FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2018, 11:57

Imamo mi određen iznos uvijek, pogotovo sad kad bi leglo danas od ovih mladih igraca, nece da rizikuju i da imamo po 30 igraca pa onda placaj raskide i slicno jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jan 2018, 12:05

MortemHz je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Tan je Klubu samo pomogao da ne ode u stecaj. Jer se kao i Celik islo prema dubiozi..a ne prema gore.
Cak je i dao para na pocetku dok nasi nisu to istrosili na dovodjenje i raskidanje ugovora. Kad je vidio sta se radi malo prikocio.
Ali evo pitanja: Ko Upravi brani da navuce para u Klub? Nemamo dugova, imamo stabilne temelje, dakle zavrni rukave i trazi pare od sponzora. Pa svaki Klub na svijetu zivi od sponzora izmedju ostalog. Poenta je navuci pare a ne cekati od Tana. I ja znam trositi kad Tan posalje. :D
On vec "ne salje" dugo vremena, to je jedan od razloga sto je stao rad sa kampom, raskidi sa skupljim igracima itd.
Salje pare za redovne troskove plate i ostalo i ni za sta vise , inace da ne salje ni plate ne bi uspjeli isplacivat sa nasom sposobnom upravom, novembar i decembar su kasnile plate pa je Sabrina isla da isprosi i sve je podmireno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jan 2018, 12:06

zagor1987 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ma mogu dovesti ako imaju para. Evo crnac je bio pred potpisom. 10k KM je bila plata, kako se ovdje pisalo. Nisu to male pare.
Poenta i razlog sto izgleda da smo 'bez para' je taj sto nema vise onog sistema 'minimalac plata + bonus kroz par rata' a sve da bi se izbjeglo placanje poreza i sl.
Sad dobijes platu 5k i bonus kad potpises 1 ili 2 plate. I to je to. Zato su i porezi na platu veci, veci trosak itd.
Ne kontam ljude beze pricaju o parama nije to problem. 8 milja Novakovic ima.
Izvor, druze, izvor??? Odakle kupite informacije???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jan 2018, 12:06

Trenutna transfer politika je nezadovoljavajuća definitivno. Dobile su se te neke pare, nek 50% ulože od ovih transfera, mogu se dovesti 2,3 kvalitetna igrača. Eto prodali smo dvojicu mladih igrača, to je bio plan, ispunili smo ga, uzela se neka lova, e pa nek sad ulože u transfere za prvu ekipu, da budemo konkurenti za prvo mjesto. Moraju se počet dovoditi jači igrači da dignu kvalitet, toga nikad dosta.
Nemamo dugova, sve je redovno, znači nema prepreka za dovođenje novih igrača.
Vidim došo nakav iz teleoptika !? Opet po starom. Samo eto za rotacije. Uvaljivaju nam opet prekodrinaške otpatke. Stanoje je izuzetak. Momak se trudi, vidjet ćemo ovog zalutalog što je tu.
Ovaj Halilović odigro jednu tekmu dobro, odma ga raja digla, samo zato što smo kritični bili za njegov kvalitet. Ja sam i dalje kritičan. Meni nije to dovoljno, kad bude odigro 4,5 dobrih tekmi, imo nekoliko asistencija i 3,4 gola za polusezonu, onda se može hvaliti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 jan 2018, 12:32

Tan je davao i šakom i kapom. I sada daje, samo manje jer je shvatio da je izgaram, ali da daje, daje.
Pa sta mislite odakle plate za 80+uposlenih u klubu? Od sponzora? Hahahaha
Nemojte biti djeca, to sto mi pojma nemamo kako iskoristiti Tana i njegov novac u ovakvoj ligi, to je drugi par cipela, ko nama brani da umjesto Novakovica i jos dva slicna njemu, imamo igrača jednog koji će dobiti 20 ooo platu i prekucati ligu? Niko. Ali ne znamo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 jan 2018, 12:40

Ovo je isto kao kad nemas para pa prodajes iz kuce stvari koje ni u snu nisi mislio da prodas....tv...komodu...ono sto ti treba al prodas da bi prezivio. E tako i mi sa ovom djecom. Nisam zadovoljan jer je to pogresan korak a radi se suprotno. Prodaju se igraci koji su stasali u prvom timu i kojem si nabio cijenu, a posto mi takvih haman pa i nemamo ovo je daj sta das. Drugo dok god iz lige nam igraci budu odlazili u Norvesku ligu, umjesto prvo kod nas pa onda dalje vidim da smo daleko od nekog mocnog kluba. Bojim se da to zadugo necemo ni biti. U hrvatskoj igrac iz Osijeka, Slavena i ostalih manjih klubova prvo dodje u Dinamo pa iz Dinama za 2-3 godine dalje se proda za 5 puta vise para. Jel to neka nuklearna fizika da se skonta taj model i radi po njemu. Ulozi sinko para u ekipu, imaj pametnu investiciju, vratit ce ti se od 5 igraca prodat ces 2 za neke dobre pare, a ne djecu prodajes ko cigani kakvi daj sta das. Nisam zadovoljan nikako

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 27 jan 2018, 12:54

kaze moze se naci 2-3 kvalitetna igraca...a koja su to 2-3 kvalitetna igraca da vi znate da su 100% kvalitetna i da nama trebaju a da hoce doci u **** od lige...de malo gledajte stvari realno..nisu problem pare nije problem ni uprava..jednostavno niko nece ovdje da dodje cekaju sansu za bolju ligu..mi ne postojimo na kugli zemaljskoj i mozemo samo dovesti one igrace koji ne mogu nigdje igrat pa dodju ovdje da ozive karijeru... to 2-3 kvalitetna igraca smo dovodili prije par godina pa se ispostavljalo da su krampe uglavnom...lahko je sad pricati da je bilo vise fula nego pogodaka, alii kad su tad ta imena potpisivala smo smatrali da su pojacanja za ovu ligu...pomalo..ljetni prelazni rok uradjen dobro i u miru, evo i sad halilovic kazu da je medju boljima, sofranac je poznato ime, stici ce jos 2, ne kontam sta vi hocete...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jan 2018, 13:13

dundee je napisao/la:kaze moze se naci 2-3 kvalitetna igraca...a koja su to 2-3 kvalitetna igraca da vi znate da su 100% kvalitetna i da nama trebaju a da hoce doci u **** od lige...de malo gledajte stvari realno..nisu problem pare nije problem ni uprava..jednostavno niko nece ovdje da dodje cekaju sansu za bolju ligu..mi ne postojimo na kugli zemaljskoj i mozemo samo dovesti one igrace koji ne mogu nigdje igrat pa dodju ovdje da ozive karijeru... to 2-3 kvalitetna igraca smo dovodili prije par godina pa se ispostavljalo da su krampe uglavnom...lahko je sad pricati da je bilo vise fula nego pogodaka, alii kad su tad ta imena potpisivala smo smatrali da su pojacanja za ovu ligu...pomalo..ljetni prelazni rok uradjen dobro i u miru, evo i sad halilovic kazu da je medju boljima, sofranac je poznato ime, stici ce jos 2, ne kontam sta vi hocete...
Trofeje paša, eto šta hoćemo ;)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jan 2018, 13:44

dundee je napisao/la:kaze moze se naci 2-3 kvalitetna igraca...a koja su to 2-3 kvalitetna igraca da vi znate da su 100% kvalitetna i da nama trebaju a da hoce doci u **** od lige...de malo gledajte stvari realno..nisu problem pare nije problem ni uprava..jednostavno niko nece ovdje da dodje cekaju sansu za bolju ligu..mi ne postojimo na kugli zemaljskoj i mozemo samo dovesti one igrace koji ne mogu nigdje igrat pa dodju ovdje da ozive karijeru... to 2-3 kvalitetna igraca smo dovodili prije par godina pa se ispostavljalo da su krampe uglavnom...lahko je sad pricati da je bilo vise fula nego pogodaka, alii kad su tad ta imena potpisivala smo smatrali da su pojacanja za ovu ligu...pomalo..ljetni
prelazni rok uradjen dobro i u miru, evo i sad halilovic kazu da je medju boljima, sofranac je poznato ime, stici ce jos 2, ne kontam sta vi hocete...
Mislim da smo se svi uvjerili da je Stojcev level iznad ove lige, sto ga ne dovedu kad su sposobni ?
Ta prica da kvalitetan igrac nece u nasu ligu i nije bas tacna, sto je Vranjes dosao kod gurbeta ako je tako, on je po meni npr jedan od tih kvalitetnih igraca

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jan 2018, 13:55

Inijesta je napisao/la:
dundee je napisao/la:kaze moze se naci 2-3 kvalitetna igraca...a koja su to 2-3 kvalitetna igraca da vi znate da su 100% kvalitetna i da nama trebaju a da hoce doci u **** od lige...de malo gledajte stvari realno..nisu problem pare nije problem ni uprava..jednostavno niko nece ovdje da dodje cekaju sansu za bolju ligu..mi ne postojimo na kugli zemaljskoj i mozemo samo dovesti one igrace koji ne mogu nigdje igrat pa dodju ovdje da ozive karijeru... to 2-3 kvalitetna igraca smo dovodili prije par godina pa se ispostavljalo da su krampe uglavnom...lahko je sad pricati da je bilo vise fula nego pogodaka, alii kad su tad ta imena potpisivala smo smatrali da su pojacanja za ovu ligu...pomalo..ljetni
prelazni rok uradjen dobro i u miru, evo i sad halilovic kazu da je medju boljima, sofranac je poznato ime, stici ce jos 2, ne kontam sta vi hocete...
Mislim da smo se svi uvjerili da je Stojcev level iznad ove lige, sto ga ne dovedu kad su sposobni ?
Ta prica da kvalitetan igrac nece u nasu ligu i nije bas tacna, sto je Vranjes dosao kod gurbeta ako je tako, on je po meni npr jedan od tih kvalitetnih igraca
Evo ja se nisam uvjerio. On kada je igrao za nas nije imao konstanto dobru igru. On uvijek moze bljesnuti i to je to, ali to traje 1 utakmicu I onda cekamo 10 da ti isto ponovi. A zamisli tek kako bi sada izgledao nakon gotovo nikakvih utakmica u zadnjih 1-2 godine.
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jan 2018, 13:56

Ne znam sto se mucite. Sta god da kazete pojedinci ce optavdavat svaki potez ovih neznalica, cak i u ovom rangu dovodjenja teleopticara, iz sebi znanih razloga naravno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jan 2018, 14:09

Ta prica da kvalitetan igrac nece u nasu ligu i nije bas tacna, sto je Vranjes dosao kod gurbeta ako je tako, on je po meni npr jedan od tih kvalitetnih igraca[/quote
Evo ja se nisam uvjerio. On kada je igrao za nas nije imao konstanto dobru igru. On uvijek moze bljesnuti i to je to, ali to traje 1 utakmicu I onda cekamo 10 da ti isto ponovi. A zamisli tek kako bi sada izgledao nakon gotovo nikakvih utakmica u zadnjih 1-2 godine.[/quote]

Ok to je tvoje misljenje, moje je da he to igrac koji jednim potezom golom ili asistencijom rijesi utakmicu, slazem se da je znao da odigra prekokurca al je isto tako znao da bljesne i unisti protivnika, po meni extra kvalitetan igrac za nase lige, da je npr Said zdrav i da moze onda nam ne bi ni trebo Milos, ovako sto se mene tice vec danas bi ga doveo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jan 2018, 14:15

Mi funkcionisemo tako kako funkcionisemo ne moze se puno promjeniti dok neko ne kupi vecinska prava od Tana . S druge strane imamo sasvim dobre uslove i igracki kadar kad se pogleda situacija BIH . Tako da nam ostaje da bodrimo nas klub i poguramo Husrefa i momke ka tituli .

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2018, 14:25

Najveća glupost je da kvalitetan igrač neće doći u ovu ligu zbog lige. NIJE ISTINA! Kvalitetan igrač će doći i u prvu ligu federacije ako ga platiš masno. Ove pare koje mi dajemo igračima su smiješne kakve se daju u drugim ligama u evropi, eh tu mi ne možemo parirati kao i skoro sve ekipe iz regije (Hrv, Srb) osim velike četvorke + Rijeka..i to je razlog što igrači neće u ove lige.

Eh sad, kad kažemo kvalitetan igrač, naravno da ne mislimo na igrače tipa Tino Sven Sušić, Ognjen Vranješ, Bešić, Medunjanin, Benko, Jajalo, Cimirot.. za nas je kvalitetan igrač Stanojević, Adukor, Obradović, Stojčev, Sarić, Ordagić, Koljić, Beširović, Jović.. e takvi i slicni igraci su za nas kvalitetni a i realni, koji ce igrati za 8-10 hiljada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 jan 2018, 15:05

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Jel danas igramo? Ukolko i s kim?
Sutra sa Qarabagom
Uz prenos na yt kanalu Qarabaga.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2018, 15:12

Memara je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Jel danas igramo? Ukolko i s kim?
Sutra sa Qarabagom
Uz prenos na yt kanalu Qarabaga.
:opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2018, 15:13

Sutrasnja prijateljska nije nikakvo mjerilo, osim ako ne pobjedimo, onda jeste i pljuvaci idu na aparate, a momci su dokazali da znaju. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2018, 15:16

joker90 je napisao/la:Sutrasnja prijateljska nije nikakvo mjerilo, osim ako ne pobjedimo, onda jeste i pljuvaci idu na aparate, a momci su dokazali da znaju. :kafa:

:urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 jan 2018, 16:04

Kontam da sutra maksimalno gubimo sa 2 razlike, iako je moguć povoljniji rezultat.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jan 2018, 16:09

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kontam da sutra maksimalno gubimo sa 2 razlike, iako je moguć povoljniji rezultat.
Ko ce nam uopste igrati :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.