Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Ovo znači da je forma krenula gore. Mislim da sada sve ekipe moraju da nas se boje.
Sta ovo Wanda teasa Madrid
Neka dodje,bit ce kvalitetan back up za KarimaMElloo je napisao/la:Sta ovo Wanda teasa Madrid

Gleda li tko ovu tekmu? Dobra utakmica, dosta dobrih akcija i pas igre. Levante se dobro brani. Bit ce cupavo u drugom. Valjda pokupimo 3 boda.
-
- Kontakt:
Gledam ja i mogu ti rec da je patnja gledat nase utakmice, ovo igre nije vidjelo, patimo se, nismo prilike stvorili kako treba. Jedva cekam Psg da celavi napokon ode!!!wedi je napisao/la:Gleda li tko ovu tekmu? Dobra utakmica, dosta dobrih akcija i pas igre. Levante se dobro brani. Bit ce cupavo u drugom. Valjda pokupimo 3 boda.
Ono kad ti najbolji igraci sjede na klupiKawhi je napisao/la:Uspavali bi konja.

Kako ovi misle izac protiv one masinerije iz Parisa kad im levante ovako odbranu rusi
-
- Kontakt:
Koje smo mi tarabe postali. Sta li ce celavi rec poslije ove blamaze
Levante dobar bio. Barem je Ronalda izveo.MElloo je napisao/la:Ono kad ti najbolji igraci sjede na klupiKawhi je napisao/la:Uspavali bi konja.![]()
![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Puse propuh kroz odbranu. Pa zar neki penzioner da nam ovako zabije. Pu.
Al sta da se radi? Ova sezona je porazavajuca. Valjda sledeca bude bolja. Mada sumljam. Poslije rekonstrukcije ekipe, nikad to ne ide odmah dobro. Proci ce jos koja sezona dok ponovo ne budemo na nivou.
Al sta da se radi? Ova sezona je porazavajuca. Valjda sledeca bude bolja. Mada sumljam. Poslije rekonstrukcije ekipe, nikad to ne ide odmah dobro. Proci ce jos koja sezona dok ponovo ne budemo na nivou.
Vallejo je nas najbolji odbrambeni igrac.Kawhi je napisao/la:Levante dobar bio. Barem je Ronalda izveo.MElloo je napisao/la:Ono kad ti najbolji igraci sjede na klupiKawhi je napisao/la:Uspavali bi konja.![]()
![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Golman mu kar*na. Odbrana mu švicarski sir. Napad mu ne može gola dati. No, Yazid je zadovoljan ekipom. Yazid je kao trener retardiran.
Gdje tema nasljednik Yazida?
na RMBanonymousHD je napisao/la:Golman mu kar*na. Odbrana mu švicarski sir. Napad mu ne može gola dati. No, Yazid je zadovoljan ekipom. Yazid je kao trener retardiran.
Inace na ljeto prodat dusu djavolu i dovest trenera i napadaca iz Tothama
- anonymousHD
- Kontakt:
Upravu si.MElloo je napisao/la:na RMB
Ja zaboravio, a sad se sjetih, ja je i otvorio.

MElloo je napisao/la:na RMBanonymousHD je napisao/la:Golman mu kar*na. Odbrana mu švicarski sir. Napad mu ne može gola dati. No, Yazid je zadovoljan ekipom. Yazid je kao trener retardiran.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da to je taj djavoLillard je napisao/la:MElloo je napisao/la:na RMBanonymousHD je napisao/la:Golman mu kar*na. Odbrana mu švicarski sir. Napad mu ne može gola dati. No, Yazid je zadovoljan ekipom. Yazid je kao trener retardiran.

Da je neko drugo ljeto pa ajde, ali nema 1% šanse da će taj dvojac otić iz kluba u sezoni sa novim stadionom. Icardi i Jardim i udarajte se nogom u gu.zicu. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.