You heard it here first. GOAT će stići midžeta i biti najbolji strijelac La Lige ove sezone.harden je napisao/la:Gleda koliko mu jos golova fali da stigne Messija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
You heard it here first. GOAT će stići midžeta i biti najbolji strijelac La Lige ove sezone.harden je napisao/la:Gleda koliko mu jos golova fali da stigne Messija
Pa 12 suteva mu treba za gol. To su uglavnom dobre pozicije. I ono skontas da je pola dao iz penala.Blejzer10 je napisao/la:Koliko samo Rona ima šansi po meču, pa broj golova mu je kriminalan
Danas tri hajmo reći zicera. Jedan na jedan u prvom poluvremenu, onda kad je prošao Bejl, i sad ova Lukina lopta.Kawhi je napisao/la:Pa 12 suteva mu treba za gol. To su uglavnom dobre pozicije. I ono skontas da je pola dao iz penala.Blejzer10 je napisao/la:Koliko samo Rona ima šansi po meču, pa broj golova mu je kriminalan
Veci ce Mbappe biti problem, ne znam kako bi njega trebao Marcelo zaustaviti.Blejzer10 je napisao/la:Mislim da će se Realov napad dozvat protiv PSG-a, Ronaldove brojke u lp to obećavaju.
ali ne znam kako kontaju proći PSG s ovom odbranom. Danas toliko propusta, kao i ostatak sezone. Pa Ney će show praviti.
On je povrijeđen?Donnie Darko je napisao/la:Veci ce Mbappe biti problem, ne znam kako bi njega trebao Marcelo zaustaviti.Blejzer10 je napisao/la:Mislim da će se Realov napad dozvat protiv PSG-a, Ronaldove brojke u lp to obećavaju.
ali ne znam kako kontaju proći PSG s ovom odbranom. Danas toliko propusta, kao i ostatak sezone. Pa Ney će show praviti.
Mada, Real to uzima svakako minimalno 3 razlike. Dvomec to jest.
Oš se kladitDonnie Darko je napisao/la:Veci ce Mbappe biti problem, ne znam kako bi njega trebao Marcelo zaustaviti.Blejzer10 je napisao/la:Mislim da će se Realov napad dozvat protiv PSG-a, Ronaldove brojke u lp to obećavaju.
Ne brini, neće izvisit za LP..Ima jos 17 kola..Kawhi je napisao/la:Valencia ce izvisiti LP. Smijesna ekipa.
Ma bolje je za vas da izvisite. Ova ekipa jos nije spremna za toga. Ovako peto mjesto, jos se malo pojacate, mozda se i EL osvoji. Ne treba preskakati stepenice u razvoju. Osim ako kakav seik nije iza tebe. Vjerujem da cete se vise pojacati ako budete peti nego ako budete cetvrti.amadeus21 je napisao/la:Ne brini, neće izvisit za LP..Ima jos 17 kola..Kawhi je napisao/la:Valencia ce izvisiti LP. Smijesna ekipa.
Ako me sjećanje dobro služi, sinoć sam negdje pročitao da se vraća trećeg.Blejzer10 je napisao/la:On je povrijeđen?Donnie Darko je napisao/la:Veci ce Mbappe biti problem, ne znam kako bi njega trebao Marcelo zaustaviti.Blejzer10 je napisao/la:Mislim da će se Realov napad dozvat protiv PSG-a, Ronaldove brojke u lp to obećavaju.
Leganes ništa. To je bila zajebancijawedi je napisao/la:Feniks se dize iz pepela. 11 golova u 2 tekme.
Kup samo vi igrate. To i historija pokazuje.messilla je napisao/la:Leganes ništa. To je bila zajebancija
Sad čitam da bi Real bio na vrhu da su im svirali svih 20 penala koje su trebali ove sezone. Živimo u laži Valverdeove dominacije moj Messillamessilla je napisao/la:Leganes ništa. To je bila zajebancijawedi je napisao/la:Feniks se dize iz pepela. 11 golova u 2 tekme.
Tek onda ne znam kako kontaju proći. Biće golijada na obe strane, a Pariz donekle ima bolju odbranu, i mnogo bolji napad. Real ima bolju sredinu i mora se nadati standardnom chokeu PSGaDonnie Darko je napisao/la: Ako me sjećanje dobro služi, sinoć sam negdje pročitao da se vraća trećeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.