FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Iz tvojih usta (tastature) u bozije usicatalonia je napisao/la:ma bayern uvjek lose pocne a na kraju opet osvoji titulu
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Jos svi igraci zajedno na okupu nisu uradili 3-4 treninga da se to sve poveze opet,sad su opet svi tu i na treningu i sad ce to ici svakom utakmicom puno bolje,ne gubite nadu 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Evo za tebe infoOTNYS_YNWA je napisao/la:Šta je sa ovim Robbenom. Kada bi trebao zaigrati ?
"Bolno je gledati utakmice sa tribina"
Bayernov najbolji igrač prošle sezone, nizozemski reprezentativac Arjen Robben, kaže da više ne osjeća bolove u povrijeđenom bedrenom mišiću.
Podsjećamo, Robben je, igrajući za nizozemsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, pogoršao povredu bedrenog mišića lijeve noge, zbog čega će propustiti prvi dio klupske sezone, a iz Bayerna su zbog toga od Nizozemskog nogometnog saveza tražili finansijsku kompenzaciju.
Robbena više ne boli bedreni mišić, već nešto drugo...
"Jako je bolno utakmice gledati s tribina. Na svakoj utakmici se mučim jer ne mogu igrati. Nadam se da će ova faza moje karijere brzo proći", izjavio je Robben, koji je prošle sezone sa 16 postignutih golova predvodio Bayern do bundesligaškog naslova, a izabran je i za najboljeg igrača njemačkog prvenstva.
Bayernu bez njega ne ide najbolje, te je nakon tri odigrane runde u Bundesligi tek na 11. mjestu s 4 boda
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije prebijen nego pijan .. To je legendarni klip na youtube .
[youtube][/youtube]
Hvala za informaciju, trebalo mi za fantasy liga prvaka.
[youtube][/youtube]
Jako mi ga je zao radi te bolestiOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije prebijen nego pijan .. To je legendarni klip na youtube .![]()
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 13 sep 2010, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo upravo sam sada pročitao da nije pijan nego da je bolestan čovjek ( cns ) i sklonio sam avatar.
Izvinjavam se na off-u ..
Izvinjavam se na off-u ..
- bayern4ever
- Kontakt:
Ribi kaze da je sretan u bayi i da mu je drago da je ostao kod nas
:)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Riberyija nema u srijedu protiv Rome, ima još jednu utakmicu suspenzije zbog crvenog kartona zarađenog u polufinalu... Ostali su svi na okupu...
Koliko je dobro što je Roma petardu primila, vidjećemo u srijedu. Sve se nešto držim misli da su se čuvali za ove utakmice
Koliko je dobro što je Roma petardu primila, vidjećemo u srijedu. Sve se nešto držim misli da su se čuvali za ove utakmice
Sent from my Philips Smart TV.
U meču protiv Bayerna, Roma ne može računati na Mexesa,Vučinića,Tadeia,Okaka,Rise i Castelini... U tim se vraća Adriano... 
Mislim , da cemo ih dobiti pa vrijeme je .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze
...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
imas na hrt-u xD oni prenose radi "svoji" hrvata xD
Ako ga ne ukinu veceras, odnosno zatamnethulkazal je napisao/la:imas na hrt-u xD oni prenose radi "svoji" hrvata xD
Biće snimka na FTV u 00:30Saurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
- moustapha
- Kontakt:
Liga prvaka i ove sezone na SAT.1Saurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
#divovi
Kako bi valjalo otvoriti sezone u Ligi Prvaka pobjedom nad Romom pa makar i minimalno jer misli da vise se nece moci ocekivati bez Robbena i Riberya a i citave forme cluba,ko zna mozda ovo i bude prekretnica,vrijeme je 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Posto sam ja izgleda zaduzen za rodjendane
Sretan rodjendan Ola !
Eto odigraj nam bar onako isto kao prosle sezone.
Sretan rodjendan Ola !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Posto sam te juce citiro ajde opetJetSet_Hantraga je napisao/la:Posto sam ja izgleda zaduzen za rodjendane![]()
Sretan rodjendan Ola !
Izvinite za offtopicSaurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
Ja im odavno pare ne dajem, a ne znam što bih i davao, šta se to zanimljivo ima vidjeti na ovim televizijama.
A što jest jest, skroz vam je bezveze ovo čestitanje rođendana!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.