naši juniori su prošlu sezonu odigrali minimum 10 tekmi više od svih ostalih iz te lige, jer su uporedo išli po turnirima i igrali i opet smo zamalo uzeli titulu, dakle exponirani su i privukli su pažnju, prije kraja tog prvenstva su počele stizati ponude za juniore, pustili smo ih na probe i tu ispustili titulu, mada titule nisu poenta akademije, nego da iskoristimo jednu generaciju juniora kroz prodaju i priključivanje u prvi tim, stručnjaci trebaju bolji to se i ja slažem...simidobar je napisao/la:@Denchi
Rezultati akademije su super, samo se ne sjecam kad su igrali ligu sampiona zadnji put, to je glavni izlog. Ukidanje akademije ne dolazi u obzir al strucnjake i sistem dobro treba provjerit.
Super sto si zadovoljan sa upravom, moje misljenje je da su "mlohave cune" i uopste mi se nesvidjaju.
Ako mogu zaradit tako sto izlaze iz pastete, ja ne znam sta cekaju. Najvece kazne u ligi redovno mi dobijemo, sudijske kradje u utakmicama za prvaka, finale kupa i niko nista, da je neko nekad pokusao izac iz pastete mozda bi ustedjeli a i zaradili.
Hinjavi su zato sto nam dovode nake cudne igrace i predstavljaju ko da je ne znam ti ko, sto zavaljuju i sakrivaju se iza ledja nasih legendi, sve je u KGB sistemu, trebal jos ? Ima samo reci...
najveće kazne u ligi dobijemo zbog koga? zbog baklji protiv "našeg rivala" Krupe i Viteza??? dođu Sabrina i Valentin i krenu palit baklje? šta pričaš? pališ baklje protiv svakog sela i želiš da ti se smanje? odluka naše uprave je da se ne kritikuje suđenje, a tu se slažem trebamo biti u stanju pobjediti svakog u ovoj ligi, veliki klubovi se ne žale...kad je zvezda ili dinamo crtala linije i dopisivala se sa savezom? nikad u životu....zna se kako se to završi
koji ti je čudan igrač iz trenutnog kadra? ja ne znam ni jednog...šta je čudno u igraču koji dolazi na probu?...ovaj trenutni možda i ne potpiše uopšte...jesu ga zamotali ali neće kod Husa igrat ako ne zna da mu je iz oka ispo...i tu je poenta ako je trener dobar nema šuplje...više im je minus od mene za stavljanje Hurte i Repuha...ne znam šta je "mlohavo" kod trenutne uprave jer nisu bili takvog nastupa prema konama za derbi, menadžerima, i generalno su mi veliki upgrade od prošlih, ima elemenata koje treba ukloniti slažem se sportski direktor prvi i Elvir, "scout" i dovesti stručnijeg direktora marketinga koji bi vladao situacijama i pregovorima i bio spreman povući se iz istih ako nemamo ekskluzivnost što trenutna ili nije u stanju ili ne smije , oboje je loše....ne podnosim da se neko uči na klubu i od studenta se gura u nešto što nije, uči se na Vitezu, Visokom, itd.