Njegov otac je maloljetni borac ARBIH koji je dječiju igru zamjenio puškom u godinama koji ima njegov sin. Čovjek tako jednostavan i moralan koji je mnogo ulozio u svoje dijete kao i drugu djecu koja nisu mogla da kupuju opremu i plaćaju članarinu tom OP.I na kraju čovjek koji na kraju misli o bodućnosti svog dijeteta a ne o nesposobnosti ovih u i oko klubaHitman22 je napisao/la:Prva utakmica u ovoj fazi priprema noge olovne teške jer Slavko je poznat po katilskim metodama priprema gdje se igrači teško oporavljaju a čekaju ih novi fizički napori. Zbog toga je u Želji bio na meti starih igrača. No bez obzira na to ja sam očekivao pobjedu ili barem jedan gol da se neko izdvoji i sl. Mislim da je hitno potrebno još jedan dva prekaljena igrača jer ogroman ulog je u pitanju tj opstanak. Kockanje sa 9 mladih igraca možeš u svom klubu nekom Sloboda se ne smije kockati i nemamo bodovni saldo da razigravamo managerske poletarce. Dovedite dva igrača kalibra Obradovic/Ivetić još juce.tuzlak1987 je napisao/la:Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.
Sloboda je meč protiv bugarskog tima počela u ovom sastavu:
Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.
U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje mu je zena? Ko je grije u ovim hladnim zimskim nocima i sto to nisam jatuzlak1987 je napisao/la:Aktobe je danas oficijalno dobio novog sportskog direktora i sada ce on razgovarati sa igracima, ko ide ko ostaje i sklapati ekipu. Obradovic je sa njima zavrsio prvu fazu priprema u Turskoj, sada ide druga faza opet u Antaliji i ostaju tu do 11.2.
Danas je zabio iz penala za njih, izgubili 4:1 od nekih Poljaka, pola tima im se vec osulo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Celo reče jos jedno ili dva pojačanja do kraja prelaznog roka. Obradovic je jedna opcija, zna li neko uopste ko bi mogao biti drugi? Kilavo je ovo sa Obradovicem ako nije dosao odmah kad smo stigli u Turski upitno je totalno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Igracemo na na jedan bod. Dobra je to taktika ako nema ko da zabija. Za cvajtare ubilo se. Ej nesposobnjakovici u NJUO.
Lakse je kleti po FB nekoga nego se uhvatiti ozbiljna posla.
I jos nesto. Zasto ne objavite koliku ima platu Zdeno i koliko uzima od para svih nas. Primanja ima veca nego igraci.
Lakse je kleti po FB nekoga nego se uhvatiti ozbiljna posla.
I jos nesto. Zasto ne objavite koliku ima platu Zdeno i koliko uzima od para svih nas. Primanja ima veca nego igraci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Celo napolje, dozvolio si da u prvoj pripremnoj utakmici igraci ne znaju zabiti gol, sta ste radili proteklih mjesec dana...Kakva razmisljanja jebote, koji pacijenti upm
To ih odrzava u zivotu kmecanje brzo su zaboravili kako nas Zvijezda Gradacac rasu na pomocnom terenu a imali smo onakvu ekipu.SmajilKaric je napisao/la:Celo napolje, dozvolio si da u prvoj pripremnoj utakmici igraci ne znaju zabiti gol, sta ste radili proteklih mjesec dana...Kakva razmisljanja jebote, koji pacijenti upm
samo Sloboda
Ma babuni ba nisam ja dzaba rekao raduju se svakom neuspjehu kluba zbog UO-a.
Pa morali su mu dati veliku platu, da nema izgovor da krade.Probisvjet je napisao/la: I jos nesto. Zasto ne objavite koliku ima platu Zdeno i koliko uzima od para svih nas. Primanja ima veca nego igraci.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Ne mogu a da ne primijetim da je sportsport zakazao sa izvjestavanjem sa priprema ovih ekipa sto su otisle u Antaliju...Ovaj konkurentski inace "zeljin" portal za sada to mnogo bolje radi
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Sve pohvale za malog Beganovica juce najbolji je bio na tekmi. Hvala Bogu Sloboda se konacno pocela oslanjat na svoju djecu. Mali zna znanje snagu iskustvo ce steci ako ga Petrovic bude gurao, a nece se pokajat. Jos jednom mali svaka cast.
- RollingPaper
- Kontakt:
Uvjek smo imali dobre juniore, napokon je ih dosta potpisalo ugovore. Todorovica sam ja prvi stalno proztivao, iskreno mislio sam da nikad od njeg nece bit igrac, a sad je Todorovic igracina.
Problem je sto vecini juniora treba par sezona da bi postali kompatibilni, ali mi ne smijemo iz lige ispast svaki bod je zivota vrijedan.
Problem je sto vecini juniora treba par sezona da bi postali kompatibilni, ali mi ne smijemo iz lige ispast svaki bod je zivota vrijedan.
- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci mi ili GOSK. Celik je vec sada napravio strasno dobru ekipu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Celik ima tako dobar raspored da ce u max tri kola stici Goska.Probisvjet je napisao/la:Znaci mi ili GOSK. Celik je vec sada napravio strasno dobru ekipu.
Mi imamo Mladost i Borac kuci i tu mora biti sestica ljudi......mora.
U gostima kitama i begersima ne ocekujem nista.
Onda u toj liZi za ofstanak dati maksimum i sto prije se odlijepiti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zayebavas. ...Pa zar nije potpisao....HElo je napisao/la:Ode Rustemovic brze nego sto je dosao
Ma ne može u istom prelaznom roku otić kad bi ga šeik tražio
Niko, niko, samo Sloboda
A odkud znas mozda je dogovorio ali nije potpisao.Kod nas je sve moguce.katarakta je napisao/la:Ma ne može u istom prelaznom roku otić kad bi ga šeik tražio
Mada nas trola ovaj.
Ima nacina, moze na posudbu 
Ne može on nigdje, može bit registrovan samo za dva kluba u jednoj sezoni i ne trollaj.HElo je napisao/la:Ima nacina, moze na posudbu
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Pa da bi to bio dobar posao bio bi, ako se mogu fine pare uzeti, ali definitivno bi nam bio veliki gubitak jar odmah bi valjalo ganjati adekvatnu zamjenu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ili mi il' granici prelaz...s obzirom kakva iskustva imamo sa njima bit Ce ti borba do zadnjeg kola
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.