Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Mozda je Simoni rjesenje za prvu GS titulu, da smanji jos malo O O kako bi i ona sve stizala kao Wozniacki.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako si ti burazeru zagorio..anonymousHD je napisao/la: Nego, Marijana, oh
Don't believe the hype.
- stocktontomalone
- Kontakt:
Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...
Svaka cast objema, ovo je bilo super finale, a Halep uzima GS u skorije vrijeme
Ma uzet ce jedan sigurno,vrate se ove stvari kad tad.I Wozniacki je gubila finala jos prije 7-8 godina pa evo sad joj se vrati.stocktontomalone je napisao/la:Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...
ok, ja sam gledao na njemačkom eurosportu, zbog beckera koji je izvrstanAerials je napisao/la:Ma ovaj ES srbijanski.jestamaji je napisao/la:još da nam kažeš gdje si gledala ...Aerials je napisao/la:Je li se samo meni čini da se ovaj komentator satrao hvaleći Wozniacku? Kako sam se uključila u meč ne prestaje pričati u superlativu o njoj, Halep jedva spominjao.
ali vjeruj mi da ni tamo nije puno bolje, komenrator je bio 90% pro wozniacki. becker je to malo spuštao na zemlju ali komentator priča 3/4 a becker 1/4
izvrstan govor simone ... top
Tako je!stocktontomalone je napisao/la:Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...
Uvijek u vrhu i uvijek konstantna, al jbg nije rodjena pod sretnom zvijezdom. Trebala bi biti glavni favorit na RG aBd. Nikada nije arogantna ili slicno a mozda bi trebala mozda joj bas te neke drskosti fali
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
da, upravo tako. ali to su balavci i maloumnici prepuni kompleksa, takve treba ignorisatistocktontomalone je napisao/la:Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...
srećom većina je normalna .... osim kad počnu roger-rafa prepucavanja
odo u kafanu, perfektan tajming 
Curry i dalje ima cheatove za registraciju. A admin nas uvjerava kako je tapatalk bezvezna stvar i kako dopušta multiple accounte.Prosinecki67 je napisao/la:Halep je jadnica i gubitnica, da igra protiv mene u finalu popusila bi, tatarska luzerka
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Prosinecki67
- Kontakt:
Halep vole samo zagoreni junferi koji se pale na njene lubenice, inace ona je sinonim za luzerstvo.teniserka koja uvijek kad je najvaznije zakaze i izgubi...tatarska gubitasica
Woz se dvaput izvinula Simoni sto je danas morala da pobjedi tokom govora i onda na kraju jos jednom baska! 
Hajde ako nista bar je ok sto i ona uvidi da joj se ovo na silu naguralo sve i nasmijala je sve na kraju.
Al nedo Bog da se ovo vise ikad ponovi u tenisu da ovakva igracica osvoji slem. Mugara, Andja, Serena kad ga osvoje bar bude suvereno i neupitno a ne ovo. Ne igras s top 20 igracicom do finala, imas povrijedjenu Simonu ovdje i opet pravis pun qurac chokiranja i duplih gresaka i cekas protivnika da pogrijesi. Fuj!
Zali Boze sto su se gore u zrijebu morale satrati Andja i Simona ovoliko. Isto bi nazalost bilo i da je Andja usla u finale. Uzivaj Carolina, ali ovakve srece vise nikad neces imati.
Hajde ako nista bar je ok sto i ona uvidi da joj se ovo na silu naguralo sve i nasmijala je sve na kraju.
Al nedo Bog da se ovo vise ikad ponovi u tenisu da ovakva igracica osvoji slem. Mugara, Andja, Serena kad ga osvoje bar bude suvereno i neupitno a ne ovo. Ne igras s top 20 igracicom do finala, imas povrijedjenu Simonu ovdje i opet pravis pun qurac chokiranja i duplih gresaka i cekas protivnika da pogrijesi. Fuj!
Zali Boze sto su se gore u zrijebu morale satrati Andja i Simona ovoliko. Isto bi nazalost bilo i da je Andja usla u finale. Uzivaj Carolina, ali ovakve srece vise nikad neces imati.
Zaslužena pobjeda Dankinje. Možemo mi sad pričati kako je imala lagan žrijeb, a o tome se uglavnom i priča od klixa, do spor kluba i nekih hrvatskih foruma. Istina je da Halep igra ljepši tenis, odlična kombinacija napada i odbrane. Međutim, psihički je labilnija u finalima. Meni ovo dosta liči na Dinaru Safinu, ako se sjećate te igračice. Ona je takođe igrala 3 finala, takođe 2 RG i jedan AO i u dva od 3 je bila favorit, baš kao i Halep. Ali sva tri su poraza. Kasnije su povrede uništile njenu karijeru. Bila je veći talenat od Simone, ali veći choker. Naime ona je sva finala izgubila glatko sa po 2-0, od Ivanović, Kuznjecove, i Serene.
Da li će Halep osvojiti GS? Mislim da hoće. I to već naredni RG. Ona je teniski fanatik, borac, uči napreduje. I mislim da će sve kockice da joj se poslože. Zaslužila je, ali naravno u sportu nije bitno jeste li zaslužili već jeste li to i odradili.
Da li će Halep osvojiti GS? Mislim da hoće. I to već naredni RG. Ona je teniski fanatik, borac, uči napreduje. I mislim da će sve kockice da joj se poslože. Zaslužila je, ali naravno u sportu nije bitno jeste li zaslužili već jeste li to i odradili.
Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan![]()
2 guza ko 2 andola!
Dan za zaborav!
P.S. Hajmo sad Marach/Pavic. Marachov otac najavio rostilj ako mu sin uzme slem oni ovdje blizu mene zive. Mozda bude otvoreno za sve pa da se malo i ogrebe sta!
Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebeEffenberg je napisao/la:Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan![]()
2 guza ko 2 andola!![]()
Zato ja navijam za Mugaru!![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
Dobro mogu se sloziti jeste u faci lijepa nema sta sjajna nekakva i jako lijepi zubi i crte lica. Ali ne gledam ja to plaho. Ona je jako odvratno stvorenje, uvijek nesto se.re kad ispusi i govori kolegicama iza ledja. Jako je losa gubitnica. Tako da to meni dodje isto neka lijepa vjestica. Andja je stvarno slatkica ima fino lijepo okruglo lice jest se malo zaokruzila al bolje da ljulja nego zulja. Jako fina zena. Mugara je stvorena za top-modela i ima one fine rupice u licu to ja volim viditi. Jako sarmantna u intervjuima i odmjerena.Raonffa je napisao/la:Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebe
Al ne pratimo mi puno ima ih puno boljih izgledom a slabijih igracica. Meni su moje favoritkinje uvijek lijepe kako god. Nikad nisam mogo navijati za gulafere i garibe!
Evo Pavic/Marach set imaju prvi. Ove kolumbijance ne mogu smisliti ovo su botine tolike isto ko da dva Karlovica igraju. Fuj. Pravi oni lopatari.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pavić/Marach uzeli parove. Nemaju još poraza u 2018.godini
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Lagan zrijeb nema sta, jedan od laksih u zadnjih 15 godina stvarno.alex1991 je napisao/la:Bedene, Struff, Gasquet, Fucsovics, Berdych, Chung, Cilic.
Hocemo li sad pricati o protivnicima na putu do Federerove titule ovdje, kao sto se vodila polemika o Nadalovom zrijebu na USO? Necemo, jer su to klasicne gluposti i rasprave na nivou djece predskolskog uzrasta.
Cestitke Federeru unaprijed na osvojenoj tituli, ocekivati od Cilica da ga zaustavi je SF, opravdao je ulogu prvog favorita i zasluzeno po svemu prikazanom ce osvojiti titulu.
E zamisli onda koliko je lagan Rafin na USOu bio, kad je ovaj Rogerov tacno duplo tezi od tog, ne pretjerujem sekunde, da je Edmund bio u finalu onda bi bili bare bare.
I da, treba komentarisati zrijebove, ne umanjuju oni titulu kao sto ti mislis da ja govorim, ali treba diskotovat i komentarisat i to na ovoj temi. Zrijebovi i raspored dobrim dijelom odredjuju osvajaca titule, osim ako si u ludoj formi i ludo spreman pa cak i da ti daju 7 meceva u 7 dana osvojit ces. Kao Nole 2012. 6 sati s Nadalom u semis pa 5 s Murrayom u finalu ili Fed prosle godine, triputa po 5 setova protiv cetvorice top 10 igraca ima jos primjera ali uglavnom zrijeb je itekako bitan. Jedan primjer je i Djokovic sa RG 2014., Wawrinka jest najbolesnije igrao u zivotu, ali niko me ne moze ubijedit da je Nole bio na onom svom nivou, a znamo da je prije toga u 1/4 igrao s Nadalom nafurao se pomeo ga, onda Murray 5 setova i to 2 dana je trajalo i to MORA uticati na finale. Isti primjer je i Federer 2015. wimbledon i US Open preteska 1/4 i 1/2 i Nole u finalu koji je setao protiv Gaskea i Monfilsa u 1/2 i to je dalo uticaja jednim dijelom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.