Ma Slinanov portal, blage nemaju, ako se ostvari transfer, 5% ide klubovima gdje je Dulja igrao do sad, nisu to velike pare kako ti slinanovci pišu.AlfredNobel je napisao/la:Navodno, Aston Villa hoće Dulju. Sportske kažu da bi se i mi mogli opariti, samo ne znam na koji način je to moguće..
https://www.birminghammail.co.uk/sport/ ... c-14210609
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dvije godine obavljamo pripreme u Turskoj i ništa se nije promijenilo do dana današnjeg.
I dalje mi čekamo da igramo sa nekim boljim protivinikom da gledamo na njihovom yt kanalu utakmicu.
Ne mogu se samo sjetit sa kim smo prošle godine igrali kad je bila ona reportaža o gradu Sarajevu i klubu
I dalje mi čekamo da igramo sa nekim boljim protivinikom da gledamo na njihovom yt kanalu utakmicu.
Ne mogu se samo sjetit sa kim smo prošle godine igrali kad je bila ona reportaža o gradu Sarajevu i klubu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da bi za nas bilo bolje da smo ispucali Budućnost i Mariupol na pocetku a na kraju priprema Kuban i kao zadnjeg protivnika Qarabag.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kod nas je mogo jos 50 godina igrat da ga mozda neko uoci,il da iskesira neku dobru cifru,etp sta je druga njemacka liga na radaru su uvijekAlfredNobel je napisao/la:Navodno, Aston Villa hoće Dulju. Sportske kažu da bi se i mi mogli opariti, samo ne znam na koji način je to moguće..
https://www.birminghammail.co.uk/sport/ ... c-14210609
Mi stvarno imamo dobru ekipu ali ako hocemo neki iskorak u Evropi i ligi moramo imat 10 igraca kao Jajalo da bi nekako izborili Evropu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Korak po korak, kakav iskorak u evropi kad ne možemo iskoračit u ligi i u ovoj našoj bijednoj ligi.Amca007 je napisao/la:Mi stvarno imamo dobru ekipu ali ako hocemo neki iskorak u Evropi i ligi moramo imat 10 igraca kao Jajalo da bi nekako izborili Evropu..
Ekipa nije loša ali nije ni dobra. Sa trenutnom ekipom teško da možemo konkurisati za titulu, sve bi super i odlicno bilo da je konkurencija na svim pozicijama bila kao sto je u veznom redu. Bekovske pozicije su prekritične, Ahmetović nema alternativu, krila su nam slomljena ali nadam se da će se ekipa pojačati uskoro, ja bi bio zadovoljan sa još dva igrača ali kvalitetna, da uskoče u prvih 11.
FK Sarajevo
Hrustemovic najtrazeniji igrac zimskog prelaznog roka!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Odbio plavu futualenpitar je napisao/la:Hrustemovic najtrazeniji igrac zimskog prelaznog roka!
- Evolution87
- Kontakt:
Mislim da je Krasnodar bio ili neki drugi rusi.haris004 je napisao/la:Dvije godine obavljamo pripreme u Turskoj i ništa se nije promijenilo do dana današnjeg.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Steta, bio bi nam od pomoci.Sarajlijica1946 je napisao/la:Odbio plavu futualenpitar je napisao/la:Hrustemovic najtrazeniji igrac zimskog prelaznog roka!
Sabrine mi moje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
najjaci bratBosnianKingdom je napisao/la:Steta, bio bi nam od pomoci.Sarajlijica1946 je napisao/la:Odbio plavu futualenpitar je napisao/la:Hrustemovic najtrazeniji igrac zimskog prelaznog roka!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- belosevic23
- Kontakt:
Azra Magazin na fejzbuku objavio intervju sa Poturom, izgleda da nam je direktorica marketinga navukla koju kilu.. da je ko nije ispunio pur pjenom? 
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako seljobersko pisanje. Ko god da je, kako god da radi, seljacki do mile majke... Zamisli da neko o tvojo majci,sestri pise takobelosevic23 je napisao/la:Azra Magazin na fejzbuku objavio intervju sa Poturom, izgleda da nam je direktorica marketinga navukla koju kilu.. da je ko nije ispunio pur pjenom?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije Bog zna šta, ali poklonu se ne gleda u zube.U ovoj cijeloj priči postoji mogućnost da dio kolača dobiju i klubovi iz BiH za koje je Duljević nastupao. Iz FIFA-inog mehanizma solidarnosti bivšim klubovima bi išlo 5% od transfera, dakle Sarajevo, Čelik i Olimpic bi podijelili cifru između 100.000 i 125.000 eura bez obzira što je Duljević iz Sarajeva otišao kao slobodan fudbaler.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Čelik sad ima para, nek oni halale svoj dio, da dijelimo mi i komšije sa Otoke.AlfredNobel je napisao/la:Nije Bog zna šta, ali poklonu se ne gleda u zube.U ovoj cijeloj priči postoji mogućnost da dio kolača dobiju i klubovi iz BiH za koje je Duljević nastupao. Iz FIFA-inog mehanizma solidarnosti bivšim klubovima bi išlo 5% od transfera, dakle Sarajevo, Čelik i Olimpic bi podijelili cifru između 100.000 i 125.000 eura bez obzira što je Duljević iz Sarajeva otišao kao slobodan fudbaler.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta je ovo, jos malo ce iz UEFA-e objaviti da mapisemo svi nick i cetvrti znak lozinke za wwin i svi cemo dobijati po 0,01% od mehanizma solidarnosti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A ko bi tebi vjerovao??aleksandar_veliki je napisao/la:Znam ali ne daju...nema logike, no sta da se radi.bordobijeli je napisao/la:pa nema prenosa ni na city tvaleksandar_veliki je napisao/la:Nece biti stream jer domacin ne dozvoljava. Prikljucili smo sve, jedva nasli poziciju ali dzaba. Oni ne dozvoljavaju jer imaju valjda ugovor sa city tv.
Lazes ko pas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva cekam utakmicu
Ja jedva cekam krajMortemHz je napisao/la:Jedva cekam utakmicu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da ne pukne kakva bruka, ostalo je ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.