E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
ko im **** mater, još uvijek je igrica broken
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
bolji netcode imaju flash igre za klince nego PUBG, RNG sranje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
CS GO je jos gori sa citerima, trebalo bi kao u Kini da bude da citeri idu u zatvor.
u 20 rundo 39 kilova jbt kako mu je to uspjelo
evo i treci drop

Kako gledaš ove mečeve?miki_92 je napisao/la:evo i treci drop![]()
Ja sam jedan drop dobio, i to kad sam SS gledao na twitch aplikaciji na mobu xD
Nisam siguran je li bolje gledati preko twitch-a (u browseru) ili preko GOTV-a...
ma sve je to isto, mislim da sam 2 dobio kad sam gledao preko mobitela i jedan preko streama, GOTV nisam ni palio
Ja sam dosad na svakom majoru isključivo gledajući preko android aplikacije dobijao suvenire, valjda me večeras sreća pogleda pa bude kakva kutijica na Cobble-umiki_92 je napisao/la:ma sve je to isto, mislim da sam 2 dobio kad sam gledao preko mobitela i jedan preko streama, GOTV nisam ni palio
nece se ovaj G2 nikad promijenit', imas kennya u timu i ti force buy svaku j3benu rundu, lik vidi awp 2x za poluvrijeme
miki_92 je napisao/la:evo i treci drop![]()
Haj prodaj molim te samo zbog Nikolinog stikera
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
G2 je uzasan na Mirage, sad idu njihove mape.miki_92 je napisao/la:nece se ovaj G2 nikad promijenit', imas kennya u timu i ti force buy svaku j3benu rundu, lik vidi awp 2x za poluvrijeme
ma dacu ti dzaba, samo posalji steamBeSha1992 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:evo i treci drop![]()
Haj prodaj molim te samo zbog Nikolinog stikera
evo sta sam otvorio

G2 očajan. Ne može te C9 taktički nadigrati nikako...
moze te nadigrat' svako kad ti je ekonomija non-stop u qrcuIk17 je napisao/la:G2 očajan. Ne može te C9 taktički nadigrati nikako...
rip g2 qrc od super teama, ide promjena 90% vjerovatno -body
cloud9 od 0-2 do polufinala,svaka cast ali ako im dodje SK u polufinalu skidaju gace kako su navikli
cloud9 od 0-2 do polufinala,svaka cast ali ako im dodje SK u polufinalu skidaju gace kako su navikli
Ma na stranu ekonomija, gledaj razlike npr u T strani na overpass-u. G2 sjedi oko playground-a, nešto polako pokušavaju da aim duele nađu(i onda logično izgube kad ovi agresivno krenu na njih), a C9 u roku od 25 sekundi uzme kontrolu svih ključnih dijelova mape...miki_92 je napisao/la:moze te nadigrat' svako kad ti je ekonomija non-stop u qrcuIk17 je napisao/la:G2 očajan. Ne može te C9 taktički nadigrati nikako...
Ništa od njih dok oko Ex6TenZ-a ne naprave ekipu, koji je jedini normalan IGL u tom regionu...
Ovo je stvarno sramota kako su odigrali. Prva mapa standardno, G2 i ne igra Mirage i tu su stvarno ocajni ali drugu mapu Cloud 9 pobjedjuje 1 od 5 slucajeva. Ovo je dokaz koliko je Cloud9 vjezbao a G2 se nije ni zamarao oko taktike. Pogodili su svaki pop flash na AWP, skoro svaku rundu su imali odlicne egzekucije.
slazem se ja da su i takticki tanki ali ne moze se mapa osvajati "na suho", valja imati utility da bi se odbrana pomjerala oni to skoro nikad nisu imaliIk17 je napisao/la:Ma na stranu ekonomija, gledaj razlike npr u T strani na overpass-u. G2 sjedi oko playground-a, nešto polako pokušavaju da aim duele nađu(i onda logično izgube kad ovi agresivno krenu na njih), a C9 u roku od 25 sekundi uzme kontrolu svih ključnih dijelova mape...miki_92 je napisao/la:moze te nadigrat' svako kad ti je ekonomija non-stop u qrcuIk17 je napisao/la:G2 očajan. Ne može te C9 taktički nadigrati nikako...
Ništa od njih dok oko Ex6TenZ-a ne naprave ekipu, koji je jedini normalan IGL u tom regionu...
mislim ono moze se mapa ni na suho osvajati, samo valja sve pogadjati a oni nisu nista ni pogadjali, niko nije bio posebno inspirisan, C9 vise nego zasluzeno ide dalje
Ma slažem se ja s tobom da su morali bolje na ekonomiju paziti, ali, u rundama kad su imali SVE, opet su gubili, što mi je baš bezveze...
Mene je KennyS iznervirao odmah u 5(?) rundi. Znači eco round, ima 2750$, svi uzimaju deagle/CZ, loss bonus je na 2900, znači AWP+armor+flash za iduću rundu može uzeti ako sve sačuva. Šta on radi? Kupuje p250...
Iduća runda, kupuje awp, i dva flash-a, no armor... Zašto to on sebi radi? Kontam ja da generalno ni Apex na miragu, a ni Shox i NBK ne znaju ekonomiju izgraditi, ali ni on sam sebe ne zna pripaziti, što mi je apsurd svih apsurda....
Mene je KennyS iznervirao odmah u 5(?) rundi. Znači eco round, ima 2750$, svi uzimaju deagle/CZ, loss bonus je na 2900, znači AWP+armor+flash za iduću rundu može uzeti ako sve sačuva. Šta on radi? Kupuje p250...
Iduća runda, kupuje awp, i dva flash-a, no armor... Zašto to on sebi radi? Kontam ja da generalno ni Apex na miragu, a ni Shox i NBK ne znaju ekonomiju izgraditi, ali ni on sam sebe ne zna pripaziti, što mi je apsurd svih apsurda....
oni su VP sa vise skilla, sistema nemaju, nekonstantni, uzece turnir ili dva godisnje u plow mode-u kad citav tim sve pogadja i to je to
neko je pomenuo Ex6TenZ-a, od tog nema nista jer niko od ovih igraca ne zeli da igra u organizovanom sistemu, haos rules
neko je pomenuo Ex6TenZ-a, od tog nema nista jer niko od ovih igraca ne zeli da igra u organizovanom sistemu, haos rules
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.