Meni tada nije bio jasan razlog za Kikana ali kad sam usao na njihov forum sve mi se bilo jasno
http://www.espreso.rs/sport/navijaci/21 ... foto-video
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa zato i pitam,ni ja nisam cuo da se tad nesto slicno desavaloalan_kardec je napisao/la:Ja koliko se sjećam, Kikanović ovakvih problema nikad nije imao, a igrao je 3 godine kod nas.filip13 je napisao/la:ma da,greska u pisanju
lumani je napisao/la:marconato je napisao/la:Alen Omić jedan je od nas!
Sve najbolje momku, puno zdravlja i srece u nasem dresu...
Kome smeta neka ne dolazi i cao
(Mada sam misljenja da je u pozadini neka druga i dublja prica od same cinjenice sto je momak to sto jeste. Ko god je iole upucen, zna o cemu pricam..)
Ovo je sve je pocelo davno ,nikom nije smetalo,ti zvezdin cetnik Milane,a tada je Kikanovic i igraoSada se jos jedan kreten upetljao u klub milicic Darko ,pored njega je svima jasno koju furku fura jedan od glavnih zvezdinih navijaca.Jbt,mislim da u Igokei mozes igrati kao Musliman bez problema...Sve u svemu ja ih gledam zbog kosarke ,mnogo vise nego zadnjih godina,kada su samo tukli...
filip13 je napisao/la:pa zato i pitam,ni ja nisam cuo da se tad nesto slicno desavaloalan_kardec je napisao/la:Ja koliko se sjećam, Kikanović ovakvih problema nikad nije imao, a igrao je 3 godine kod nas.filip13 je napisao/la:ma da,greska u pisanju
lumani je napisao/la:@filip,
Jest bilo Hrvata...Jbt,za Zrinjski igraju svi.
Ama ovi Zvezdasi pljuju Siptare,Hrvate,Balije..filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@filip,
pa zar sam spomenuo hrvate u igokei i zar sam spomenuo zrinjski?
a ja spomenuo igokeu,prati malolumani je napisao/la:Ama ovi Zvezdasi pljuju Siptare,Hrvate,Balije..filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@filip,
pa zar sam spomenuo hrvate u igokei i zar sam spomenuo zrinjski?
Musliman je samo primjer...
marconato je napisao/la:Poenta price je da 99 % zvezdasa ovo osudjuje, ma sta bila pozadina!
Pozitivno u ovom ruznom gestu je sto ce doticni bojkotovati KK i pustiti pravim navijacima da bodre konstantno klub!
Zvezda nisu pojedinci i pojedine grupe sa tribina, Zvezda je iznad svih njih!
Vrlo vjerovatno. Vise struja se bori oko upravljanja sa KK, upuceni znaju...lumani je napisao/la: Mozda su i placenici..ko zna,ali nema svrhe...
Bije tacno da je Zvezda kao klub iznad svih njih. Sve dok se klub i citavo sportsko udruzenje (ili sta je vec) pod imenom Crvena Zvezda ne ogradi od takvih i zabrani im ulazak na stadion i u dvorane nece biti iznad toga.marconato je napisao/la: Zvezda nisu pojedinci i pojedine grupe sa tribina, Zvezda je iznad svih njih!
Za tako nesto moras prvo imati uredjenu drzavu, sto Srbija svakako nije!Kawhi je napisao/la:Bije tacno da je Zvezda kao klub iznad svih njih. Sve dok se klub i citavo sportsko udruzenje (ili sta je vec) pod imenom Crvena Zvezda ne ogradi od takvih i zabrani im ulazak na stadion i u dvorane nece biti iznad toga.marconato je napisao/la: Zvezda nisu pojedinci i pojedine grupe sa tribina, Zvezda je iznad svih njih!
Znam ja da je tesko bez uredjene drzave, al sve je moguce ako ima volje. Stalno izdavati saopstenja protiv njih i jasno staviti do znanja da Zvezdi ne trebaju takvi. Vremenom bi donijelo kakav takav rezultat.marconato je napisao/la:Za tako nesto moras prvo imati uredjenu drzavu, sto Srbija svakako nije!Kawhi je napisao/la:Bije tacno da je Zvezda kao klub iznad svih njih. Sve dok se klub i citavo sportsko udruzenje (ili sta je vec) pod imenom Crvena Zvezda ne ogradi od takvih i zabrani im ulazak na stadion i u dvorane nece biti iznad toga.marconato je napisao/la: Zvezda nisu pojedinci i pojedine grupe sa tribina, Zvezda je iznad svih njih!
Niko ne spori da "delije" imaju veliki uticaj, ali oni nisu, niti mogu biti Zvezda!
Zvezda je SD koje traje decenijama i svakako je iznad uprava,pojedinaca i raznoraznih politickih opcija i grupacija...
Kakva saopstenja prijatelju?Kawhi je napisao/la: Znam ja da je tesko bez uredjene drzave, al sve je moguce ako ima volje. Stalno izdavati saopstenja protiv njih i jasno staviti do znanja da Zvezdi ne trebaju takvi. Vremenom bi donijelo kakav takav rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.