer gusi Lacazeta sad je Iwobi tu opet ne valja jer je kloc, pa dobro koji tip igraca bi macku u vreci prijao da zabije bar vise golova od matorog Rooneya u Evertonu?

To sto izlazi u 65. minuti ne bi trebalo da mu ide u prilog jer farjer ocito pada pred kraj...Vidim vec se spremaju izgovori kao i za Girouda, yebo te link up play lik je placen 60 miliona to je cijena koju platis za napadaca koji ide 20+ golova a ne da ima dobar link up play i zabije manje od 15...

Jebote kad skontas vrlo lako je moguce da se na kraju 200 miliona spiska u igrace ove klase Aubameyang, Lacazete, Xhaka i Mustafi :rol: :rol:

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 26 jan 2018, 13:52

Opustite se decki i uzivajte

Miljenik admina i ostale moderacije

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jan 2018, 13:55

A jesu nam Atom i Humber nervozni. Loše vrijeme u Mančesteru dečki?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 26 jan 2018, 14:35

Nadam se da ce Wenger i Kaseta sto duze ostati u klubu a Čeh sto prije otici
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 jan 2018, 14:36

Nek se nađe
slika
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 16:03

anell je napisao/la:Nek se nađe
slika
Bolje da mu je stara kamen rodila.

Dabogda Lakazet svaku utakmicu do kraja zabio gol ali tanko je ovo za sada. 24 utakmice u ligi 9 golova od toga 1 penal. Ako izbacimo ovaj 1 penal zabice ovim tempom 12-13 golova u cijeloj sezoni. 11 promasenih zicera, jbg ne dodaju mu a on se tako fenomenalno ubacuje ali ga ne vole saigraci. Ne placas napadaca 60 mil da ti zabije 13 golova u sezoni, nit je on nekakav mladji igrac pa da se razvija nit je dosao iz strinine pripizdine pa da se privikava na ligu pola godine. U zadnjih 10 utakmica dao covjek 1 gol. Wow :clap:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 26 jan 2018, 16:18

Pa Morata je plaćen više i zabio je gol više i šta sad s tim? Koliko je Lukaku zabio?

Ako vi mislite da Lakazet nije bolji igrač od Žirua, promjenite sport, počnite pratiti Finski hokej, lično predlažem da uzmete Karpat kao omiljeni tim.

Gunners90
Kontakt:

Post Postao/la Gunners90 » 26 jan 2018, 16:36

Lakazet je mašina, vi pricajte sta hocete. Nama vecinom niko ne valja ko god dodje u Arsenal, to je cinjenica. :rol: :rol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 16:39

Koga briga za Lukakua i Moratu? Lukaku uvijek bio precijenjen a Morata vise od pola karijere proveo na klupi, ako su oni podbacili ne mora se opravdavati Lakazet time. Njih navijaci Uniteda i Chelsea kritikuju a ovdje ocito ne mozes nista reci za gol masinu Lakazeta. Pa lika je Giroud klupirao u reprezentaciju :tokralju:

Giroud mozda nije bolji igrac od njega ali je on u odnosu na cijenu za koju je doveden ispunio ocekivanja. Covjek dosao za 9,6 mil £ to je i u to vrijeme bila cirkus cijena i zabio preko 100 golova u pet sezona. Ne mozes ocekivati od takvog igraca vise ali od Lakazeta moras. Ako ovaj nastavi ovako pljuvacete ga svi za pola sezone.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 16:47

Gunners90 je napisao/la:Lakazet je mašina, vi pricajte sta hocete. Nama vecinom niko ne valja ko god dodje u Arsenal, to je cinjenica. :rol: :rol:
Druze Kane, Aguero, Costa, Lewandovski su masine. Lakazet je prosjecan napadac, nije on prvi na listi igraca koji su problem u Arsenalu i koji se moraju kriviti ali nije ni pokazao Bog zna sta pa da ga se kuje u zvijezde ili da ga moras zaobilaziti pri kritikovanju ekipe.

Gunners90
Kontakt:

Post Postao/la Gunners90 » 26 jan 2018, 17:09

Kod nas trenutno Monreal najbolji igrac. Nije to samo do Lakazeta da bi se toliko pljuvao. Nesto ne stima i to je to. Za mene je dobar igrac i to je to, svako svoje misljenje ima.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 17:15

Gunners90 je napisao/la:Kod nas trenutno Monreal najbolji igrac. Nije to samo do Lakazeta da bi se toliko pljuvao. Nesto ne stima i to je to. Za mene je dobar igrac i to je to, svako svoje misljenje ima.
U dobrom sistemu i u ekipi koja igra dobro svaki igrac izgleda jos bolje. Mi igramo kancerogeno tako da ne moze svako pokazati sve sto zna ali ne moze sistem i Wenger biti za sve krivi. Lakazet nije opravdao ni blizu moja ocekivanja nit je pokazao neku posebnu kvalitetu koja se vidi u kakvom god qrcu ekipa bila. Postujem tvoje misljenje naravno i nadam se da ce se pokazati pametnije i tacnije od moga :thumbup:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 jan 2018, 17:29

Jack je napisao/la:Nadam se da ce Wenger i Kaseta sto duze ostati u klubu a Čeh sto prije otici
Uuuu jesi nas isprovocirao, ne znam za Seamana ali ja evo cupam kosu i ruke mi se tresu od nervoze i bijesa, dodje mi laptop da razbijem poslije ove tvoje poruke :rol:

Kakvi klovnovi ovde pisu hahah jos kazu nama da mi samo kontriramo :lol: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 jan 2018, 17:32

A inace Morata i Lukaku velike igracine za poredjenje :mrgreen: (sto je najgore i te dvije klade su vise zabile) ono utjeha u stilu ja sam debil ali nema veze i komsija je preko puta takodjer.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 26 jan 2018, 17:39

Koji qrac si ti da te ja provociram :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.