Viđen si na Otoci danas oko 12.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce nam uopste igratiKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kontam da sutra maksimalno gubimo sa 2 razlike, iako je moguć povoljniji rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moguce, vracao se domaMortemHz je napisao/la:Viđen si na Otoci danas oko 12.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce nam uopste igratiKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kontam da sutra maksimalno gubimo sa 2 razlike, iako je moguć povoljniji rezultat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
❤
Mi moramo znat, da su se mnoge stvari promjenile u zadnje 5-7 godina,sto se tice bh fudbala.
U zadnjih 5-6 godina igracima plbih su plate skocile za 20-35%. Ugovori se moraju ispostovat 100% npr; Novakoviv,said ljudi nece da napuste klub i ako trener im otvoreno reko(cak i javnosti) da ne racuna na njig , al oni ce trenirat al te novce nece pustit. ( mnogo vise kostaju nego sto vrijede)
Drugo sponzori i danas placaju isto ko i prije 10 godina, mi imamo TURKISH AIRLINE al nevjerujem da oni placaju neke basnosnivne cifre.
Trece zrinjski, sb su jedina dva hrvaska kluba koja su dovoljno velka da mogu HDZ donijet vladavinu, sto znaci samo gurat ta dva kluba i sigurno da njima nije problem za pare dok drzava placa.
Skretnicar je prije 7-9 godina poceo da izvozi svoje omladince samo na dzekinoj solidarnoscu su dobili ogromne pare, plus bajic hodzic zukanovic itd
Znaci mi smo se prodali prije 3 godine mi smo jedini klub koji nije imo u zaledu stranku niti stranke, mi smo klub koji nazalost za 22 godina posle rata nije izvezo niti jednog igraca, i normalno je da sad radimo da stignemo tu prednost koju skretnica ima.
Mi smo morali uzet titulu da bi se smirile strasti, da bi se moglo pocet radit. Al nas je kostala titula mnogo para al bez nje bi ovo sve puklo i nebi se moglo uradit ovo sve.
Znaci mi stranke djelimo sa skretnicom jer je grad 50-50, prem da prosjeci dobivaju mnogo vise al i natom se radi.
Omladinski pogon prvaci u svim uzrastima 90 golova u prosjeku u polu sezoni su dali, prodali 2-3 juniora za neki 600k€ ( nadam se da je bar 15% od sledece prodaje) i 3 juniora sa prvim timom. Dovode se omladinci u akademiju iz slobode zelje zrinjskog najveci rivala bez po muke.
Mi moramo bit realni mi smo bili dobro zahrdzali, stizemo tu prednost koju rivali imaju, sa omladinskom skolom smo za3.5 godine poceli dobivat neke plodove.
Prvi tim u ovom trenutku zaostaje (al veoma malo ) sto se tice zrinjskog i zelje, al to je toliko da jedan junior recimo pidro heric ili mujakic kad bi eksplodirali da bi dostigli ta dva kluba po kvalitetu uz to da se dovede jos jedan solidan spic krpic obradovic kojic.
Nasa ekipa nije toliko losa, koliko se ovde pise. Samo dasmo uzeli gosk i da smo bod osvoili protiv krupe ( imali smo kvalitet zato) i tabela nebi bila losa koliko je sad.
Ako vjerujemo HUSREFU a svi govore da se vjeruju onda postite da covjek radi svoj poso, posto nevjerujem da je Husref taj tip da suraduje sa menagerima da na stetu kluba.
U zadnjih 5-6 godina igracima plbih su plate skocile za 20-35%. Ugovori se moraju ispostovat 100% npr; Novakoviv,said ljudi nece da napuste klub i ako trener im otvoreno reko(cak i javnosti) da ne racuna na njig , al oni ce trenirat al te novce nece pustit. ( mnogo vise kostaju nego sto vrijede)
Drugo sponzori i danas placaju isto ko i prije 10 godina, mi imamo TURKISH AIRLINE al nevjerujem da oni placaju neke basnosnivne cifre.
Trece zrinjski, sb su jedina dva hrvaska kluba koja su dovoljno velka da mogu HDZ donijet vladavinu, sto znaci samo gurat ta dva kluba i sigurno da njima nije problem za pare dok drzava placa.
Skretnicar je prije 7-9 godina poceo da izvozi svoje omladince samo na dzekinoj solidarnoscu su dobili ogromne pare, plus bajic hodzic zukanovic itd
Znaci mi smo se prodali prije 3 godine mi smo jedini klub koji nije imo u zaledu stranku niti stranke, mi smo klub koji nazalost za 22 godina posle rata nije izvezo niti jednog igraca, i normalno je da sad radimo da stignemo tu prednost koju skretnica ima.
Mi smo morali uzet titulu da bi se smirile strasti, da bi se moglo pocet radit. Al nas je kostala titula mnogo para al bez nje bi ovo sve puklo i nebi se moglo uradit ovo sve.
Znaci mi stranke djelimo sa skretnicom jer je grad 50-50, prem da prosjeci dobivaju mnogo vise al i natom se radi.
Omladinski pogon prvaci u svim uzrastima 90 golova u prosjeku u polu sezoni su dali, prodali 2-3 juniora za neki 600k€ ( nadam se da je bar 15% od sledece prodaje) i 3 juniora sa prvim timom. Dovode se omladinci u akademiju iz slobode zelje zrinjskog najveci rivala bez po muke.
Mi moramo bit realni mi smo bili dobro zahrdzali, stizemo tu prednost koju rivali imaju, sa omladinskom skolom smo za3.5 godine poceli dobivat neke plodove.
Prvi tim u ovom trenutku zaostaje (al veoma malo ) sto se tice zrinjskog i zelje, al to je toliko da jedan junior recimo pidro heric ili mujakic kad bi eksplodirali da bi dostigli ta dva kluba po kvalitetu uz to da se dovede jos jedan solidan spic krpic obradovic kojic.
Nasa ekipa nije toliko losa, koliko se ovde pise. Samo dasmo uzeli gosk i da smo bod osvoili protiv krupe ( imali smo kvalitet zato) i tabela nebi bila losa koliko je sad.
Ako vjerujemo HUSREFU a svi govore da se vjeruju onda postite da covjek radi svoj poso, posto nevjerujem da je Husref taj tip da suraduje sa menagerima da na stetu kluba.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da se bi pojačati....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladi bh. reprezentativci i doskorašnji fudbaleri Sarajeva Nedim Hadžić i Demirel Veladžić u ponedjeljak će potpisati ugovore sa portugalskim Leixoesom. Njih dvojica su jučer otputovali za Portugal, te su se smjestili, a u toku današnjeg dana će odraditi ljekarske preglede nakon kojih ne bi trebalo biti prepreka za prelazak u Leixoes. Također, njih dvojica će prisustvovati utakmici 22. kola Segunda lige između Leixoesa i Academice Viseua, koja se igra u ponedjeljak u 16 sati. Leixoes je peti na tabeli sa 35 bodova koliko ima i Academico Viseu na četvrtom mjestu.
Spavaš li mirno, Mamiću Zdravko!!!MortemHz je napisao/la:Mladi bh. reprezentativci i doskorašnji fudbaleri Sarajeva Nedim Hadžić i Demirel Veladžić u ponedjeljak će potpisati ugovore sa portugalskim Leixoesom. Njih dvojica su jučer otputovali za Portugal, te su se smjestili, a u toku današnjeg dana će odraditi ljekarske preglede nakon kojih ne bi trebalo biti prepreka za prelazak u Leixoes. Također, njih dvojica će prisustvovati utakmici 22. kola Segunda lige između Leixoesa i Academice Viseua, koja se igra u ponedjeljak u 16 sati. Leixoes je peti na tabeli sa 35 bodova koliko ima i Academico Viseu na četvrtom mjestu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U zemlji koja ti nista ne moze ponuditi, koja ti vise odmaze neg pomaze, gdje mladi bjeze u druge zemlje da bi mogli nesta zaraditi... Ovde se ljudi ibrete sto nam djeca idu u druge klubove...
Fala bogu da ce otici, i treba da idu... Ova drzava ti nista nece ponuditi, dok su ovakvi pedeeeri na vlasti...
Stoga, treba svakome pozeliti srecu i da ostvari svoje snove, koje u ovoj drzavi nikad nece ostvariti...
Fala bogu da ce otici, i treba da idu... Ova drzava ti nista nece ponuditi, dok su ovakvi pedeeeri na vlasti...
Stoga, treba svakome pozeliti srecu i da ostvari svoje snove, koje u ovoj drzavi nikad nece ostvariti...
Napokon normalno razmišljanje slažem se
Zip je napisao/la:U zemlji koja ti nista ne moze ponuditi, koja ti vise odmaze neg pomaze, gdje mladi bjeze u druge zemlje da bi mogli nesta zaraditi... Ovde se ljudi ibrete sto nam djeca idu u druge klubove...
IstinaZip je napisao/la:U zemlji koja ti nista ne moze ponuditi, koja ti vise odmaze neg pomaze, gdje mladi bjeze u druge zemlje da bi mogli nesta zaraditi... Ovde se ljudi ibrete sto nam djeca idu u druge klubove...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Brate nas da li sa Nedimovim odlaskom odlazis i ti sa teme, ili ces se nastaviti javljati?Primorac je napisao/la:Napokon normalno razmišljanje slažem se
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što se ne bi javljao pojedinim smetaju moji postovi zato što iznosimo istinu jest gorka ali **** tražili smo pa dobili
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovi jos nisu skontali kameru da prenose ove pripremne utakmice.... sta cemo kad ne budemo igrali protiv quarabaga?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja da se pitam okrenuo bi novi list,gurao bi sve najtalentovanije mlade momke u tim,vezao ih dugogodisnjim ugovorima i nek igraju zmaci sve iz nase skole sto valja bi mi igralo u prvom timu,bolje ako nema titula nek igraju uzece se pare za njih a imacemo i dobar tim,al mi smo nestrpljivo pa to nije moguce
Ma dobro to vise manje svi znamo. Kad ti grad i drzavu vodje Koldze,Konakovici,Skake,Ajnadzici i slicne gnjide sta ocekivat? Ajnadzic dodje sa 8 milja maraka i nije ga stid da se slika,sa druge strane milioni se upumpavaju u uhljupe tj u lazni radnicku klasu koja je sve inace u svom postojanju dzabe i na g uzove dobila. Nama grad i drzava na za 10 godinanivou dadnu para koliko Dinamo daje godisnju platu jednom svom igracu i mi nesto ocekujemo? Pa pored ovih uhljipa sport je davno ovdje umro i sve ostalo,pa nisu u stanju da nam dadnu iato ko uhljipima npr zemlju u vrijednosti tih miliona koje im za tribinu dajuledesma je napisao/la:IstinaZip je napisao/la:U zemlji koja ti nista ne moze ponuditi, koja ti vise odmaze neg pomaze, gdje mladi bjeze u druge zemlje da bi mogli nesta zaraditi... Ovde se ljudi ibrete sto nam djeca idu u druge klubove...
Yebes pripremne, vazno je da se Potura slika i dize igracima moral a bogami i quracFrancescoTotti je napisao/la:Ovi jos nisu skontali kameru da prenose ove pripremne utakmice.... sta cemo kad ne budemo igrali protiv quarabaga?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Navodno, Aston Villa hoće Dulju. Sportske kažu da bi se i mi mogli opariti, samo ne znam na koji način je to moguće..
https://www.birminghammail.co.uk/sport/ ... c-14210609
https://www.birminghammail.co.uk/sport/ ... c-14210609
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
alenpitar je napisao/la:Yebes pripremne, vazno je da se Potura slika i dize igracima moral a bogami i quracFrancescoTotti je napisao/la:Ovi jos nisu skontali kameru da prenose ove pripremne utakmice.... sta cemo kad ne budemo igrali protiv quarabaga?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest vala nek ona ima mob on milje a nas navijace ko hebe sto odvajamo od usta da bi bodrili klub, boli nju sto mi nemamo mogucnost gledat utamice voljenog kluba. Dobro je rekao Hadzibegic da ovdje nema napredka dok direktori vozaju Audije od nekoliko desetina hiljada a djeca placaju opremu za treniranje.alenpitar je napisao/la:Yebes pripremne, vazno je da se Potura slika i dize igracima moral a bogami i quracFrancescoTotti je napisao/la:Ovi jos nisu skontali kameru da prenose ove pripremne utakmice.... sta cemo kad ne budemo igrali protiv quarabaga?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google Adsense [Bot], Hamagara, Jet2Holiday, soe i 42 gosta.